Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
@Saint_: Kedves Saint_!
Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a kedves stílust, én úgy gondolom, hogy én az én hozzászólásomat teljes mértékben korrektül fogalmaztam, és senki számára sem bántó módon (a "kinek mennyi idő alatt érkezett meg" dolgot, és azt, hogy az engem nem kéne, hogy befolyásoljon azért írtam, mert ugye a kútba sem ugrassz bele te sem, csupán azért, mert más beleugrik...). Ugye átjön a hasonlat? A mártírt meg végképp nem "játszom", azt hittem, hogy ebben a topikban ezeket a dolgokat is ki lehet tárgyalni, mivel a retro teló beszerzése hozzátartozik a retro teló birtoklásához. De ezek szerint tévedtem, bocsánatot kérek, hogy merészeltem írni, többet nem fordul elő...
P.S.: nem unatkozom, most értem haza a munkahelyről, eddig ugyanis dolgoztam. De úgy gondolom, hogy ez magánügy, hogy kinek, mikor, mennyi szabadideje van, és mikor írogat, én sem vonok mást kérdőre ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő