- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Csak egy Worx szerviz tapasztalat. Meg tavaszi beuzemeleskor derult ki hogy nem mukodik a dokkolo egyseg. Angoloknak irtam emiatt gondoltam egy ceg meg eu, es kuldtek egy uj power adaptert. Mivel kimertem itthon szoltam nekik hogy nem az adapter a hibas hanem a dokkolo egyseg, erre kuldtek egy mas tipusu dokkolo egyseget. Ezeket meg angliaba kuldtek mert ok csak oda postaznak, onnan ismeros kuldte tovabb. Ezutan atpaszoltak a nemeteknek akik kuldtek egy jo dokkolot. Ez meg a ket eves garancian belul volt (nemet amazon vasarlas) most nemreg elkezdett furan menni hazafele a robot, ment 2 meter megalt 5 masodpercre. Kuldtem videot rola mar a garancia idon tul. Sejtettem hogy akku gondja lesz es azt meg gariba se nagyon cserelek. Erre irtak hogy latjak hoyg regisztraltam de joval a vasrlas utan amiert nem jarna az extra 1 ev garancia (amirol nem is tudtam vagy csak nagyon elneztem) de ok most nekem hozzaadtak az egy evet es kuldtek egy akkut postan amit most meg is kaptam. Minden kultseg nelkul. Ja es nemetekkel is lehetett angolul levelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest