Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Sziasztok, nálam meghalt a Revanced Manager-es Youtube, a Youtube Music még megy. Non-root telóra most mit ajánlottok, inkább valami egyszerűbb érdekelne, az sem baj ha nem beépített frissítéses megoldás mint a Revanced, de a YouTube fiók jó lenne - tehát a GMS core megoldás vagy hasonló. ?
-
zsoltip
őstag
Shekhawat2 telepítést lehet telepíteni j-ch release update-et?
-
addikt
Igazából, a release tag is használható frissebb verzió ellenőrzéshez, hiszen az új verziónak új lesz a tagje.
Letöröltem a korábban Managerrel patchelt régi verziókat, majd az alábbi módon beállítottam a j-hc repot az Obtainiumban:
Repo URL: https://github.com/j-hc/revanced-magisk-moduleOFF: Reconcile version string with version detected from OS.
YouTube Music:
Filter APKs by regular expression: music-revanced-vYoutube:
Filter APKs by regular expression: youtube-revanced-vÉn microGvel használom.
-
crok
Topikgazda
válasz instantwater #191 üzenetére
Nincs mit allitani, az az alap ha nem valami himihumi managert szedtel le (vagy valamelyik unofficialt). Szerintem valamit felrenyomkodsz vagy nem tudom mit hogy csinalsz. De az biztos hogy a linkelt oldallal azonosat latok mindenhol. De amig mukodik imho mindegy. Meg irtam hogy a patch a lenyeg igazabol.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz instantwater #189 üzenetére
Totál nem jót nézel. Itt nézd meg a patch-eket és az ajánlott verziókat. Ha nem ezt látod valami nálad nem friss. Meg amugy nem a manager a lenyeg hanem a patch.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz instantwater #183 üzenetére
Mert nem friss a Manager-ed esvagy a patch lista benne. Az 1.23.3-as Manager pl. mar ugyanugy a v19.46.42-t hozza Youtube ajanlottra mint a j-ch build jelenleg.
-
crok
Topikgazda
válasz instantwater #184 üzenetére
Vagyis laikusnak full alkalmatlan a kezebe adni mint "megoldast".
-
addikt
-
addikt
Miért van az, hogy a ReVanced Manager szerint a patchelésre ajánlott verziók régebbiek mint a j-ch által feltöltött?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azt hittem, hogy ez nekem már sehogy sem fog működni, mert a j-ch-ról már felraktam a youtube-revanced-magisk-v19.46.42-all.zip 168 MB-ot, de az sem működött. Most viszont a másik youtube-revanced-v19.46.42-all.apk 101 MB-al tökéletes.
Mi a különbség a kettő között? Az első verziót kikapcsoltam. Revanced Managert töröltem, gondolom nem kell. -
crok
Topikgazda
válasz pinnacle #178 üzenetére
Ez egy teljesen kulonallo app. Ugyanolyan mint a Shekhawat volt. Nem kell torolni az eredeti YT alkalmazast se ha nem akarod. Egyszeruen csereld le a Shekhawat fele Revanced Youtube-ot arra ami tetszik (pl. a j-ch fele build-re).. apk-t letoltod es ugyanugy hasznalod/frissited mint eddig a Shekhawat felet. Ennel jobban nem tudom elbabozni
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Leszedtem a Revanced Manager 1.23.2 (csak ez van fent), YT 19.46.42-t, de nem tudja patchelni. Fenti sávnak nem kell végigfutni? Semmi változás a YT-on. Reklámok jönnek, bezárás után kikapcsol.
-
crok
Topikgazda
NewPipe frissítés: v0.27.4
-
crok
Topikgazda
Egyszerűen használj akkor az összefoglalóból egy másik prebuilt változatot, pl. j-ch-t vagy az XDA Megathread-ben levőt de van ott még a Revanced APK nevű meg a MIUI.HU féle is.. a j-ch azért lehet egyszerűbb mert ha beregelsz GitHub-ra akkor kérhetsz Release értesítést és akkor kapsz egy mail-t mikor van build. De a manuális update-et nem úszod meg, de ez a Shekhawat2 build-el is így volt.. ha natív megoldás kell reklám nélkül automatikus update-el akkor Youtube Premium..
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Utóbbi időben shekhawat2/RevancedYT
féle appot használtam eszközeim zömén.
Azonban 2024.11.28. archiválva lett a topikja GitHub-on, ami ha jól értem azt is jelenti, vége a fejlesztésnek, nem lesz több kiadás.Mit ajánlatotok helyette? Olyan érdekel, ami akár magától updateli is magát, nem kell hetente nekem elvégeznem ezt.
Tehát nem akarok én apk-t gyártani, és ha lehet, a manuális updatet is ejteném.
Nem NewPipe, vagy más egyéb alternatívát keresek, hanem egy natív YT Revanced módon.Köszönettel várom ötleteiteket.
-
addikt
-
user26
senior tag
Üdv!
Összefoglalót olvastam, és tudom beszéltünk is róla, hogy ha a frissítést szeretnénk kikapcsolni/nem engedélyezni az adott verzión, akkor azt hogyan kell megtenni? Elfelejtettem, vagy tök más dologra gondolok mint mindig....
(jhc-s root verziós revancednél a Detach_mod segít) A non-root verziónál hogyan kell ?Miért szeretném, hogy ne frissüljön ?
Jelenleg jól működik, nincs vele gond. Később, ha látom lesz új verzió, akkor magam frissíteném manuálisan. Idő közben, ha rendszer frissítés történik, akkor avval felülíródik, az új verzióra, és vakaródok, hogy miért nem jó. Nyilván, ha ezt a ne frissüljön dolgot engedjem el @crok, akkor nem is foglalkozok vele a jövőben se.(Ma akadtam rá, Revanced Google Photos, non-root verzióra, 2 perc gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy a fő telefonon a root dolgot megszüntetném, és zárom vissza a BL -t. A Revanced Youtube úgy tudom elég életképes non-root verzióba, vajon ez is? Néztem ellenben az alap fizetős csomagot, havi szinten nem drága, de nem akarok mindenre előfizetni :/ )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
crok
Topikgazda
NewPipe frissítés: v0.27.3
-
4D4M
aktív tag
AAAD-vel tettem fel a carstream-et csak egyelőre tapogatózásként. Alapból reklámos ez így, a kérdésem arra vonatkozott van-e innen valami továbblépési lehetőség (:
Egyébként valószínűleg elég régi mindenem (Mate10Pro EMUI 12 - android 10), a fejegység se hiszem, hogy 10-nél előbbre járna.[ Szerkesztve ]
...mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
4D4M
aktív tag
Lehet, hogy off, de van esetleg valami konfig flow arra, hogy andoid auton belül reklámmentesen menjen akár a vanced, akár valami más? Jelenleg a carstream tűnik működőképesnek a hardvereimmel, csak annyira el lettem kényeztetve a reklámmentességgel, hogy inkább nem is hallgatok semmit, ha fennáll a veszélye egy derült égből
magyarország kormánya
üzenetnek....mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
szabacsik
őstag
Csak nálam lett offline a vanced? (több verzió is)
/\____/\
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
Philips android tvre valamiféle varázslat a jutúbhoz?
[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
tom120514
őstag
Hibátlanul működik a Revanced 19.16.39, Android 15 frissítés után várhatóan ugyanúgy marad és menni fog minden?
Never go full retard.
-
da.
tag
hudejó összefoglaló, köszönjük!
-
szabacsik
őstag
Helló!
Nálam kb 2 hónapja az van, hogy ha megállítom a videót és lezárom a kijelzőt rá 5-10mp-re elindult újra amit nézek. Ezzel a buggal találkozott valaki? Lehet ellene mit tenni? Más által patch-elt vancedet használok, de az általam régen patch-elt is ezt csinálja. Nem értem miért. Reddit-en is feltűnt ez a hiba de 1 évvel ezelőtt és nem volt semmi használható megoldás. Minden ötletnek örülök és köszönök.
/\____/\
-
crok
Topikgazda
Mármint? Ez? Vagy?
(Amúgy átalakulóban van a lapcsalád erősen.. a Logout is megkapja a reszponzív felületet mostmár.. én pl. ma a Logoszférát kerestem ami mostmár máshol(?) van - itt: Monologoszféra).
-
zeon.hu
nagyúr
Logout bejegyzés hová tűnt?
#?*@&!
-
crok
Topikgazda
válasz tibbike01 #147 üzenetére
A nev lehet ugyanaz de a packageID nem ugyanaz, ezert tud felmenni mindketto. Lehetne pl. az ikon (sokkal) masabb hogy meg lehessen rendesen kulonboztetni dehat ez ilyen, igy dontott a fejleszto. Mivel szetbonthato igy ha akarod atszabhatod magadnak de eetelmet nem latom.
-
tibbike01
őstag
Én is köszi az összefoglalót! Király! A managerekkel van egy kis bajom. Van ugye a sima revanced manager és van a revanced extended manager. Név alapján mégis ugyanaz a kettő talán az ikonja más, meg a verzió is kísértetiesen hasonlít, elég zavaró, hogy is van ez pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Köszi a részletes összefoglalót.
-
crok
Topikgazda
válasz tibbike01 #140 üzenetére
Magamnak patch-elem, masnak a j-ch-t vagy a shekhawat pre-built-et vagyis úgy általában az osszefoglaloban leirtakat ajanlom ha már én írtam (kevesebb fejfajas - nekem - csak fel kell iratkozni aztan ha jon ertesites akkor frissiteni, nem kell patch set-et észben tartani, export-import-álni, magyarázni..).
[ Szerkesztve ]
-
-
Jabby
őstag
válasz tibbike01 #134 üzenetére
Szerintem is...
Pl. mi lesz a régebbi verziójú alkalmazásokkal, amik már nem elérhetőek a Playben?
Pl. a héten kellett az AntennaPodot downgrade-elnem, mert az új verzióban a lejátszási listában megszűnt a sorrendbe rendezés lehetősége. Vagy ma a Material Filest, mert már root nélkül elérhetetlen az Android/Data tartalma -
Jabby
őstag
Jól értelmezem, hogy hamarosan megszűnik a ReVanced használata is?
-
janakbacsi
őstag
hiába teszem a revanced extended modult és állítom be hozzá a detach-t, mégis visszaállítja valahogyan a google a saját reklámokat tartalmazó youtube verzióját. van valakinek működő megoldása?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
zeon.hu
nagyúr
RevancedYT utolsó frissítés, csak nálam nincs letöltési lehetőség vagy még másnál se?
#?*@&!
-
Viktor77
titán
Nekem is ez a problémám, itt az 50 megabyte!-os net, erre 720-nál nem hajlandó feljebb menni, semmilyen beállítás esetén.
Van valami alternatív app, amibe be lehet jelentkezni (Premium vagyok, nem reklámszűrő kell), csak olyan ami hajlandó minden videót legalább 1080-ban indítani?Csinálni kell. Kész. Pont.
-
11hh
tag
Sziasztok! Használom ezt a revanced által pachelt youtube-ot. Azt hogyan tudom beállítani pár zene után ne álljon meg hogy nézem e?
Ez számomra nagyon idegesítő, azért inditom a youtobot mert nézni, vagy hallgatni akarom, és akkor miért áll meg ilyen üzenettel?[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Elmentem magam is ide: az áremelés, és hogy a mobilos yt app nem hajlandó elmenteni a felbontást efelé terel.
Dive ever, work never.
-
crok
Topikgazda
Revanced Manager v1.21.2 frissítés.
-
crok
Topikgazda
Van egyébként ReVanced Manager frissítés is: v1.21.1
-
crok
Topikgazda
@Fabi: itt a Tubular frissites is: v0.27.2
-
csendes tag
-
crok
Topikgazda
válasz newline610 #116 üzenetére
Nem tudom melyiket build-et mondod te tegnap is volt update, azzal már minden felbontásra írta a http403 hibák megoldását.
-
csendes tag
Smarttube-on minden megoldava a legutóbbi frissítéssel.
-
zeon.hu
nagyúr
Revanced javítás nem várható most?
Vagy lehet, hogy egyedi a hiba?
Szinte minden videó homokórázik első indításra, másodikra indul el csak.
(GitHub -ról a 19.16.39)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
crok
Topikgazda
Jaja, hajnalban az Android alkalmazások topikban írtam is (mert volt róla szó pont előtte) de ide elfelejtettem betenni.
-
Keny.
tag
Sziasztok, nektek sem megy már a Newpipe? 0.27 es verzió, ha el akarom indítani a lejátszást, hibát ír ki.
-
DDA40X
aktív tag
Értem. Azt hiszem.. És meg tudom csinálni, hogy ne legyen márkafiók a fiókom? Mit kell ahhoz tenni?
Látok a neten táblázatokat, meg mindenféle leírást róla, de egy konkrét egyszerű írást nem, ami elmondaná hogy ez meg ez miatt jó lehet, ez miatt meg nem és kész.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Valószínűleg brand account-od van és a hiba ismert - én pl. átállítottam de nézz alaposan utána hogy az neked úgy jó-e. A nyelvezettel meg vigyázzunk - ez mégiscsak egy fórum.
-
DDA40X
aktív tag
Jó, most elölről kezdve felraktam máshogy újra... De így sincs history... Hát ez besz@rás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest