- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt a tavasz, dagad a..... robotfűnyíró biznisz
Engem is elég gyorsan beszippantott a téma, már majdnem megvettem egy több gépből álló Makita akkus termékcsaládot, aminek a fűnyíró lett volna a "középpontja", illetve a legnagyobb költsége, de aztán rátaláltam robotokra, illetve a topicra. Jelenleg semmilyen gépem sincs, 2 hónapja költöztünk, még alap kerti szerszámokat is csak most szedegetek össze.Látom vannak köztetek páran akik már 2+ éve robotfűnyíróznak, öröm olvasni a sok jó tapasztalatot. Így 2019 elején mi az ajánlott egy 500m2-es gyephez? Egy kertépítéssel foglalkozó ismerősöm nagyon ajánlja a Wolf gépeit, de a sokatok által írt Workx szimpibb azért. A kertem amúgy teljesen sík, viszont van benne vagy 10 kisebb fa, ezeknek a tövében csak gyep van, szóval nekem az tökéletes működés lenne, ha a robot körbejárná sima ütközésérzékeléssel mint egy robotporszívó, a szegélyekhez pedig kihúznám a kábelt. Csak arról nem találtam infót, hogy ezek tudnak e ilyen akadályérzékelést/körbejárást. Valaki tudna erről bővebb infót adni?
Egyébként a szegélynyírástól nem félek, szívesen megcsinálom minden hétvégén az említett fák tövében, mert úgy gondolom hogy funkciótól függetlenül ott azért soha nem lesz tökéletes a dolog, illetve a szegélyeket is korrigálom ha kell. Az egészet 1 óra alatt meg lehetne csinálni, szóval így is bentebb vagyok egy fél nappal a tologatós gép vs. robothoz képest, a zöldhulladékról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Diablo IV
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem is elég gyorsan beszippantott a téma, már majdnem megvettem egy több gépből álló Makita akkus termékcsaládot, aminek a fűnyíró lett volna a "középpontja", illetve a legnagyobb költsége, de aztán rátaláltam robotokra, illetve a topicra. Jelenleg semmilyen gépem sincs, 2 hónapja költöztünk, még alap kerti szerszámokat is csak most szedegetek össze.