- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Átváltásos kérdésem lenne.
Tudom, hogy először a terhelendő pénznemben próbál a Revolut levenni, majd a fő pénznemben (ami nálunk forint ugyebár), végül a legtöbb valutából.Namármost nekem mind a HUF mind az USD számlám elég lapos, de van elégséges EUR. A vásárlás USD-ben történne. Tud a Revolut közvetlenül EUR-USD váltást, vagy az van, mint a régi forintszámlák esetében. Tehát EUR-HUF -> HUF-USD?
-
kp78
addikt
válasz
Donki Hóte #29995 üzenetére
Szerintem nincsenek közös kasszán, ha a számlájuk is külön van, amire a fizu megy/ment.
-
-
emeritus
tag
A Revolut számára - logikailag is - közömbös, hogy ügyfeleként a férj maga, vagy felesége költi el - a számára átküldött - összeget, feltéve, hogy a költés a Revolut használatával történik. Ha megkérdezik miért van így, a valós válasz megfelelő lesz. (Lásd: Revolut Junior.)
-
kp78
addikt
válasz
UberMutant #29991 üzenetére
Persze a saját topup lenne az ideális, de jövedelem nélkül feleség nem tudja megoldani, csak ha férj átutalná a számlájára, amihez a kártyája van.
De ennek a díja az esetükben nem túl kedvező.
Ezért akart(ak) Revolutot. -
kp78
addikt
Régi, rutinosabb felhasználóktól kérdezném, hogy ismerős helyzete mennyire járható?
Ő is és felesége is csinált Revolutot.
Feleségnek is van számlája és bankkártyája, de arra nem érkezik jelenleg jövedelem, tehát arról topup-ot nem tud indítani.
Mennyire köt bele a Revolut, hogy ismerős a saját nevére szóló Revolut-ot feltölti a saját bankkártyájával, és átküldi a feleségnek a pénzt a vásárlásokra? Ez nyilván rendszeres lenne, havi 100-150e Ft. Megkérdez(het)ik egy idő után, hogy miért így van?
-
mályva
aktív tag
És mennyi idő még a nemzetközi megérkezik?
-
-
mályva
aktív tag
Revolutnal meg kell adni egy saját kódot kozlemenybe nem? Különben gyűjtő számlára menne.. gondolom ibanos revolutnal is így működik nem?
-
GyMacs
csendes tag
-
mályva
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy Valaki iban-t kért tőlem utaláshoz.
Kimásoltam a revolut abbol mindent ami iban fül alatt volt.
Volt benne egy ilyen
Bic sort code:ez a bic lenne a közlemény amit a feladonak be kell irnia különben nem kapom meg a pénzt?
mert a felado nem irt bele semmit köszi -
kp78
addikt
Nem tudtam Coca-cola automatánál Revolut kártyával (fizikai Mastercard) fizetni.
Túl sűrűn nem veszek ilyenekből dolgokat.
Másnak tapasztalat az üdítős/csokis automatás fizetéssel?
-
válasz
UberMutant #29969 üzenetére
nem tervezem aktívan használni. ha így most békénhagynak, akkor "elfér".
-
válasz
István89 #29967 üzenetére
köszi az infót, a 6 GBP delivery díjat megtaláltam neten persze, de akkor is shit design, hogy előbb rá kell nyomni a get card-ra, majd megadni egy kívánt PIN kódot (ez az a pont, amin nem mentem tovább) és gondolom majd egyszer kiírja, hogy mennyi lesz a delivery fee, addig csak azt mondja, hogy fee applies. Kezdő user-ként honnan a fingból tudjam, hogy hány gombnyomás lesz még hátra, és mikor van az a pont, hogy megrendeltem a kártyát és már vonják is az összeget.
Ugyanígy regisztrációnál a privacy policy-vel együtt el kell fogadnod a marketing-et (nincs külön pipa), és google-lel se találtam meg, hogy hogyan kell opt-out-olni. Úgyhogy ehhez nagyon köszönöm a válaszod!
De a cég mentálisát szerintem jól tükrözik ezek a dolgok. (Mint ahogy az is, hogy érdemi infót nem lehet megtudni a honlapról, van egy dijtáblázat, meg minden csomaghoz egy teljes képernyőni input a telefonszámodhoz, némi marketing szöveggel.)
Na mindegy nem akarok flame-elni, de egyelőre inkább tűnik becsali-csárdának még mindig az egész, mint banki revoluciónak.
-
válasz
Donki Hóte #29961 üzenetére
Pont ez az egyik legnagyobb bajom vele, semmit nem lehet megnézni előre. Azt hittem legalább regisztráció után már megtalálok olyan dolgokat, hogy mennyi a kártya postázási díja, hogy hogyan kell leiratkozni marketing e-mail-ekről, stb. De nem, az apple-nél is apple-ösebb a felület.
-
balinlin
senior tag
válasz
A kártya egy dolog, hogy mire jó, mert az egy sima debit kártya, maga a Revolut fiók meg megint más, ne keverjük már a kettőt!
Nekem ma már kb fölösleges lenne fizikai kártyát rendelnem, mert egyszerűen nem szoktam használni. Így meg főleg semmibe nem kerül.Ha lenne (vagy lesz a jövőben) havidíja, akkor már azért más lenne a helyzet nyilván.
-
Friczy
senior tag
válasz
Nem kell megszüntetni, ha nem használod, nincs költsége, tartaléknak bármikor jól jöhet.
-
Azt azért látni kell, hogy van jópár banki művelet, amire valóban nem a Revolut kártya a legjobb.
Az átlagos, hétköznapi banki tevékenységek nagy részéhez szerintem tökéletes, persze ezen a téren is van olyan dolog, amire nem optimális. Nekem pl. nem lehetne kizárólagos kártyám a Revolut, mert a munkáltatóm nem hajlandó utalni rá a fizetésemet
Kp-t sem lehet rá befizetni, tehát vannak korlátai bőven.
Ezért kell előre nagyon alaposan megnézni, hogy mire jó, mire nem jó, aztán dönteni, hogy megrendeli-e az ember. Ha nem válik be, akkor meg meg kell szüntetni a számlát, nem kell hezitálni.
-
-
laskr99
addikt
A standard kézbesítésű kártya kb mennyi idő mire ide ér? Meg tracking van hozzá? Azt nem kaptam
-
balinlin
senior tag
válasz
HoppMaster #29953 üzenetére
Futárcég is hamarabb küld emailt, mint ahogy a csomag megjön.
Email nincs banki munkaidőhöz kötve, ráadásul kevesebb biztonsági szabály vonatkozik rá. Szerintem felesleges ezen rágódni. -
-
anadroid
senior tag
válasz
HoppMaster #29951 üzenetére
Munkaidőben megy az utalás, eurós utalás a tapasztalatom szerint másfél-három óra.
-
HoppMaster
aktív tag
Kérdés: utaltam Revolutra ugye a számlámról levonta, kapott is a címzett emailt, h utaltam neki viszont nincs még a számláján.Most már ez a cég is ül a pénzen egy ideig?
-
Gergő101
csendes tag
Valóban csak szórakoznék vele egy kicsit, csak jó lenne tudni hogyan néz ki egy kriptós Revolut számlakivonat, hogy egyértelműen látszik-e mennyit nyertem vagy buktam, vagy úgyanúgy csak a váltás látszik, mint amikor fiat pénzt váltok!?
-
sopruk
senior tag
Ti tudtok jegyzetet adni a tranzakciókhoz?
Most frissítettem a legfrissebb verzióra (android). Beírom a megjegyzést, de hiába kattintok a mentésre, nem csinál semmit... -
zsola400
aktív tag
válasz
Donki Hóte #29943 üzenetére
-
Monogramomnál teljesen lefelé tekerve azt írja, hogy 8.2.2 a verziószám.
Ezek szerint frissített a 8-as verzióra, viszont a kinézetben, kezelésben az égvilágon semmit sem vettem észre. Hol látok markáns különbséget a korábbi verzióhoz képest.
(De legalább nem kéri az adóilletőségem megadását
)
-
Sziasztok,
crypto trade topik-ban azt írta valaki, hogy friss revo számláról nem fogok tudni sepa utalást indítani, amíg nem használtam a fizikai kártyát chip&pin. ez igaz lenne?
-
Shade45
senior tag
válasz
Gergő101 #29936 üzenetére
Milyeneket?
Ha bohóckodni akarsz kriptovalutákkal, használd csak továbbra is a Revolutot.
Ha szeretnéd, hogy a váltott kriptovalutáid a Te tulajdonodban legyenek, a Te saját tárcádban - nem mellesleg töredék költségen, ellentétben a Revolut ajánlatával -, akkor érdemes erre a célra kitalált platformot használni.Kerékpárt sem a Tesco-ból veszünk, hiába lehet ott is kapni...
A Revolut pedig nem fog semmilyen adatot szolgáltatni a NAV felé, se részvény, se kripto, stb. Mindent neked kell bevallani.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
ATM_automata #29937 üzenetére
Nálam nincs aktiválva az értékpapíros rész, sem a széf, sem a crypto. Eddig nem kért adóazonosítót, de a beállítások közt ott van az "Additional information" rész alatt. Szóval egyelőre nem kéri, de önkéntes alapon engedi megadni.
-
kp78
addikt
válasz
ATM_automata #29937 üzenetére
Én múlt héten hívtam meg 3 kollégámat is.
Mindhárom regisztráció teljesen kész lett (adategyeztetés, pénzfeltöltés, 3 kártyás fizetés a virtuális kártyával, fizikai kártya rendelés), és a meghívásért járó jóváírás is megjött.
Ebből kettőnél kérte már első nap az adóazonosítót, egynek azóta sem.
Nekem sem kérte még, kereskedésem részvénnyel, kriptoval sosem volt. -
válasz
Donki Hóte #29928 üzenetére
Hányas verzió volt nálad, hogy megkínált a frissítéssel? Nekem 7.44.1-nél nem reklamál.
-
Gergő101
csendes tag
Érdeklődnék, hogy csak azoknak kért be adóazonosítót a Revolut, akiknek aktiválva van az értékpapírszámla?
Szerintetek ezek után lehet arra számítani, hogy lejelentik a kereskedéseket a NAV-nak? Nagyban megkönnyítené a kriptózást... -
zsola400
aktív tag
válasz
Ha nincs beállítva az automatikus frissítés (nem is ajánlott) akkor a Play (vagy Almás) áruházból tudod frissíteni. Teljesen más a felület, szokni kell még, de nagy része testreszabható, jó az irány.
-
kp78
addikt
válasz
Ráböksz a főképernyőn a bal felső sarokban a monogamrodra, majd a lap aljára görgetsz.
-
Fifi
őstag
válasz
A profilodnál legörgetsz a lap aljára, ott a verzió.
-
Nekem ajánlgat valami 8-as verziójú szoftvert.
Magától frissíti, vagy nekem kell letölteni?
Azt hol látom, hogy milyen verzió van most a telefonon?
-
GabN73
addikt
válasz
UberMutant #29926 üzenetére
Azt lehet tudni hogy kb mennyi pénzről van szó?
Mert tőlem még nem kértek be semmit, pedig mindig van 1-2 nagyobb töltésem.
-
UberMutant
őstag
válasz
szabop27 #29925 üzenetére
havi limites (ja kb 1000 €) mennyiséget ért átjátszás alatt.
egyszeri tranzakció limiten felül pénzbe kerül.
vagy játszod az előfizet prémiumra, kiszed , előfizetést lemond mókát.akkor vágj bele az egészbe, ha le tudod papírozni nekik a pénzt.
ugyanitt: a március 25én kezdődött ellenőrzést végre le tudtuk zárni május 8án. nehéz szülés volt. nehézséget okozott, hogy több forrásból pörgettem a pénzt. továbbá, hogy a banki kivonatok tárgyhó után állnak rendelkezésre, emiatt megakad a folyamat. ha közben újabb tranzakciókat csinálsz, azt is belevonják az ellenőrzésbe. súlyosbítva azzal. hogy szinte minden nap másik ügyintéző volt, és volt, amit 5x küldtem be nekik. ajánlott a hidegvér.
szóval mivel csináltam további tranzakciókat az ellenőrzés alatt, ezért az azok forrását igazoló papírokat is meg kellett várnom ( banki , tőzsdei kivonat).
csúcs az volt, amikor megkérdezték, hogy milyen kapcsolatban állok a saját nevemmel. elmagyaráztam nekik, hogy van előtag, 2x keresztnév meg családnév.
egy biztos, a dolog megérte, több százezret spóroltam velük, és mire kéregették a doksikat, már minden pénz átfutott réges-rég. nem volt zárolva semmilyen tevékenység.
kérdeztek még olyat, hogy mi a célom, mire használom a revolutot.
ja és nem csak a forrást kérdezték, hanem a célt is, vagyis hogy odaért -e a pénz a brókeremhez.
és sajnos ismét beigazolódott, hogy az indiaiak a leghülyébbek
a végén meg kaptam egy kupát a sikeres azonosításért , eeehhhe
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Egy magyar banknál vezetett deviza számlán van nagyobb összegű €, ehhez tartozik is egy bankkártya. Át kell vinnem ezt a pénzt egy másik magyar banknál vezetett deviza számlára. Mind a banki utalás, mind a Wise 20e Ft feletti összeg lenne. Revoluton meg tudom ezt alacsonyabban költséggel csinálni? -
HoppMaster
aktív tag
Mióta lett ilyen szegényes a webes felület?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Nem tudok K&H bankból a Revolutra utalni pénzt napok óta. Másnál is rendetlenkedik? Nem tudom, hogy hol a hiba, van valami tapasztalat erről?
-
-
nort_on
senior tag
válasz
FoxiestFox #29917 üzenetére
Nekem kb 2 hónapja ilyen, jó játék...
-
Nálatok is bugos az utalás?
Írnám be az IBAN-t, és folyamatosan elugrál a mezőben, hozzáad számokat, belejavítgat... ÖT percig írtam be egy mezei IBAN-t, végül úgy felkúrt hogy elküldtem magamnak e-mailben, kimásoltam onnan, és még abba is belejavított, amit kijavítva végül sikerrel jártam.
A teló billentyűzetén minden javító opció ki van kapcsolva, nem értem, mit nyomiskodik.Összességében is egyre hitványabb az app, a UI verzióról verzióra borzalmasabb, sokat lassult is (bár a telóm nem épp új, tehát az gondolom csak az én problémám).
-
GabN73
addikt
Mer' a terminálon Mancika nem jó gombot nyomott, ilyenkor az van hogy olyan műveletet indítanak a POS-on amihez kell a manager kártya. (Jellemzően sztornó vagy áru visszavét)
Vagy nem volt helyesen frissítve a terminál, oszt' bekavart valami a kis agyában.
ATM_automata
Tranzakcióként nem számolnak fel díjat korlátlan számban, viszont eladás után lehet költséged. (Metalban vagyok) -
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #29875 üzenetére
Ezt megszívtam! 2x terhelték be a 21.000 Ft-os gázszámlámat, a hibaüzenet miatt. Kifizettem a hibaüzenet után, amit sikeresen lekönyveltek. Volt 3200 ft a revolut számlámon, amit ma délután meglepődve néztem, -18.000 Ft-ra változott. Most azt mondja a revolut üfsz, hogy fizessem be a fennmaradó 18.000 Ft-ot, majd a szolgáltatótól kérjem vissza.
-
norrberth
addikt
Revolutról lehet utalni Wisera?
Próbáltam magamnak de nem tudok. -
IG55
senior tag
Ma reggel junior kártyával való fizetésnél kiírta a terminál, hogy "MANAGER CARD" és semmi nem történt. Tranzakció leállítása után, a következő próbálkozásra már normálisam ment a fizetés.
-
zsola400
aktív tag
válasz
ATM_automata #29903 üzenetére
Metálban elvileg korlátlan számú jutalékmentes részvény kereskedés lehet. De valami letétkezelési éves díjat meg részvény eladás után is számol fel valamennyi díjat csomagtól függetlenül.
-
ATM_automata
őstag
válasz
balinlin #29892 üzenetére
Az a kérdés, hogy a Metal csomagban mennyi ingyenes tranzakció van részvény kereskedésnél. Prémiumba havi 5 ingyenes, azon felül 386Ft/tranzakció. Cryptonál meg 1,5%. a TR díj. A kérdés tehát az, hogy Metal csomagban ugyan ez hogy van? Az app nem írja és a support se mondja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest