Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
A hűtőnél tényleg nehéz elképzelni, hogy mind a 4 cső elengedte hűtőközeget. Bár statisztikai esély persze mindig van rá, pláne, ha valamikor régen pl valaki polírozni próbálta az alját...
Az nem lehet opció, hogy a rögzítése lazult meg valahol, és amikor élére állítod az alaplapot, akkor nem érintkezik rendesen a procihoz? Ha jól rémlik, ennek körmös rögzítése van, és egy szimpla műanyag körömbe kapaszkodik, ha nem tévedek (mivel írtad, hogy újrapasztáztad, feltételezem, hogy letörve nincsenek a körmök, mert azt észrevetted volna, de ettől még lehet nem tökéletes, vagy sérült a hosszú ideig fennáló húzóerő miatt). Ha tévedek, akkor is lehet valami felület érintkezési probléma, ami függőlegesben jön elő, mert a súly elhúzza a procitól...
Vagy a kupak alatt lett valamiért kontakt hibája a procinak[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz jézusom #23479 üzenetére
Kábelen csak annyi van, hogy "high speed HDMI cable with ethernet".
A [graphic] rovatban azt látom, hogy hdmi 1.4a-van elvileg rajta, amivel elvileg 1920*1200-at kellene tudnia. Fura, hogy Dsub csatin meg kicsivel nagyobbat is tudhat...
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Help pls!
3570k igp-jével jelenleg csak fullhd felbontásig ajánl a Win10 választási lehetőséget. Jelenleg egy HDMI kábellel van a monitorra kötve, aminek a natív felbontása 2560*1440, 60 Hz. Van valami mód kicsikarni belőle ezt a felbontást, vagy a fullhd ennek már a maximum?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Gondolom bios reset volt, nincs sem proci, sem memória tuning... A bios elvileg jó kell legyen, ha korábban működött vele a gép.
A boot failure detect miatt én az ssd boot particiója környéki hibára gyanakodnék, illetve magára az ssd hibájára, ha pl. van lapozófile is állítva windowsban, és azon a részen hiba van...
Másik gépben kellene neki valami formázás, állapotfelmérés.
Ha ez sem, utána a memóriára, majd pedig a procira gyanakodnék.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
sziasztok!
Az intel procik kupakját mostanában hogyan szerelik? Van már alattuk normális paszta, vagy átálltak a forrasztásra?
-
vaakuum
addikt
help pls!
Az intel 8700k-ban lévő igp jelenleg milyen vga-val tekinthető egyenlőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest