Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
zsomboor
üzenetére
Grat!
Amúgy most néztem rá az összetettre, hát ha Monzában váltasz kormányra... Így is elég jól állsz az összetett táblán, grat 
Amúgy megmondtam, hogy mindenki fog pontot szerezni, most vettem csak észre, hogy már rég van mindenkinek, aki rendszeresen jár

Ted: viszont amit nem értek, hogy holtversenynél, mi alapján vannak eldöntve a helyezések? Nem úgy van, hogy a legjobb helyezések sorban? Mityunak, smisának, és Zsombornak is van egy-egy 3. helye. A következő legjobb helyezése Zsombornak van 4., aztán smisa 5., Mityu 6. Nem e szerint kellene sorba lenniük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Foxpost
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy most néztem rá az összetettre, hát ha Monzában váltasz kormányra... Így is elég jól állsz az összetett táblán, grat