- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkeptik
tag
A Steamrollerhez megint más socket kell majd?
Egy FM2-es lapot akartam venni A10-zel. Aztán láttam, hogy pár hónap múlva várható a Richland, szóval lehet, hogy várok még kicsit a fejlesztéssel. Azt már biztosra írják, hogy még Piledriver mag lesz benne, viszont a következő generáció már Steamrolleres lesz. A Steamroller is várhatóan FM2-re érkezik, vagy megint cserélni kell majd a lapot, ha most veszek egy FM2-est?
Nem cserélek olyan gyakran procit, de jó lenne, ha majd megint megtörténik kb két év múlva, akkor nem újra mindent kellene cserélni, mert nem gyártanak semmit a socketbe.
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE GA-970A-DS3P; AMD Athlon II X4 645 @ 3,1GHz; Gigabyte HD7770 1GB DDR5; 8GB Kingmax DDR3-1866MHz
-
Szkeptik
tag
Sziasztok!
AM3+ foglalatom van, és olyan játékokat játszom, amik csak egy magot tudnak használni, de azt nagyon intenzíven.
Olyan processzor kéne, ami egy magon a lehető legerősebb. Az Fx-4350-nek van a legmagasabb órajele, de nem tudom, hogy az-e a meghatározó ebben az esetben. Mit ajánlotok?GIGABYTE GA-970A-DS3P; AMD Athlon II X4 645 @ 3,1GHz; Gigabyte HD7770 1GB DDR5; 8GB Kingmax DDR3-1866MHz
-
Szkeptik
tag
válasz juve600 #12758 üzenetére
Hitelen azt mondanám, hogy baromi gyorsan húzd ki, aztán próbálj meg egy másik tápot.
Elvileg a tápod bőven elég kéne, hogy legyen. Nézd meg, hogy a lap biztosan támogatja-e a processzort. Én jártam már úgy, hogy megvettem az új lapot és kiderült, hogy a processzorcsalád összes tagját támogatja, csak épp azt nem, ami nekem volt. Bár ez vibráló csillárt biztos nem okoz, úgyhogy a te problémád biztos a táppal lesz.
GIGABYTE GA-970A-DS3P; AMD Athlon II X4 645 @ 3,1GHz; Gigabyte HD7770 1GB DDR5; 8GB Kingmax DDR3-1866MHz
-
Szkeptik
tag
Konkrétan a következőkre gondoltam:
Kerbal Space Program - Egy magon fut és a fizika miatt nagyon CPU igényes
Dwarf Fortress - Egy magon fut és kb egy profi modellezőprogram CPU igényét is el tudja érni. A játéknak akkor van vége, mikor annyira belassul a gép, hogy játszhatatlanná válik.[ Szerkesztve ]
-
Szkeptik
tag
Köszi, de mivel elég új AM3+ alaplapom vam a gépben, lehetőleg nem szeretném azt is cserélni, ráadásul az Intel procik általában jóval drágábbak, és ha egy komolyabb középkategóriát akarok az az AMD-nél 35000 az intelnél meg inkább 55000 pénz, az meg nekem már elég húzós, nem beszélve plusz egy alaplap áráról.
[ Szerkesztve ]
-
Szkeptik
tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy ahogy egy processzor öregszik, előfordulhat-e, hogy ugyanazon hűtőrendszer mellett egyre magasabb hőmérsékleten működik?
Egy 3 éves Athlon II 645-öm van és a hozzá kapott venti + általam külön beszerzett hűtőzselé mellett pár hónapja még 40°C-körül volt tétlenül és max 60°C-ig ment fel kemény játék alatt. Mostanra viszont ugyanazzal a kombinációval már 55°C az alaphőmérséklet és 75-ig is felmegy terhelés alatt, hiába cserélem a hűtőzselét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest