Új hozzászólás Aktív témák
-
Dózer
tag
válasz
#70869248 #5125 üzenetére
Köszi, hogy próbáltál segíteni
Megoldottam olyan formán, hogy nem is lesz szükség motorokra, hanem 3 sorral megoldható az upgrades.ini-ben
Addig nem szenvedtem, amíg egy olyan oldalra nem tévedtem, ahol a NAGT-t nem említik, mint tökéletes példa. Láss csodát működik! -
Dózer
tag
válasz
#70869248 #5118 üzenetére
A plugin úgy működik, hogy benne lesz az upgradesben mind a 8 motor (csak a rövidség miatt van a mintában 2 motor) és nem kell bejelentenie, hogy melyik motorral megy, hanem a plugin feladata, hogy monitorrozza a használatot és amikor vége a futamnak a használattól függően visszavesz egy minimálisat a pluginban telepített motor teljesítményéből, és az élettartamát is rövidíti. A gond az az, hogy én hiába írtam be az upgrades-be a motorokat, hogy az adott motort használja, helyette a hdv-be beírttal indul el mindíg
.
Szerk: Azért csak futam után, mert ha minden esc/kilépés után frissíteném a motort akkor, a dedicated servert is resizni/az ott lévő engine-fájlt frissíteni kellene.
-
Dózer
tag
Ne haragudjatok, de az rFactor topic annyira pörög, hogy nem tudok a sok válasz között válogatni...
Segítséget szeretnék kérni. Olyan problémám lenne, hogy csináltam egy plugint, ami a motort gyengíti/csökkenti az élettartamát, hogy a ligában a 2011-es szabályoknak megfelelően csak 8 motort lehessen beosztani. A plugin szépen működik is, csak az upgrades-szel van egy olyan problémám, hogy az istenért nem akarja a kiválasztott motort betölteni. Helyette csak az alapértelmezett motort tölti be.Az upgrades ide vonatkozó része:
UpgradeType="Engines"
{
UpgradeLevel="Engine 1"
{
Description="Life: 100%, Power: 100%"
Price=0
HDV=[ENGINE]
HDV=Normal=engine
HDV=RestrictorPlate=engine
}UpgradeLevel="Engine 2"
{
Description="Life: 100%, Power: 100%"
Price=0
HDV=[ENGINE]
HDV=Normal=engine2-d2
HDV=RestrictorPlate=engine2-d2
}
}Próbáltam úgy is, hogy létezik hozzá egy Engine= paraméter is, de azzal se jó
.
Elnézést, hogy hosszúra sikeredet, de remélem fog tudni segíteni valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest