Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Na bocsi.
Igazság szerint még nem ment olyan sokszor, közben újra is tanítottam mert a területeken belüli Kizárás csak akkor van értelme megcsinálni, ha egy konkrét nagyobb területről van szó.
Attól függ milyen kedve van nagyjából 15-25cm körüli pontossággal dolgozik, és ha rendesen tanítod fel ahogy írja 15cm-l eltartva, akkor pláne mindig befelé fog csalni.
Fal mellett pontatlanabb, nyílt terepen nyilván jobb.
Most azért tanítottam újra, mert a sok kis fámat, és lámpákat amik a fűben vannak, megcsináltam kizárásra... de nem boldogul vele. 10x10cm területet elfoglaló lámpát, vagy 10cm-es kis törzseket nem "lát jól". (nem tudom a kamerával jobb lenne e 100e ft rá)
Mivel ezeknél a kizárásoknál mindig bajlódott, kikaparta maga alatt a füvet ha felakadt. Így most ráhagyom, önfelismerőn mint a robot porszívó... nekimegy lepattan, továbbmegy. Így is kihagy annyi felületet levágatlanul, mint amikor a kizárás megvolt, de legalább így nem sereg körbe a fa törzsén felakadva.
Egyelőre ennyi.
Nagyjából 95%-os melót csinál. Amikor az utcát nyírom, akkor a maradék kis csíkokon átmegyek aztán ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő