Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pn4hvq

senior tag

válasz 8 #52490 üzenetére

A telefon vásárlásakor másik régiós hivatalos romot tettem fel és nyitva hagytam, hátha mégsem válik be, ne kelljen újra várni a feloldásra. De mivel bevált, értelemszerűen nem is foglalkoztam a dologgal. A gondom az, hogy van egy belakott telefonom, millió beállítással. Namost ha zárom a loadert, akkor factory reset is jár vele és újra be kellene állítgatnom mindent (na ehhez nincs ingerenciám), hogy ugyanolyan legyen minden, mint a mostani beállítások.
    Másik készüléken beléptem, hozzáférek mindenhez, de erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése.
    Gyakorlatilag meg tudom oldani a dolgot, mert minden adott hozzá, de ezzel hatalmas rossz pontot szerzett a szememben a Revolut. Holnap, holnapután, stb lehet, hogy más biztonsági okra hivatkozva nem tudok majd belépni, ezt így problémásnak találom.
    Legyen opcionális a kérdés: "mókolt a készüléked, ha így használod az appot, semmilyen anyagi kárért nem vállal felelősséget a Revolut. Folytatod saját felelősségre? Igen/nem"

Új hozzászólás Aktív témák