Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosferatue
tag
Véleményem szerint a Rift tetszene neked, a felsorolt játékok közül csak a Mu Online ismeretlen számomra. Azonban az ingyen hétvége tapasztalatai alapján nem vagyok benne biztos, hogy alacsony szinten lesz aki segítse utad. Nagyon kevés játékossal találkoztam 20+ körüli szinten, ami igen kellemetlen, ha esetleg rifteket is szeretnél bezárni (a.k.a.: public quest) és nem csak a questelés a cél.
Gondolom a nemrég megjelent swtor következtében is megcsappant a Rift játékosbázisa, bár ahogy nézegettem a véleményeket, híreket a játékról, ők hamarosan visszatérhetnek.
A játék maga abszolút korrekt, folyamatosan bővítik, fejlesztik és az elmúlt hétvége alkalmával én is úgy álltam hozzá, hogy ismét befizetek és folytatom ahol abbahagytam, amennyiben van benne potenciál. Sajnos ez nem fog megtörténni, mmo-ban nem szeretek egyedül kalandozni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Tudományos Pandémia Klub
- EA Sports WRC '23
- Vallás
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest