Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
Nekem kb. 80cm-el lett rövidebb a kelleténél, 0,5mm2 sodrott eres vezetékkel pótoltam, nem szólt érte. Kíváncsiságból körülnéztem, de a robotfűnyíró biznisz most éppen aranybánya, minden is kapható brutál módon túlárazva. Szvsz az MKH (H05V-K 1mm2 vagy H07V-K 1,5mm2) egyeres sodrott réz kábel tökéletesen megfelel a célra töredék áron. Kicsit sokallom a 25-35K-t 150m kábelért, amennyiért kapható. Obiban van Gardena, 50m-es kiszerelésben, de az is 10K. Amazon.de-n találtam 3rd party kábeleket, kicsivel olcsóbban, de ott meg a szállítás vágja haza a dolgot. Ha toldod, mindenképp a zselés/zsíros vízálló csatit használd (nekem adtak 2db-ot a robothoz), mert a föld alatt a szigszalag kevés lesz. Esetleg forrasztás + zsugorcső.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest