Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vmarci21

    tag

    válasz Tuomas #24402 üzenetére

    Revolutban hozzáadás gombra feljön a Google Pay teljesen magyarul, bejön a reklámszöveg, hogy fizess online és boltokban is a telefonoddal, majd elfogadtatja a felhasználási feltételeket, majd hozzá is adja a kártyát. Nekem itt azzal folytatódott, hogy kiírta, hogy a telefonom nem alkalmas az érintéses fizetésre, de internetes vásárlásokra így is használhatom a kártyát. (ami igaz is, tényleg nincs NFC a telefonomban.)

    2 dolgon lepődtem meg a folyamat során:
    1. hogy Google Pay alkalmazás megnyílt magától, gondolkodás nélkül. Sosem láttam a telefonomon sehol még a nyomát sem, apk-ból sem tettem fel, mert minek, ha nincs is NFC a telefonban, de valahogy, valahonnan mégis előkerült.
    2. hogy a Google Pay magyar volt. Eddig még Play Store-ban sem látszódott Magyarországról, most meg hirtelen itt van a semmiből, és még a nyelvet is beszéli.

    Nem tudom, sikernek könyvelhető-e el, hogy Google Pay-hez hozzá tudta adni a Revolut kártyát, ha aztán közli, hogy a telefon nem jó érintéses fizetésre, mindenesetre nem a kártyára, hanem a telefonra panaszkodott, így szerintem sikerült neki a hozzáadásos dolog..

    [kép] [kép]

    [ Szerkesztve ]

    >> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Új hozzászólás Aktív témák