- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Ha kapsz h tarifás papírt a klímához, építesz ki neki direkt vezetéket az új elosztótól (ha abban van jó) akkor terület függő, ha most elkezded intézni, talán fűtés szezonra megkapod az órát. A kérdés még az, hogy kell-e hozzá szabványosítani (Eon/Elmű) mert akkor azvegy vagyon.
Hivatalosan bármi lehet az éjszakai órán, ami direktben vanbkötve, tehát nem konneltoros...
-
carl18
addikt
Januárba még tovább emelkedhetnek az árak, felszabadul a lekötött pénz.
Sajnos ez nagyon igaz az embernek van 1 élete, és fő állás mellet esetleg egy ház tartás vezetés mellet nem sok energia jut az embernek fejlesztésre.
Kíváncsi vagyok ezek a magas árak mikor fognak csökkeni. -
carl18
addikt
Sajnos egy ház felújítás elég drága tud lenni főleg ha az alapoktól kell kezdeni.
Az áram és annak korszerűsítése egyik legfontosabb.
Az főleg kí hivás ha az ember munkahely és a hazája között ingázik.
Régen én is el utaztam anno napi 5-6 órát saját szabad időből.
Igen most főleg az ingatlan piacon láttom én is a túlárazást.
Sajnos itt nehéz jó döntést hozni, mert ha másik házat vesztek arra is költeni kéne.
+ a Meglévő eladása ha kis faluba nem megy úgy a piac.
Az ember halad ahogy tud, de manapság néha én is érzem mint a árral szembe usznák. -
Frankie50
tag
Üdv!
A miénk kicsit nagyobb, engedély alapján 120 m2. 5 db konvektor van, 2 db 3 kW-s, 3 db 5 kW-s. 2 szobában 18-19°, a többi 22-23°. A tavalyi elszámolás 1172 m3 gáz volt, + 2 m2 fa a cserépkályhába, ami a nappaliban van. A fürdők villannyal vannak fűtve, de csak a használat idején. Szigetelés nincs, ablakok nincsenek cserélve, csak a tető van szigetelve 15 cm gyapottal.
November: 148 m3
December: 256 m3
Január: 282 m3
Február: 163 m3
Március: 182 m3
Április: 63 m3
Ebben benne van a gáz főzőlap is ami 3-5 m3 havonta, a főzés mennyiségétől függően. A sütő szintén elektromos.
Szerintem a fele simán elég lehet neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest