Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz
Magnum_
üzenetére
jól van megértettem
megpróbálok életet lelni egy am szintén kb retronak számító palm treoba... ha azt tudom használni ideiglenesen, akkor megvárom míg lesz egy kis plusz zsozsó és meglesem saint gépét... persze ha félre tudja tenni nekem kicsit 
nem az árral van a bajom mert nagyon korrekt..
a kib@szott pénz... igaz hogy ebben az orszégban az átlag kereset 209k... de sajna én ebbe nem tartozom bele.. nah nem politizálni akarok csak csak..
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megpróbálok életet lelni egy am szintén kb retronak számító palm treoba... ha azt tudom használni ideiglenesen, akkor megvárom míg lesz egy kis plusz zsozsó és meglesem saint gépét... persze ha félre tudja tenni nekem kicsit