- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ebook szerkesztés, megosztás
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nagyon jó
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
Skynet258
veterán
Gondoltam megint valami gusztustalanság, de így képről azt kell mondjam nem is néz ki rosszul. Az más kérdés, hogy ez a felület kevésbé látszik mert inkább a teteje "néz kifelé", de ez valahogy ízléses.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Japp, szerintem sem vészes, pedig nagyon nem vagyok RGB rajongó. A billencsen is csak azért van, hogy kikapcsoljam.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Aztaq.
Engem kikészít, ha valami a perifériás látómezőm alján vergődik, pislákol, világít vagy bármi egyéb módon elvonja a figyelmet a képernyőről.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ViZion
félisten
látok még igényt: kijelző kellene a proci kupakra
Az alkatrészek fogyasztását LED on/off módra is meg kellene adniHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
arabus
addikt
Nekem ezek a szép kék modulok jobban tetszenek.
Igaz nincs rgb de legalább 2 terra memória van.
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
ViZion
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- A Honor központjában próbáltuk ki a Magic7 Prót
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tagadja a Microsoft, hogy felhasználói adatokkal tréningezett AI-modelleket
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest