Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
instantwater #9992 üzenetére
Apple payt hasznaltam mar 5000 felett, nem kert kodot. Es virtualis revolutot is hozzaadtam, ment vele a fizetes, igaz csak egy helyen probaltam.
-
válasz
instantwater #9995 üzenetére
Hát klasszik bankok sem engednek két privát accountot.
-
streng
csendes tag
-
-
-
A következő sztori ma történt velem Revolut kapcsán.
Angliában élek, Dual SIM es telóm van, és volt egy magyar és egy angol Revolutom, mert hát miért ne.
A magyar fiókot még jóval a forint topup bevezetése előtt regisztráltam, és forgalmaztam is rajta elég nagy összegeket probléma nélkül.
Az angol revolutom még ennél is régebbi, ezt használom rendszeresen külföldön, interneten, sokszor még belföldön is.
Közben bevezetésre került a Forint topup, de a magyar accountot hónapok óta nem használtam.
Ma be akartam lépni, hogy kérjek egy új virtuális kártyát, mert itt néhányaknak a magyar Revolut kártyát elfogadja a Telenor, és ki akartam próbálni.
Azonban az app egyből a we need more details képernyőbel fogadott, és útlevelet és fizetési papírt követelt.
Ezekből egyből kiderült a supportos droid számára, hogy nekem már van egy másik Revolut fiókom.
Mint megtudtam egy embernek csak egy fiókja lehet még akkor is, ha más országban van beregisztrálva.Magyar Revolut ugrott. Pedig néha jól jött, ha gyorsan sok pénzt kellett váltani havi ingyenes limiten túl. És Telenor feltöltős magyar Revolut kártyám sem lesz már.
A tanulság az, hogy nem csak akkor blokkolnak, ha hirtelen sok pénzt mozgatsz, hanem akkor is, ha a múltban tetted ezt, akkor nem blokkoltak, de azóta szigorodtak a szabályok.
Az angol számlám köszöni jól van, mert azt rendeltetésszerűen gyakori vásárlásra használom több országban és online is sokat gazdagítom kicsi sárga barátainkat az Aliexpressen.
Szolgáljon ez óvatosságra intésként azon kollégáknak akik hasonló cipőben járnak.
Megmondom őszintén, aggódtam, hogy a kis indiai droid rossz fiókot fog bezárni, ezért az angolt gyorsan leürítettem, de szerencsére az egy percre sem került blokkolás alá.
-
édes
újonc
válasz
biztos. mastercard és megfelelő ország-hozzárendelés kell hozzá google pay-en
-
emiki6
veterán
válasz
Nálam működött simán, pedig ügyeskedve tudtam csag GPayhez csatolni.
-
-
htc07
addikt
próbáltam ma fizetni a lidl-ben, de 050-es hibakóddal elutasította a terminál. az app-ban nem látszik semmi.
gondolom a pos oldalán volt valami gond, kifizettem kp-val inkább hogy ne tartsam a sort, más járt már így? a neten nem találtam túl sok valid infót.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
st3v3np3t3r #9873 üzenetére
Nem lehet befizetni. Kártyával kell feltölteni. Ez leginkább a tulajdonos megerősítése miatt fontos nekik, hiszen a pénzt egyből kiveheted.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
teleahocipöm #9966 üzenetére
Nekem 1 nap alatt postázták a Revolut kártyával vásárolt AliExpress terméket, szerintem ne aggódj emiatt.
-
kezman
őstag
válasz
Két három nap és lekönyvelik, nálam mindig ez van, nem kell aggódni, én is virtuális kártyát használok webáruházakba.
-
szuladam
aktív tag
Láttátok a Revolut Perks opciót? Nagyon ígéretesnek tűnik, de azt hiszem még csak beta alatt megy...
minden 10. fizetés után jár egy extra chash back a következő fizetésnél. Ez is egy király feature-nek néz ki. (Vagyis ez nekem most új infó)
[ Szerkesztve ]
-
-
Tuomas
addikt
válasz
Ne aggódj, általában ezt írják, bár én 7 napra emlékszem.
Ha veszel valamit 7 napig "pending" státuszban van, pár nap elteltével, talán 2-3 eltűnik a kis kék kör, akkor lesz az összeg lekönyvelve.
Ez sztem nincs összefüggésben azzal, hogy nem kaptál visszajelzést a vásárlásról. -
-
viharhozo
addikt
-
Lex Icon
senior tag
Nekem egy 5000 forintos TopUp-ra 64,34 forintot számított fel a Revolut, habár az is igaz, hogy ez csak egyszer fordult elő, és azóta hússzor ekkora összegekkel is töltöttem fel nagyjából 700e forintot (8-10 tranzakció), és azóta egyszer sem fordult elő. A forrás egyébként K&H üzleti kártya volt...
Érdekes. Már 2x töltöttem fel és mind 2x számolt díjat és a 3. feltöltés indításánál is számolja a díjat. Úgyhogy marad a lakossági.
-
teleahocipöm
senior tag
Tegnap próbaképp fizettem az Alin a virtuális Revolut kártyával és nem kaptam visszajelzést a vásárlásról, a revolut is azt írja "Ha 8 napon belül a kereskedő nem igényli az összeget, sztornózzák" amit meg is hosszabbíthatok, ilyenbe még nem futottam bele. Nem tudom a hogy a virtuális Revo kártyával történt fizetés miatt vagy az akciós termék miatt vagy vagy... Az összeg jelenleg levonáskén jelenik meg, ez miatt nem is aggódom, csak most várhatok egy hetet. Mondjuk törölhetem is a rendelés, de kivárom mi lesz belőle.
-
Lex Icon
senior tag
-
C64
őstag
Egyébként ezeknek a létrehozható virtuális kártyáknak mi értelme van?
-
-
marquuard
veterán
Köszi srácok.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
marquuard #9957 üzenetére
Szerintem eBayen jobb a PP, a buyer protection miatt. De PayPal topicban tudnak ebben bővebben tanácsot adni.
-
KTU
addikt
Ez idáig Monese-nek nincs magyarországi semmilyen számlája ahova lehetne Forintot utalni vagy befizetni.
(#9953) Brandynew:
Befizetni a TrasferWise gyűjtő számlára sem lehet, még a saját kóddal sem saját magadnak.
1x jóváírják, de plusz ellenőrzéssel jár.Elnézést kérek az off-ért.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Próbáltam a refund szóval megtalálni a válsazt, de nem sikerült. Külföldi szirszar rendelésre használom az Aliexpress-t és az Ebay-t.
Aliexpress: Vásárláskor hozzáadtam a fizikai kártyám adatait, hogy elmentse.
Ebay: Hozzáadtam a fiókomhoz a kártya adatait.
Paypal: Már csak a Revolut van elmentve a profilra.Két kérdesem lenne:
1. Ebeyen hogyan érdemes vásárolni? Paypal-hoz hozzáadott Revoluttal, vagy ebayen simán mentsem csak el a revolut kártyát?
2. Refund esetén is működik a Revolutra történő visszatérítés? -
Brandynew
őstag
Bocsi, fail, TransferWise-zal kevertem, ott van forint alapul Raiffaisen gyujtoszamla.
-
ACE-
addikt
válasz
Williamgrant #9942 üzenetére
Mondjuk ezt pont ugyanígy meg lehet csinálni Paypal-al is pl...
-
gzbotii
nagyúr
Monese témával a továbbiakban erre: [link]
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Küldtem egy meghívót egy barátnak tegnap (08.26.), regisztrált is a linkemen keresztül, fel is töltötte már a Revolut számláját, de én nem kaptam érte semmilyen jutalmat. Számíthatok még bármire?
-
-
Ixion77
addikt
Lehet valahogy készpénzt befizetni Revolut számlára?
-
brainticket
aktív tag
válasz
Williamgrant #9942 üzenetére
mi is így utazunk már haverokkal, egy valaki fizet múzeumban, étteremben, aztán szétdobja revoluton a többiekre a számlát, ők meg csak leokézzák.
-
vmarci21
tag
Ez esetben az ingyen számládat pl. OTP Juniornak hívják. Vagy Erste Érted Diákcsomagnak. Vagy CIB ECO ForYounak.
Gyakorlatilag minden nagyobb banknak van vagy életkorhoz vagy diáksághoz kötött kedvezményes (sok esetben majdnem minden ingyen) számlája. -
-
Brandynew
őstag
válasz
zolmesz #9936 üzenetére
Igen, van magyar gyűjtőszámlája a Monese-nak.
Aki nem ismeri, az ne kommenteljen már hülyeségeket. Rád gondolok, @KTU.
Teljesen ingyenes a Monese, nincs számlavezetési díj, kártyadíj, és lehet befizetni akár készpénzt is magyar gyűjtőszámlára. Annak sincs díja.
Annyival rosszabb a Revoluttól, hogy van kezelési költsége a pénzváltásnak és az átutalás sem díjtalan.
[ Szerkesztve ]
-
-
Felveszed a Revoluttal rendelkezo ismerosod telefonszamat a telefonod kontaktjai koze, megnyitod a Revolut appot, payments ful, send, kivalasztod a nevet es elkuldod a neki szant osszeget teljesen ingyen
Masodperceken belul megerkezik a szamlajara a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy ingyenesen,hogy tudnék pénzt Revolutról -Revolutra? Melyik a leggyorsabb módja ,és persze ingyenes legyen..Előre is köszi a választ. 2 Apple Telón levő alkalmazásban lenne a pénz átvitel. Ha esetleg ez megoldható Apple payel? Vagy az csak saját számlánál oldható meg ? Ma a Monese kártyámról Apple Payel raktam át a Revolutra de gondolom ez 2 Revolut között nem működik majd...
-
AcCEsS
senior tag
Pontosan így van, előfordulhat valami díj random módon. Nekem egy 5000 forintos TopUp-ra 64,34 forintot számított fel a Revolut, habár az is igaz, hogy ez csak egyszer fordult elő, és azóta hússzor ekkora összegekkel is töltöttem fel nagyjából 700e forintot (8-10 tranzakció), és azóta egyszer sem fordult elő. A forrás egyébként K&H üzleti kártya volt...
-
Tuomas
addikt
"Egyébként, ha lenne magyar számlaszám feltöltésre, akkor utalni is ingyen (csomag függő) lehetne, nem? Azt nem tervezik vajon?"
Ezt hogy érted, ki tervezi ezt?
A bank vagy a revolut? A revolutról ingyen utalsz más számlákra. A bank meg nem fog neked ingyen külföldi utalást bevezetni
Ha meg van is ilyen, az jól megszabott feltételekkel.
Ha meg az a kérdés, hogy a revolut tervez-e magyar számlát bevezetni....? Hát ezt meg kétlem hogy ilyen lenne egyelőre, még tw-on sincs saját HUF számla a magyar egyenleg mögött. -
Sify
senior tag
Hát ígéret van rá, hogy lesz magyar bankszámla is, egyszer.
Bár ha lesz akkor viszont nem tudom mennyire kell majd megfelelnie a magyar banki szabályoknak. Vagyis lehet akkor már fizetniük kell nekik is az állam felé adót, igy meg lehet hogy nem érni meg.
De majd meglátjuk. Örüljünk annak ami most van. -
n00n
őstag
Beszéltem egy ismerősömmel, aki néha üzleti csomaghoz tartozó bankkártyával tölti fel a Revolutját és azt mondja, hogy elég random, hogy van-e plusz költsége vagy nincs. De általában 2% körül van.
Egyébként, ha lenne magyar számlaszám feltöltésre, akkor utalni is ingyen (csomag függő) lehetne, nem? Azt nem tervezik vajon?
-
-
-
-
szuladam
aktív tag
válasz
#95561216 #9896 üzenetére
Én is csak erős túlzással vetettem fel a dolgot.
Amúgy ha eltűnik a telefon/bk biztos van rá megoldás. És gondolom a vállalkozói számla azért nagyon máshogy működik, mint a fapados ingyenes. (én nem ismerem, de ott pl több ember is hozzá van adva a számlához, minden "munkatárs" ergo ha egy vkinél gáz van, a többiek elérik a revet)
Viszont neki ha minden utalása ráadásul pont UK-ból jön, akkor nagyon elgondolkodtató lenne rászánni pár napot és utánanézni a feltételeknek. Plusz a havi díjas csomaghoz azért komolyabb support is jár (elvileg) -
édes
újonc
válasz
viharhozo #9895 üzenetére
nekem gyárilag androidos notebookon elfut a revolut app, de használhatatlan, mert csak a portré tájolást támogatja az app, így félre van fordulva egészablakosan. ha az emulátor tudja az ablakozást, lekicsinyített porté módban lehet, h eldöcög
nem egészen értem a dolgot, mert sztem 2019-ben alap a sötét téma és a tájkép tájolás (tablet mód)
-
Oliverda
félisten
A Curve mindent támogat, de szerintem a Revolutnak sem jelent gondot, én januárban vettem fel vele MUR-t, simán ment és még a felvétel is ingyenes volt.
You make purchases in every currency with Curve. However, Curve can only charge your underlying cards in one of the following currencies.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Gondolkodtam hogyan lehetne bankszámla nyitás (vagy ismerős segítsége) nélkül Revolutra pénzt tenni...
A) külföldi címre paypal regisztráció, arra pénz befizetés (asszem az unicreditnél), majd onnan revolutra átrakás. Úgy erzem, ez több sebből vérzik.
B) sima magyar címes paypal(-ra befizetés bankban) -> tranferwise -> Revolut. Ez talán működhet.Lehet paypal-ról forintot TW-ra küldeni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest