Új hozzászólás Aktív témák
-
Pe-Lev
újonc
Helló Mindenkinek!
Grafikai munkára keresek jelentkezőt, meg van a építési engedélyes tábla mérete, erre kellene a grafikai munka, mindenkit szívesen meghallgatok.. -
Pe-Lev
újonc
Helló! Ha még aktuális az otthon végezhető grafikai munka ajánlatod, nekem kellene,ilyen jelegű vektoros tábla felírat. Ez új formátum és lehet Pest megyében többen is lennének megrendelők erre a feladatra.
Kérlek válaszolj. -
swingstar
tag
Itt is körülnézhetsz: http://kreanod.hu/
-
laca.
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek van-e tudomása olyan honlapról esetleg van-e ismerőse, vállalkozása, ahol kisebb grafikai (PS, Illustrator, Corel bármi) munkákat lehetne vállalni.
Egyetemista vagyok, sokminden apró munkát csináltam már az egyetemen (kb. ingyen): újság címlap, plakátok, szórólapok, logo, webdesign. Szabadidőmben továbbra is szívesen foglalkoznék ilyesmivel, és jó lenne, ha még pézt is hozna a konyhára.Ha bárki segítene ez ügyben, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Eladó félkonig! R9 5900X / X570 / 32 GB RAM / 1000W / Lian Li
- Asus, FHD, 8/128 Gb, dobozos, gyári jótállás, vilagító bill.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest