Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FehérHolló #98 üzenetére
Nekem ezek világosak is. Csak akkor ne írjuk azt, hogy ez egy lehetetlen feladat
Szerintem amúgy az lenne jó megoldás, hogy lenne a "Részletes kereső" mellett egy "Nagyon részletes kereső" is
Ami képes lenne erre, de szándékosan le lenne korlátozva szerver oldalon, így bár lassú lenne, de megtenné a dolgát. Amúgy szerintem a 4 betűs korlátozás nem azért van, mert nem tudna 3 vagy kevesebb szóra rákeresni, hanem mert akkor irdatlan mennyiségű hsz-t kidobna, amitől tényleg összerosálná magát.
-
RexpecT
addikt
Azt hittem hogy ennyire nem lehet elvetemült senki sem... tévedtem
.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cathfaern #93 üzenetére
Meg még talán annyi, hogy PH fórummotort 1-2 ember csinálgatja, a példaként felhozott kettőt meg egy egész brigád.
Gondolom, valamennyi pénzt kapott Parci és Párduc is a munkáért és a karbantartásért, de egyrészt nem teljes munkaidőben csinálják, másrészt egy egész csapattal nem tudnák felvenni a versenyt akkor sem, ha ez lenne a fő melójuk. Így is szép teljesítmény ez tőlük.Winner: Részvétem!
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #95 üzenetére
A számokból nem látszik, hogy összeadtam?
De igen, összeadtam.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cathfaern #93 üzenetére
Innovision motor igaz, hogy tud főtopicon belül is hozzászólásra keresni, de beírsz neki egy 4 betünél rövidebb szót kulcsként, akkor meghal.
Egyébként nem összeset keres, hanem első ezer találatot, azt csókolom, tedd zsebre. - Persze ez is több, mint itt.Makkosmókus: Csak azt ne mondd, hogy tényleg összeadtad... Nem volt elég ránézésre?
-
RexpecT
addikt
válasz
Winner_hun #91 üzenetére
Ezt hol lehet megnézni?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FehérHolló #90 üzenetére
Nem azért, de ott az index.hu, vagy a hwsw fóruma, azok esetén sem kisebb a user vagy topicszám, mégis tud topicon belül is szavakra keresni. Igen, lasabban ad eredményt, de mégis ad. Sokszor jól jön(ne). (mondjuk az megint más kérdés, hogy minden más szempontból messze alulmaradnak a PH!-hoz képest, de az külön téma)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #91 üzenetére
Egy nulla lemaradt a topicból, bocs.
Fórum nyitóoldalon így szemre nem is volt olyan rossz tipp a 6 milka. -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #90 üzenetére
Alig tévedtél a 8000-rel, ami valójában 87.995 topik
A hozzászólások száma jelenleg: 5.320.900 (amiket mindenki láthat) -
FehérHolló
veterán
válasz
#19103744 #88 üzenetére
Ami nincs benn a gyorsítótáradban, azt guglival is reménytelen megtalálni.
Van 8000 topic, bennük több, mint 6 millió hozzászólással. (RTL Klub fóruma meg sem közelíti ezt, nem tudom, hogy miért hozod fel...) Képzeld el azt az esetet, amikor nem egymagad vagy, aki éppen "mindent" meg akar találni. Milyen vas kellene hozzá, hogy a szokásos (nem is a csúcs) terhelés mellett még ezt is ki tudja szolgálni?
Jobb, ha a felhasználót rászorítják egy kis önálló gondolkodásra/részleges keresésre.A tera prefix meg egy "r"-rel írandó, mert a "terra" egyébként földet jelent.
-
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #85 üzenetére
A PH-n akarok keresni. Azon belül a fórumon. Bárhol, bármit, bármikor. Mert ezekből max az egyiket tudom.
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #83 üzenetére
Ki ne találd má, h.én vagyok a hülye, meg a világ másik fele, hol norális keresők vannak
Menj a címlapra, ->klikk a "részletes keresés..."-re . Keress a fórumban, szűkítsd a PROHARDVER! INTERAKTÍV -ra másold be a h.sz.-ed részletét, pl.: "tudod a topikot, akkor" és csodálkozz.
Anno az RTLKlub-nak egy baromi jó kereső motorja volt. Akár évekre visszamenőleg is fél mondatokat kikeresett. Igaz volt h. percekig tartott, de hát 300000 tagja volt, és kitudja hány millió h.sz. Sajnos azt a fórumot már megszüntették. A politikával szétkurták. -
Winner_hun
félisten
válasz
#19103744 #82 üzenetére
User error. Ha nem emlékszel rá, arról nem tehetnek az oldal készítői. Ha tudod a topikot, akkor ott megkeresheted a saját hozzászólásaidat, ha nem, akkor marad a google, sokmindenre képes
Topikon belüli keresés: az URL-ben írd át a friss.html-t keres.php?suser=keresendő névre és enter. Majd ha hazaérek akkor talán bővebben is tudok segíteni, csak írd le, hogy kb miről van szó és hogy kb mire írtad
-
törölt tag
válasz
Wolverine #81 üzenetére
Hát ez az. Nem emlékszem, h. 1 évvel ezelőtt melyik topickba írtam. És nincsenek meg a h.sz.-ek sem. Legalább a fórumba lehetne keresni rendesen. De ahelyett, h. működne a kereső a tőle elvárt módon, inkább az anyázás megy, ha valaki nyit egy topickot valamivel kapcsolatban, amiről egy másikban már szó volt.
-
törölt tag
A PH keresőmotorja félelmetesen rossz. Nem is emlékszem, h. mikor találkoztam utoljára ennyire értéktelen keresővel. Részletes keresésnél szinte soha semmit nem talál meg. Kipróbáltam mondatrészek keresését is, bután néz a nagyvilágba. Illenék lecserélni már.
-
Winner_hun
félisten
Ha egy apróhirdetésben vagyok benne, ott rányomok a részletes keresésre akkor mindenhol akar keresni, nem az aprók között. Ez direkt van így?
-
RedAnt
aktív tag
válasz
Winner_hun #76 üzenetére
nem, %C3%A9-re kéne átalakítania, az rfc 3986 szerint, úgy tűnik a te beállításaidnál nem utf-8-ban kódolja a spéci karaktereket. Milyen verzió? about:config-ban próbálkozhatsz network.standard-url.encode-utf8 átállításával, bár nálam mindkét értéknél jó...
-
RedAnt
aktív tag
válasz
Winner_hun #74 üzenetére
nekem működik. Az ékezeteket persze urlencode-olni kell, de ezt amelyik böngészőkkel próbáltam, maguktól megtették.
-
Winner_hun
félisten
Az url buherával nem lehet olyan felhasználó hozzászólásait kilistázni, akinek a nevében ékezet van.
-
Winner_hun
félisten
Az megoldható lenne, hogy ha keresek valamit, akkor azon kívül, hogy a találatokat megkapom, a találatokban a keresett kifejezés ki legyen emelve? CTRL+F helyett kényelmesebb lenne
-
old gray
addikt
Megtaláltam a megfelelő helyet kérdésemnek.
Szal hogyan tudok mail cím alapján egy usert megtalálni? Van rá lehetőség?
-
Winner_hun
félisten
Van egy topik, rékeresek valamire, eddig az a kifejezés ha a link nevében szerepelt, akkor is kidobta a kereső, egy rövid ideje viszont már nem teszi
Ez direkt van így? Remélem nem. -
(Kolombusz)
veterán
semmi.
-
Panther-D
PH! technikus
-
Winner_hun
félisten
Ha a privátoknál a keresést be lehetne úgy állítani, vagy ki lehetne választani, hogy hol keressen, nagyon jó lenne, mivel most keresek valamit, viszont csak a szövegre emlékszek, a feladóra nem, viszont csak a feladóknál keres a kereső
:(
(miért tűnt el a ne konvertáljon rész?)
-
spirit007
senior tag
Végre eltűnt a várost jelző gif kép !
Tenkjú ! -
raczger
őstag
respect Panther-D -nek, nagyon jó lett a kereső is meg az egész új oldal!
Most veszem észre hogy HÁZIGAZDA lett
grat!
-
Panther-D
PH! technikus
-
Winner_hun
félisten
válasz
Panther-D #55 üzenetére
A mostani annak jobb, aki eddig nem tudta használni a keresőt
Beírtam, hogy mit akarok, nyomtam egy tabot, fel nyilat, megint tab majd enter. A leírásban lehet, hogy hosszúnak tűnik, de ez sokkal gyorsabb, mint ott kattintani (go to fórum(témák)), megvárni az oldalbetöltést, majd megint kattintani (hogy beírhassam, hogy mit keresek)
Nem véletlen hiányolom, baromi kényelmes és gyors megoldás volt, amit sokat használtam. -
Chili7
őstag
Úgy néz ki, hogy az én hozzászólásaim meg sem jelennek a topikban...., vagy csak megbántottam a népet.
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #50 üzenetére
Nos, aki ilyen alapból nem létező extrákat akar használni, annak egy kicsit meg kell dolgoznia érte jelenleg. Később talán lesz majd valahogy a részletes keresőben fórumtémán belüli keresés is, de egyelőre még nem tudom hogy lenne ez megoldható. Meg időm sincs rá, mert Parci más munkát adott.
+2-es pont: A gyorskereső egész pontosan arra való, ha már bele akarunk menni ebbe, hogy az általad beírt szavakat keresi az általad épp nézett tartalomban. Nem a felhasználónevet, holmi dokumentálatlan bug révén. Ha azt írod be hogy &suser=X akkor igenis ezt kell megkeresnie a hozzászólások tartalmában.Egyelőre nem lesz a gyorskeresőben választási lehetőség. Viszont ha a fórumtémákban akarsz keresni, ténlyeg ott van a részletes kereső vagy a menüben levő FÓRUM link + gyorskereső. Tulajdonképp ez utóbbival csak 1 klikk kell hogy "átállj" hsz-ok közti keresésről témák köztire, míg a lenyílóval 2 kellett. (Szóval még jobb is.
)
-
Panther-D
PH! technikus
Tehát bemész a részletes keresésbe. Felül ki van választva hogy mindenhol keressen. Ezután az első sorba beírod hogy "azonnali alaplapos", majd rákattintasz az OK-ra.
Ezután mi történik? Én például itt kötök ki: [link], és itt látszanak jobb alul az első találatok a fórmtémák közül. Ez 3 db találatot jelent.
Nálad mi van másképp?Amúgy simán csak elírás miatt szerkesztettem az előző hozzászólásomat.
-
Geller72
veterán
válasz
Panther-D #46 üzenetére
..
..gondolom, ide vmi csúnyát akartál írni, hogy utánszerkesztetted. Beírom a keresőbe, hogy pl azonnali alaplapos ezt a két szót. Mindenre kiterjedő keresésre sem dob ki semmit. Le7, hogy én vagyok a pöcs, de feltételeztem, hogy ennyi infó alapján is elboldogul, és kidobja az összes olyan topicot, amiben ez benne van, elég, ha csak a topicok címét, mert nekem erre lett volna szükségem, de nem. Szal én nemtom használni. A régi tökéletes volt. Ez a mostani Rios nem egyszer kitiltott, nem tudtam belépni, megváltoztatta a mailcimem, egyszóval lehet, hogy páran erősen csuklottak...de nem azért mondom, mert haraxom vkire, csak kissé rosszul érintett. Én megértem, hogy tesztfázis van, ezért nem is kattogok. Ha vki elmondja mi a teendő, ígérem, elsőre meg fogom érteni, de eddig akármit kerestem, nincs találattal lerázott, akármit állítottam be.
Üdv:
Geller -
Armahun
addikt
Topikon belül is lehet majd használni a részletes keresést?
Hasznos lenne, ha ott is lehetne használni a tartalmazza, ill. ne tartalmazza ezen szavakat lehetőséget, főleg majdan 40-50 ezresre duzzadt topikok esetén. -
Chili7
őstag
-
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #48 üzenetére
De ne mondd már hogy az &suser=Valaki begépelése a keresőboxba bármennyivel is magától értetődőbb, vagy kevésbé buhera mintha ugyanezt az URL végére írod...
-
Geller72
veterán
..nekem nem keres..
-
Pompi
nagyúr
válasz
Winner_hun #43 üzenetére
Mondjuk nem ertem mitol korulmenyesebb az url vegere beirni, mint a kereso text boxjaba...
-
Thrawn
félisten
válasz
burgatshow #36 üzenetére
Lehet az spéci _ karakterek miatt van, mert a linkelés megy
Nem, nem nézlek hülyének -
Pompi
nagyúr
válasz
Winner_hun #29 üzenetére
Nem olyan vészes az. Nem kell keresni ahogy a designer mondja
Egyszerüen ha bent vagy egy topicban, akkor az URL végén a bármi.html helyére beírod ezt: keres.php?suser=User és már meg is vagy. -
Thrawn
félisten
válasz
burgatshow #32 üzenetére
Mi a baj a [L:www.burgatshow.extra.hu/_logout_/notready.jpg]linkkel[/L]?
mod: Wow, tényleg valami nem stimmel
-
RedAnt
aktív tag
válasz
burgatshow #30 üzenetére
még csak a prohardver.hu domén alól megy úgy látom.
-
Peet
senior tag
válasz
Panther-D #28 üzenetére
Hogy lehet egy adott topicon belül keresni?
Van egy outlook problémám és az Outlook topicban szeretném megkeresni úgy mint régen.
Szeretnék egy adott kulcsszóra rákeresni az adott topicban.
Nem lesz erre külön kereső sor a részletes keresőben, vagy máshol, mert nekem baromira hiányzik.
Ha nem lesz, akkor hogy kell megadnom a keresést? -
Thrawn
félisten
válasz
burgatshow #30 üzenetére
A hiba az Ön készülékében van.
-
burgatshow
veterán
Hol érhető el?
Mert a keresés alatti "részletes keresés" linkre csak egy alert ablak ugrik fel, hogy még nem működik...
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #26 üzenetére
Amúgy igen egyszerű a megoldás: beírod a keresőbe a nevet, OK-zol, aztán az URL-ben ahova jutsz a "?sfor_all=" részt kicseréled "?suser="-re és már megy is.
-
spirit007
senior tag
A város képecske komolyan maradni fog ?
Pl. apróhirdetések/ 1-50 találatban összesen 7 azaz hét emberke jelölt több várost ... amit megtehetett volna a feladott hirdetésében is ... vagy szerintetek mennyire reális , hogy van aki beírja az összes megyeszékhelyet (?) az gyakorlatilag úgy is posta lesz .Nem lehetne visszaállítani a "megtekintve" oszlopot ?
Esetleg az "adatok" -ban megnézve/üzenet . -
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #23 üzenetére
Muhahahaha... ez nem R4, ez bugmentes - by design(er)
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #19 üzenetére
Ha visszadobta a részletes keresőt, akkor nem keresett. Ha ténylegesen keres, akkor mindig átirányít valahova máshova.
-
Chili7
őstag
Nekem még mindig nem működik a keresőbe irva a &fuser=Chili7 ! A suser sem. Az mire jó egyébként?
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #18 üzenetére
LOL, hát ez így soha nem is fog
Az bugok sokaságának az összjátéka volt R4-ben hogy ez így működni merészelt
Ennek ugyanis azokat a hozzászólásokat kéne megkeresni, amikben az szerepel hogy "&suser=Winner_hun". Tehát például ezt a hsz-t. [link]
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #15 üzenetére
Nem "nincs találat", hanem el sem kezdett keresni. Ugye?
Ha igen, akkor próbáld most. -
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Következő probléma:
Ha beállítom, hogy hol akarok keresni, majd beírom a felhasználó nevét és egy entert nyomok, akkor nincs találat, ha az OK-ra nyomok, akkor viszont vanJah, böngésző FF 2.0.0.8.
-
Winner_hun
félisten
Topikon belül miért nem lehet keresni felhasználóra? &suser nem működik
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #11 üzenetére
Jajmá' ez nem bug, csak a cégek még nincsenek felvíve... majd meglátod ez mekkora feature, ha meglesz
Napokig dolgoztam rajta...
-
Winner_hun
félisten
Bug:
Ha apróhirdetésekben akarok keresni, a kategóriáknál AMD, ASUS, Intel jelenik meg, vagy még az sem, csak annyi, hogy összes márka. -
Gh0sT
addikt
Ugye nincs olyan opció, hogy lejárt apróhirdetést is lehessen keresni? Vagy csak nem vettem észre? Ha előbbi, akkor megoldható majd egyszer hogy legyen?
-
bnss
veterán
Respect Panther!
-
M.Edina
csendes tag
Nagyon jó lett, de ez nem is volt kétséges!
-
Zsadi
őstag
Köszönjük!
-
Működik, elindult. Biztos lehet majd még az idők folyamán finomítani rajta, de már működik. Apróhirdetésekhez a régi szűrő is működik már onnan, de hamarosan közvetlenül is betesszük. Panther munkája, őt dicsérjétek (vagy szidjátok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Könyvajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest