- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
A telefon vásárlásakor másik régiós hivatalos romot tettem fel és nyitva hagytam, hátha mégsem válik be, ne kelljen újra várni a feloldásra. De mivel bevált, értelemszerűen nem is foglalkoztam a dologgal. A gondom az, hogy van egy belakott telefonom, millió beállítással. Namost ha zárom a loadert, akkor factory reset is jár vele és újra be kellene állítgatnom mindent (na ehhez nincs ingerenciám), hogy ugyanolyan legyen minden, mint a mostani beállítások.
Másik készüléken beléptem, hozzáférek mindenhez, de erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése.
Gyakorlatilag meg tudom oldani a dolgot, mert minden adott hozzá, de ezzel hatalmas rossz pontot szerzett a szememben a Revolut. Holnap, holnapután, stb lehet, hogy más biztonsági okra hivatkozva nem tudok majd belépni, ezt így problémásnak találom.
Legyen opcionális a kérdés: "mókolt a készüléked, ha így használod az appot, semmilyen anyagi kárért nem vállal felelősséget a Revolut. Folytatod saját felelősségre? Igen/nem"
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest