- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
nemismerek ilyet, mondjuk ennek a specnek kb. semmi nem fog megfelelni, mert az Intel tudtommal csak a dragabb procikban engedelyezi a VT-X es VT-D tekknologiat, szoval minimum I3, -- majd az Inteles kollegak megerositik vagy cafoljak ezt -- az AMD elvileg minden prociban engedelyezi, csak a biosban kell atbillenteni a megfelelo kapcsolot. viszont negymagos procit 15 -ert kb. nem kapsz. Esetleg hasznaltan Phenomot vagy Bulldozert, azokban van tamogatas, viszont az meg mar nem mindegyik virtualizacios szoftvernek eleg.
*jahogy 15W, na arra magam is kivancsivagyok
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
joysefke
veterán
Gyártók weboldala.
Ennek ellenére nem tartom jó ötletnek ilyen kereső alapján dönteni. Max iránymutatásnak jó...
-
joysefke
veterán
Hát a céges selejtezést leszámítva én saját pénzből még nem vettem notebookot, nem is szándékozom.
A kérdésedre válaszolva vennék valamit a még megfizethető kategóriában, modern processzorral, bővíthető memóriával, jól összerakott és hűtésügyileg kielégítő házban.
engem nem nagyon érdekel sem a kijelző minősége -nekem a kijelző 100cm és 4K, szóval az ilyen 13-14-15" egérmozi méretű laptopkijelzők minőségügyileg engem totál hidegen hagynak, adjon képet oszt' jó napot- sem a gép karcsúsága, tehát itt mondjuk könnyebb dolgom lenne mint az átlag laptop vásárlónak.
Szóval vennék valami 15"-os 4/8-as 8. generációs U szériás mobil i5-tel szerelt laptopot. De ha nekem kéne fizetnem érte, akkor számítógépet vennék Egy szó mint száz, notebook ügyben nem vagyok képben és nem is érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez vélhetően valami macskás cucc, Puma vagy Carrizo-L.
Olyan, mintha el lenne írva a típusjele.
E1-7010 pl létezik, 2 mag, 1,5GHz, 1MB L2 cacheA lényegen sajnos nem változtat, hogy tényleg elég gyenge, 2 mag csak, alacsony órajelen. Max türelmesebbeknek netezni, másra nem hinném, hogy jó.
solfilo
-
hokuszpk
nagyúr
oke, ezek a procik ha nem piszkalod, akkor a csucson 141W -ig is elmennek. ( oke a 3600 nem, de ugyanaz a chip, mint mondjuk a 3800X ) ha leosztom mondjuk 1.4V -vel, akkor 100 Amper jön ki. Ha meg 1.2V -vel, amennyire le szokott esni a fesz, akkor 116A.
namost nyugalmi allapotban az 1.5V melle korulbelul 1-2A tarsul, akkor a "nincs" helyett mondjuk azt, hogy minimalis.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest