Hirdetés
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar #2540 üzenetére
"Ezt is azért, hogy ahol lehet egy igennel, vagy nemmel válaszolni a feltett kérdésre, ne kelljen többsoros magyarázatot adni. "
Akkor írhatnánk egy 5x ekkora szabályzatot, ami szájbarágósan minden szarságot külön elmagyaráz, ahogy most tettem vagy 3 hsz-en keresztül. Nem tudom ki olvasá el...
Másrészt minek kell rugózni azon, hogy nem egyértelmű mennyire kell büntetni? A VB feladata eldönteni. És igenis a VB feladata az, hogy megmagyarázzon valamit, ha kell akkor 15 sorban. Ez csak egy támpont. Figyelembe veszed, vagy sem, az már rajtad áll. MINDIG lesznek olyan helyzetek, amire nem lehet felkészülni, tessék elfogadni.
A szabály pedig feketén-fehéren le van írva, tök egyértelműen, miszerint: tilos úgy lökdösődni, hogy ezzel valakit egyensúlyából kibillentesz, vagy sérülést okozol. Ennyi és pont.Erre az esetre nincs konkrét szabály. A szélesítés sem konkrétan erről szól.
És? Akkor majd úgy ítéljük meg, ahogy gondoljuk - HA jelenti valaki, hogy szerinte ezzel probléma van. Az szintén le van írva a szabályban, hogy igen, a pályán kell haladni, tehát a bíróság el tudja dönteni, hogy ilyenkor büntet-e valamennyire, vagy sem.
Egyébként ha állításod szerint ennyi értelmezési probléma van a szabályzattal, írhatsz másikat, bárki írhat, fogalmazhat másikat. Én nem vagyok ellene. Most már kezdem unni a szabályokat, én is játszani akarok, nem szarozni minimális apróságokon.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
dzsavermadar #2540 üzenetére
Utóirat.
Nekem jó így ahogy van.
Csak a saját, későbbi munkánkat szeretném könnyíteni azzal, hogy nem kell féloldalas szabály magyarázatokat fűznünk egy döntésünkhöz, hanem egyszerűen hivatkozunk egy mondatra, és nem tud senki visszaválaszolni, hogy "én így gondoltam", "én így értelmeztem", "ez nem egyértelmű", "ez nincs pontosan így leírva".
Mert a jelenlegi megfogalmazás, lehet, hogy több helyen is, ezt bizony lehetővé teszi, és lehet, hogy igazat is kell majd adni neki.
Az nem döntő, hogy a VB másképp értelmezi.
Illetve döntő, csak nem biztos, hogy igazságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest