Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Igen ez engem is érdekelne. Mert elindítva a revanced manager-t
Szépen ki lehet választani azt az alkalmazást amit szeretnék patchenli DE! Amikor végez nem tud telepíteni mert a másik alkalmazás létezik! Ami a fő problémám a TV-nél, hogy nem lehet azt megcsinálni azt, hogy kilépek a Revanced-ből törlöm az alkalmazást aminek a helyére kellene telepíteni és visszalépek, majd telepítem! A TV-nél azonnal bezár minden alkalmazást és nincs mit kijelölni majd patchelni és telepíteni! Illetve vannak olyan anomáliák amit fentebb is említettek, ha bezárom a revanced alkalmazást mert csak karikázik akkor utána elindul a háttérben! Visszalépve újra karikázik! Ma viszont visszaraktam a régit és a fiók csere-bere után ment rendesen.
Tehát nekem muszáj lesz a TV-hez a "lusta" verzió vagy az összes frissítés kikapcsolását választani.
Én használnám szívesen a többi alkalmazást is de csak a smarttube-on van teljes képernyős videó és ott nincs semmilyen előzmény, de bejelentkezni sem lehet. Így x perc mire ki tudok keresni egy megnézendő videót a ráadásul nagyon nem felhasználó barát(nekem) listából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Canon MILC: EOS R és M topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest