- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Ezek csak számolások, lehetőségek, nem a konkrét számok a mérvadóak, hanem a lehetőség és az elv. Pályánként is eltérő lehet.
Mondjuk egy pályán van egy sikán, és két olyan kanyar, amit gyorsabban lehet venni, ha kicsit faragok belőle, vagy nagyobb ívben megyek ki belőle.
Ez három lehetőség körönként.
Gondold meg, lehet a hármon spórolni összességében 1.5 mp-t?
Én úgy gondolom lehet.
Ott az adott helyen ez nem látszik semmilyen formában, mert csak 0,5 mp átlagban.
Azt nem érzékeljük. Azt gondoljuk semmi nem történt.
Viszont ha összesítjük, akkor az 10 körnél már 15 mp. Az meg már jelentős.
Persze ha mindenki így csinálja, akkor nincs különbség, és nem is látható.
Ez csak a szabályosan versenyzők kárára látható.
Én ilyesmire gondoltam.Persze másnál másabb idők lehetnek, én a saját időimhez kapcsolódva példálóztam.
-
Ez nyilván függ attól, hogy a játékos milyen teljesítményre képes. Nálad, nálam, Tednél, vagy főleg Daninál stb. ez nem jelent 2 másodpercet sem körönként, az biztos.
Dzsaver a saját tapasztalatán keresztül próbálta szemléltetni, hogy mi a helyzet. Nála jelent ennyit. Jól leírta, hogy a különbség abból adódik, hogy mennyire figyel a versenyre, hogy mennyire veszi komolyan a pálya vonalát. Ha lazáskodik, ott van a plusz idő, amit nyer vele. Ha beleköthetetlenül, végig szabályosan megy, akkor viszont ott a rosszabb köridő. Ez az, amit figyelembe kell venni, mert ha nem is ilyen mértékben, de az ilyen helyzeteknél, ez mindenkinél jele van.
És itt felhívnám a figyelmet arra, hogy van egy szabályzat, ami kimondja, hogy mi számít vágásnak, és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Sharkoon Skiller SGM1
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest