Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tuomas #25314 üzenetére
" ... lenyúlják a kártyád adatait, és vissza akarnak élni vele, az egy új tranzakció lesz ... "
... vagy, nem. Innentől elég ha már alapból egy ismétlődő tranzakciót állítanak be. Vagyis, ha egy oldalt eleve azzal a szándékkal hoznak létre, hogy megsz*p@ssanak, akkor - ezek szerint - sikerülni fog nekik. -
vmarci21
tag
válasz
Tuomas #25315 üzenetére
Ismétlődő fizetésnél minden levonás külön tranzakció, így minden hónapban új tételként megjelenik, illetve ha éppen letiltod a kártyát amikor épp levonnák a következő havi díjat, akkor nem fog nekik sikerülni.
HBO GO valószínűleg azzal "játszik", hogy próbaidő után a pending állapotban hagyott, eredetileg 0 ft-s "teszt"-terhelést módosítják, és azzal fejezik be a tranzakciót. - De ezt csak egyszer lehet eljátszani tranzakcióként, illetve még idő limitbe is "bele futnának", sok országban 10-14 napja van a kereskedőnek befejezni egy tranzakciót, Magyarországon ugyan ez 30 nap, de még 30 napba sem férne bele 2 havi levonás sem.... Illetve ha már kész állapotban van a tranzakció, azt nem lehet módosítani, azt a kereskedő csak visszatéríteni tudja (részben, vagy egészben), de az pont fordított irányú pénzmozgás, így havi díj szempontjából nincs jelentősége.
Tehát praktikusan ahhoz hogy egy már zárolt kártyát meg tudjanak terhelni, 2 dolog kell összeálljon:
- kell legyen egy régebbi, de még mindig pending állapotú tranzakció
- ami nem régebbi 10 - 14 (Magyarországon 30) napnálSzerk.: Ez alól talán kivétel a részlet fizetéses tranzakció, de az Magyarországon gyakorlatilag majdhogynem ismeretlen dolog, illetve ha jól tudom, akkor ott is időlimiten belül meg kell a kereskedőnek határozni, hogy összesen mennyit fog levonni, így az nem alkalmas havi díjak levonására, illetve a kártya "korlátlan lefogyasztására" sem ad lehetőséget.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Tuomas #25201 üzenetére
Az OTP-nél sem kell semmilyen jóváhagyás, elvileg majd csak novembertől vezetik be.
Van még egy rakás más kártya (jellemzően prepaidek) amelyekhez egyáltalán nincs ellenőrzés, így szvsz abszolút jogos, hogy nem lehet azonnal nagy összeget lehúzni a frissen regisztrált kártyákról.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tuomas #25188 üzenetére
"A bankkovonattal mit szeretnél igazolni?" - talán a rendszeres jövedelmet. Ellenkező esetben ők mi a túróért kérnék (ha kérik)?
" ... és nincs mögötte 3ds ... " - de még az is van. Ezért dühítő ez a szerintem (!) túlzott óvatoskodás.
" ... igazolja, övé a kártya." - erről beszélek! Legyen lehetőség igazolni, hogy akár beballagva a kistérségi Porsche szalonba minden gond nélkül tudjak autót venni a Revolut kártyámról.
Viccet félretéve: én, - aki forintba kapja a fizuját - elvagyok a jelenlegi rendszerrel (mert max. utazáskor használom és netes (külföldi) vásárlásokkor), de annak aki kinn dolgozik kicsit nyögvenyelős ez az egész. Reméljük, hogy csak az elején ...(#25189) Drakoo
" ... most hogy ez csak otp-s berkeken belül működik vagy más kártyával is okés azt nem tudom." - ez Revolut-nál tuti nem működik. Mármint, hogy egy idegen kártyáról a te kártyádra tölts (vagy épp fordítva). Ha olvastad az én, ill. a haverom problémáját, láthatod, hogy még saját kártya esetén sem mindig garantált a siker. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tuomas #25185 üzenetére
OK. Én ezt nem találtam (ezek szerint nem kerestem elég kitartóan).
Viszont, jól értem, hogy itt nem a top-up van általánosan be-limit-álva, hanem az újonnan felvett kártya? Tegyük fel, én már 3 éve használom a Revolut-ot, és akkor ha felveszek egy új kártyát, akkor az elején (de meddig?) ez várható, miközben a régi kártyáimmal - elvileg - akármekkora összeget fel tudok tölteni?
Az idézett szövegből az is kiderül, hogy a support-ot nyektetni tök felesleges, mert nem fogják tudni megemelni a limit-et, ugyanis ez elvileg automatikusan történik. Kezdem érteni, de azért ez így ... na. Szóval a költői kérdés, hogy miért nem lehet ennek az egész hajcihőnek elébe menni mondjuk úgy, hogy rögtön az elején küldök egy bankszámlakivonatot? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tuomas #25160 üzenetére
Szerintem a kártyahasználat helyét nézik (melyik boltban vásároltál), nem pedig, hogy milyen IP-ről vagy az alkalmazásba bejelentkezve (végső soron lehet a mobilod máshol is, mint ahol a telefonod), vagy épp a GPS-es koordinátákat (mondjuk utóbbihoz eddig nekem nem is kért hozzáférést)
-
vmarci21
tag
válasz
Tuomas #25102 üzenetére
"de valószínűleg a kártyák működnek ez alatt az idő alatt is."
Ezt a részt módosítanám arra, hogy van rá esély, hogy a kártya fog működni zárolás alatt is. Meg arra is van esély, hogy nem. Nálam az utóbbi volt a helyzet, a linkelt képen látható is. Bár csak a felső kettőnél írja a zárolás miatti tranzakció elutasítást, de az alsó két tranzakció is a zárolás miatt lett elutasítva, mert az adott virtuális kártyát én sosem tiltom le. [kép] -
akooos
veterán
válasz
Tuomas #24813 üzenetére
Kicsit macerás, de OTP-nek van ugye befizető automatája. Kell keresni egy olyan embert, akinek van OTP-s euró számlája, akkor azonnal megjelenik a számlán és arról be lehet fizetni revolutra is. Nem tudom, hogy milyen plusz költsége lehet ennek, de így kimarad a váltás, rossz árfolyamon.
-
-
sopruk
senior tag
válasz
Tuomas #24785 üzenetére
A cím beírásig engem is továbbenged, de amikor azt is okézom, akkor jelzi ki a hibát nekem is.
A címekkel én is mindig vacillálok, mit kell beírni. Aztán úgy logikáztam (nem biztos hogy jól), hogy mivel az én nevemre szól a számlaszám, és a kedvezményezett címét kérdezi, a saját magyar címemet írtam be.
Aztán a gyűjtőszámlás számlaszámnál, amikor céges adatokat kell felvinni, ott meg lehet hogy a belgiumi címet kell megadni... -
-
GAbre
veterán
válasz
Tuomas #24707 üzenetére
Megtettem,amit kért,rögtön.De azóta se jött még válasz.Sejtettem,hogy ma már(hétvégén nem kapok választ)
Rendelni akartam terméket,amíg akciós.
És utána itt is rákérdeztem mi van.
Azon kívül igen csináltam még 1 fiókot megpróbáltam ott is baj?És mi történt, miután megtetted, amit kért?
Az amit írtam is,folyamatosan hozzáférést kér,mintha más ipkről jönnék fel,aztán kiírja,hogy még mindíg nem férhetek hozzá.(nem tudom ezt ide leírtam,vagy csak amazon fórumon már) -
-
GAbre
veterán
válasz
Tuomas #24686 üzenetére
Épp az a köze szerintem,hogy próbaterhelték és visszadobta.Mivel nem engedélyeztem.Azt meg nem tudom megtenni.
De még 1x se hallottam/volt olyan,hogy magát a fiókot kapcsolták volna le elégtelen fizetésért.Bár revo kártyám 1 éve ha van,és még csak 2-3 helyen fizettem online kb.
Kártyás fizetésnél,meg majd minden be van kapcsolva,az miatt se dobódhat vissza,ha valóban ez volt.
Az a baj,hogy én se tudom,supportos se tudja.
Gondoltam csak van valaki,aki vett ott,de kmarci25 se járt úgy,hogy fiókját offolták.És azóta meg lehet,hogy engedélyezni kell,vagy vmi rendszerhiba van.Valahol. -
GAbre
veterán
válasz
Tuomas #24677 üzenetére
Nem azzal van bajom,hogy ellenőrzi vagy mi.
Hanem miért nem engedhetem?
És miért nem segít Support se,anno sikerült visszavonom microsoftos havi fizetést velük?
Engedélyezni miért nem lehet,és miért nem tudja Support se megcsinálni.
Nem új a revolut se.
Csak előjött már ez másnál is....
Amazonom is 5 perc után blokkolják
Meg folyamat engedélyeznek kell jó logint mailből nekik,mintha vpn-eznèk vagy vmi
Idegtépő....
Kmarci:
Uj fiók (ok)
Mind1iket letiltják,revolut oké nélkül nem megy.
Okèzni még nem engedi -
válasz
Tuomas #24637 üzenetére
Nekem egy raklapszor előfordul, hogy gyors fizetést akarok a mobil appal és csak odateszem a feloldott telefont akkor először röviden csipog akkor azonosítom magam az ujjlenyomattal és mehet vissza. Nah itt a régi terminálok lefagynak és újra kell kezdeni a kártyás fizetési folyamatot.
Az újabbak simán mennek. -
-
Friczy
senior tag
válasz
Tuomas #24555 üzenetére
Igazából lassan elérkezik az az időszak, amikor azoknak, akik folyamatosan ekézték a bankokat, hogy drágák, 'bezzeg a Revolut', azok elgondolkozzanak kicsit. Szerintem még ez az árstruktúra sem végleges (persze tudom, soha semmi nem végleges), akkor lehet majd látni a tényleges árakat, amikor a Revolut éves eredménye átmegy pozitív oldalra.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Tuomas #24549 üzenetére
Én meg úgy gondolom, hogy ha 1.850 ezres limitet 350 ezerre csökkentenek, akkor nem volt jól átgondolt az eredeti koncepció. Nincs jó üzenete az ilye nyírbálásnak.
Oliverda:
Itt nem arról van szó, hogy a prémium ára sok, vagy kevés, hanem arról, hogy egy ilyen nyírbálás bajra utal, ami egy pénzügyekkel foglalkozó cégnél rossz üzenet. -
Somatom
veterán
-
vmarci21
tag
válasz
Tuomas #24447 üzenetére
Van engedélyük, de nem oda kerülnek most a felhasználók:
2 Litván Revolut cég van:
Revolut Payments UAB - e-pénz kibocsátók, pont úgy mint a brit Revolut
Revolut Bank UAB - Speciális bank, normál működés során csak a Revolut Payments UAB-al van kapcsolatban, valahogy így.2020 nyár elején az volt a hír, hogy 300 000 embernek érhető el a Revolut Bank, ami szerintem nagyjából azt jelenti, hogy az összes Litván Revolut felhasználó tudja aktiválni a Revolut Bank funkciót. Kb. 2 hetes hír volt, hogy idén év végére minden közép és kelet európai Revolut felhasználónak elérhetővé akarják tenni a személyi kölcsönöket és a hitelkártyát, amit meg a Revolut Bank biztosít.
-
Oliverda
félisten
válasz
Tuomas #24418 üzenetére
"...lehet ABC sorrend, valami féle azonosító sorrend, de még abba is lehet igazság, hogy aki aktívabban használja a szolgáltatást, az előbb kapja meg a funkciókat."
Látatlanban mernék fogadni, hogy mindháromban előrébb vagyok a listán, már, ha nem csökkenő sorrendben nézik. -
vmarci21
tag
válasz
Tuomas #24402 üzenetére
Revolutban hozzáadás gombra feljön a Google Pay teljesen magyarul, bejön a reklámszöveg, hogy fizess online és boltokban is a telefonoddal, majd elfogadtatja a felhasználási feltételeket, majd hozzá is adja a kártyát. Nekem itt azzal folytatódott, hogy kiírta, hogy a telefonom nem alkalmas az érintéses fizetésre, de internetes vásárlásokra így is használhatom a kártyát. (ami igaz is, tényleg nincs NFC a telefonomban.)
2 dolgon lepődtem meg a folyamat során:
1. hogy Google Pay alkalmazás megnyílt magától, gondolkodás nélkül. Sosem láttam a telefonomon sehol még a nyomát sem, apk-ból sem tettem fel, mert minek, ha nincs is NFC a telefonban, de valahogy, valahonnan mégis előkerült.
2. hogy a Google Pay magyar volt. Eddig még Play Store-ban sem látszódott Magyarországról, most meg hirtelen itt van a semmiből, és még a nyelvet is beszéli.Nem tudom, sikernek könyvelhető-e el, hogy Google Pay-hez hozzá tudta adni a Revolut kártyát, ha aztán közli, hogy a telefon nem jó érintéses fizetésre, mindenesetre nem a kártyára, hanem a telefonra panaszkodott, így szerintem sikerült neki a hozzáadásos dolog..
-
vmarci21
tag
válasz
Tuomas #24388 üzenetére
Hírek szerint Litván felhasználókat már áttették, ott vannak néhányan, akiknek már a Revolut Bank is megy.
Litvánián kívül pedig pont ma jelezték egy csomóan Redditen, hogy vagy emailt kaptak az átállásról, vagy észrevették, hogy az app már nem GB-s euró számlaszámot mutat.Úgy hogy elkezdődött a dolog Litvánián kívül is.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tuomas #24383 üzenetére
"Viszont ha nem igényel valaki azonnal, regisztrációt követően fizikai kártyát, hanem vár vele pár hetet, akkor lehet ... "
Köszi a tippet!(#24382) Oliverda
Megtörtént. Ezek szerint, ha én még a régi (?) összeget látom az Exchange mellett, akkor lehet maradni is fog? Sajna nekem a fordulónap még arrébb van (szept. 16.). Elképzelhető, hogy akkor még változni fog? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tuomas #24379 üzenetére
" ... jobb felső sarokban -> díjcsomag."
Ááá... látszik, hogy nem aludtam ki magam. Ezt már néztem, csak legalul nem vettem észre a dátumot. Bocsi!
Viszont érdekesen alakulnak az összegek (hacsak megint nem nézek be valamit).
Annak az 1.850.000 Ft-nek nem csak 350.000 Ft-nek kellene lennie az Exchange-nél?" ... hogy regisztrációt követő pár hét után felajánlják, hogy elengedik a kártya kipostázásának költségét."
Egyébként úgy megy, hogy kiküldik, majd pár hét után nyújtják be a számlát (a postázásért)? Azt hittem, azt rögtön kérik (ha kérik). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tuomas #24377 üzenetére
Köszi!
t72killer említett valamilyen fordulónapot. Ez hol látszik (gondolom az app.-ban)?
Megmondom őszintén eddig nem is figyeltem ezeket a limiteket csak használtam (netes vásárlás). Most (1 hete kb.) kezdtem el jobban utána nézni, mert az egyik cimbit és a feleségét szeretném meghívni. Én már ezekkel az új számokkal találkoztam, ezért nem értettem a dolgot." ... akkor lesz ingyenes, ha promóciós időszakban hívod meg a másik felet ... "
Hogyan lehet ilyen promóciós kódot beszerezni, ill. a futó akciókról tudomást szerezni?
Ezek szerint, ha én rányomok az alkalmazáson belül, hogy "invite a friend ..." még nem lesz ingyenes a postázás. -
Vigyorka
aktív tag
válasz
Tuomas #24186 üzenetére
Újrafelépítés után nem tudtam belépni...
A chaten többször végig mentünk az adategyeztetésen, de nem sikerült helyre állítaniuk...
A Facebookon megadtam az adataim (név, telefonszám, kártya utolsó négy pozíciója) és kértem a segítségüket.
Kérték, hogy a megadott telefonszámommal (..itt a nem beregisztráltat adták meg) lépjek be és adjam meg a megadott (eredeti régi email címem) és lön csoda a fiókomban találtam magam. (((A Facebookon is csak másodszorra sikerült - gondolom akkor jött a hozzáértő szaki...)))
Úgy nézz ki, hogy a két telefonszámom és a két email címem kavarta meg a helyzetem.
Tanulság csak a regisztrált telefonszámot és email címet szabad megadni nekik. Amikor azt írják, hogy már használatban van akkor STOP ÉS NE TOVÁBB - nem megadni másikat!!!. -
válasz
Tuomas #24122 üzenetére
A bank, persze. És? Ha a súgóba be tudják írni a lehetséges bankoldali ktg-ek kockázatát, akkor azt írhatták volna a full felesleges "card details processed securely" reklámszöveg helyére, amikor beírom az utalás összegét. Mivel fel se merült bennem pl a paypal után, hogy netes fizetésből kp-felvét varázslódhat, ezért nem gyanakodtam. Ahhoz, hogy megtudjam, konkrétan mennyivel terhelődött a hitelkari, be kell másznom a netbankba - jóhiszeműen ezt nem tettem meg.
Téma OUT.
Kicsit más téma, az új limitekkel: az mondjuk nem szép dolog (bár spéci dologról lévén szó, csak utánajár az ember), hogy a drágán váltható kriptók is beleszámítanak. Bár ha vki komolyabb kripto-kereskedésre adná a fejét, akkor tényleg érdemes már premium vagy metalban nyomni.
-
válasz
Tuomas #24114 üzenetére
Ja, az x-oldalas leírás mélyén. Én egy az appban a kártya hozzáadásánál felbukkanó figyelmeztetésre vagy épp közvetlen a kari alatt 5 szóra ("cash withdrawing charges may apply") gondoltam. Ha már pl az ETH árfolyamról tudnak kéretlenül küldeni, beleférne 2 sor, hogy az ember ne szivassa keresztbe magát kinyírva a platform fél évnyi hasznát. A befizetett 1200EUR-m után huszonvalamennyit nyúlt le a bankom, úgy, h semmiféle konverzió nem történt.
-
válasz
Tuomas #24034 üzenetére
Azért az "időzített utalás" nem bármikor csattan, hanem minden hónap ugyan azon napján
Napján... Nem akarom spammelni a topikot, inkább linkelek: #24024
Ha elolvasod, látod, hogy nem az a gond, hogy elfogy a számlájáról a pénz. A gond az, hogy NEM akarja, hogy a Forint zsebet terhelje a levonás, ezért nem tarthatna rajta pénzt amikor az várható.
Nem tudom pl miért lenne jobb megoldás a széfbe való pakolgatás, mint az, hogy előtte nap átváltja eurórólHát mert nem akarja átváltani Euróról, ez volt az egész lényege, visszaolvastad egyáltalán?
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
Tuomas #23967 üzenetére
Felraktam a 5.24 (2018-as) verziót. Ez rögtön észre vette, hogy van fiókom, kérte az új jelszót majd kérte, hogy upgradeljem a programot...
Frissítettem és ugyanaz...
Ja és az e-mailemre a válaszukra akár 15 napot is várni kell...
(((szimpatikus volt több éve használom, de most ott tartok, hogy kukázom. - nagyobb összeget eddig se mertem rájuk bízni.))) -
válasz
Tuomas #23774 üzenetére
"vagy annak 60%-a x ideig": ha több, mint 2x annyi EUR-t váltottál, akkor marad blokkolva valamennyi. 1 hétnél nekem még a pre-authorized aliexpress-es összegen is többet ültek, pedig ahhoz nem nyúlt senki.
Most nézem: kriptót viszont szabad trédelni a "haszonlesőknek": "Up to a maximum of €15,000 per single cryptocurrency exchange and 30 exchanges per day"
-
válasz
Tuomas #23765 üzenetére
Ez kb úgy hangzott, mint egy bűncselekmény, v minimum "üzletszerű kéjelgés" elnevezése
. Ez így egy vicc egyébként, ha bizonyos viszonylag 1xerű tranzakciókat nem akarnak látni, akkor azt ne tegyék elérhetővé. A "haszonszerzésre" egyébként még rá is játszanak az auto-exchange-el.
Annyira nem bonyolult leprogramozni, amit írsz: az átváltott összeg vagy annak 60%-a x ideig ne legyen visszaváltható/továbbváltható 3.devizára. Egy ilyet beleírni töredéke munkaerőktg. mint utólag a zárolásokkal bíbelődni. Azt hagyják meg a kokó és embercsempészek pénzügyeinek blokkolására.
Ez olyan, mintha az OTP netbankos felületen átírhatnám a számlaegyenlegem, de utólag zárolnák az egészet, fenekestül felfordítva az ember futó pénzügyeit.
-
válasz
Tuomas #23763 üzenetére
Ennyi, akkor aki "devizázik", azt elvámolják és kész. mondjuk a 350eHUF max Magyarországon számít "legtöbben nem éritek el" kategóriának, de a bankok még így is messze drágábbak. Ha meg valaki házat vesz fülöp-szigeteki pesóban, annak meg nem téma a prémium tagság.
Én a németektől űzöm a bizniszt, a bankomnál rászámolnak 1.75%-ot az általuk kitalált árfolyamra (ennek nem néztem utána, hogy bankközi vagy valami drágább devizaeladási árfolyam) - ennél nem nehéz jobbnak lenni.
A kripto-s résznek még kicsit utánanézek, ha arra is vonatkozik a "no-trading" akkor kihagyom azt a tabot, nem azért vennék étert, merthogy azzal akarok a WC-s néninek fizetni, hanem mert "ma olcsó és jövő 7en arra számítok, h 20%-al drágább lesz..."
-
Oliverda
félisten
válasz
Tuomas #23667 üzenetére
Pedig ez egy tisztán adózási kérdés, amihez az égegyadta semmi köze nincs a Revolutnak. Ráadásul erre van is egy külön topik: Részvények - tőzsde
-
sopruk
senior tag
-
vmarci21
tag
válasz
Tuomas #23598 üzenetére
"have announced that they are partnering with Google to offer digital-first bank accounts directly in the Google Pay app. As explained by BBVA, the financial side of these accounts will be managed by the partner banks, and Google will provide the front-end, intuitive user experiences and financial insights.”
Jelenleg az USA-ban a Revolut is pont így működik:
Az amerikai Revolut számlákat a Metropolitan Commercial Bank kezeli, míg a márkanevet, meg az alkalmazást hozzá a Revolut adja.
Úgy hogy alap felállásban ez simán lehet Revolut-alternatíva is, attól függően, hogy a Google milyen szolgáltatásokat, milyen áron fog kínálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen nyomtatót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 32/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest