Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ezek az értékek semmit nem jelentenek. Ugyanúgy igaz lehet egy 15 és egy 55 ezer forintos kártyára is. Crysis 2 valszeg elfut mediumon 1280x720 felbontásaon akadás mentesen az A8-as Llanón. A 6670 már erősebb mint az A8, de drágább is proci mellett.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
pnagy7
aktív tag
válasz Plazmacucci #6695 üzenetére
és ha Sapphire HD6670 1024MB DDR5 VGA.
bocsi srácok,de nem áll össze a kép.
Adott egy új játék a crysis 2 annak a gépigénynél egy 512megás 256bites vga-t írnak.
Viszont a proci igp-je ezt nemtudja produkálni, akkor miért is jobb, mintha pl a fent nevezett vga-val tenném össze, vagy akár a gt630al?[ Szerkesztve ]
Mr. Hóember
-
félisten
Na jó, kiszálltam, ne mondjuk el ugyanazt 3szor
-
bartucc
addikt
Az alaplapon van a kimenet, a többit pedig megoldja a technika. Ha nincs videokártya a pci-expressz foglalatban, automatikusan az alaplapi kimenetelen küldi a gép a jelet, és bekapcsol az integrált (CPU-ba épített) videokártya.
Plazmacucci: mikor elkezdtem az írást, nem volt egy válasz sem, aztán lett hirtelen kettő is előttem. Inkább mint hogy senki se írjon vissza.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Viktor77
titán
A lapon nincs integrált VGA. Csak a kivezetés van meg, ami a proci IGP-jét használja.
Plazmacucci: Dehogynem Crysis-t. Ha én az integrált HD2000-rel tudtam Crysis 2-zni (igaz, full low-on, és 1024-ben), akkor ő fog tudni vele játszani, ennél jobb minőségben.
MOD: Bocsánat, kis elírások fentebb, idézek magamtól:
"Crysis 2-t próbáltam még, 1024-ben olyan 15fps, 800-ban 20-23. Sajnos mivel fent van a textúra pack, meg a DX11 mód, így nem tudtam High-nál lejjebb venni a dolgokat. Low-on szerintem teljesen játszható lenne."[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
félisten
Laplapon nincs integrálva, az csak egy kimenet a procis igp-nek. Arra dugod a moncsit, és veszel egy A8-at, és játszol. persze nem Crysis-t. A jövőre nézve meg jöhet mellé késöbb valami radeon. Esetleg a K végződésű procikat nézed, mert azokat könnyű tuningolni (szorzózár mentes).
-
pnagy7
aktív tag
válasz bartucc #6693 üzenetére
és hogyan hozom én azt össze, hogy a monitor az integrált alaplapi vga-ra rákötöm, és a proci vga-jával menjen?
Húha, eléggé lemaradtam, én a dual core óta nemkövettem a dolgokat... jesszus, szerintem el fog tartani egy ideig mig leesik h mivan. régen vettem egy e6300-át vagy mittom én mit. vettem egy x1800at és kész volt. de most nemvágomMr. Hóember
-
bartucc
addikt
Modern korokat élünk, egyre több területen lehet a videókártyák (processzorokhoz képest nagyságrendekkel nagyobb) számítás-teljesíményét hasznosítani. Ezt ma már annyira komolyan gondolják a gyártók, hogy egyre komolyabb integrált videókártyák készülnek, de már nem az alaplapon kapnak helyet az utolsó generációknál, hanem a processzorban. (költséghatékonyabb, csak egy melegedő alkatrész, egy forró északi hídhoz képest) Az AMD processzorokban egy alsó kategóriás videókártyának megfelelő GPU van, tehát a 15 ezer alatt i kategórát nyugodtan el lehet felejteni, helyette inkább egy erősebb processzor, a maga erős integrált videókártyájával.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
veterán
válasz Plazmacucci #6690 üzenetére
Hát azért reggelire nem, de simán pariban van vele. A GT630=GT440, ami kb 5570-es szint.
(#6691) pnagy7: Annyira jó a mai játékokhoz az A8 önmagában, külön vga nélkül, mint az Athlon + GT630-as Geforce kombó. Csak a fentebb írt dual-channel memóriára és az 1600 MHz-es memória órajelre kell figyelni.
Alacsonyabb felbontásokon el lehet játszogatni vele. link Tovább lapozva konkrét játéktesztek is vannak A8-assal.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
pnagy7
aktív tag
és ez a proci az alaplappal elég a mai játékokhoz?
Mr. Hóember
-
félisten
-
veterán
De akkor A6 helyett vegyél A8-at, a vga-ra és a procira szánt pénzből kijön egy olyan, abban erősebb a videokártya. Pl ez az A8-3850 26k-ért.
mod: Az A6-nak és az A8-nak jót tesz, ha dual-channelben megy a memória (KIT-et kell venni, pl 2*2 gb) és lehetőleg 1600 MHz-es modulokat vegyél.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
pnagy7
aktív tag
-
félisten
-
pnagy7
aktív tag
válasz Plazmacucci #6683 üzenetére
nah szóval. úgy van a dolog, hogy nincs gépem. jelenleg egy sima intel p4 2,6ghz gép előtt ülök, és mingyá behal. nem is az enyém, nem ez a lényeg. Most szeretnék új gépet venni.
Alaplap, ram, táp, ház, optika, hdd megvan h melyiket szeretném,
egyedül a proci és a vga kérdéses. Alaplap asrock a55 pro3. ebbe lenne a proci. Csak ami a listán van az jöhet szóba és max 22E Ft-ig van pénzem rá. addig ezt a 2 procit láttam jónak.Mr. Hóember
-
félisten
-
veterán
Ha nem használod ki az A6 "igp"-jét, mert diszkrét vga-t teszel a gépbe (6670-nél erősebbet), akkor vedd az Athlont.
Ha HD6xxx szériás, gyengébb vga megy mellé (pl 6570, 6670), akkor inkább A6, mert megy együtt az igp és a vga, ami némi extra teljesítményt jelent. (Dual Graphics)solfilo
-
félisten
-
pnagy7
aktív tag
skacok. az x4 17E az A6 21,5E
egyik AMD A6-3650 2.6GHz FM1
másik Athlon II X4 631 2.60GHz FM1megér 4ezer forinttal többet az A6?? ha igen, miért? mivel tud többet? Játékokhoz kéne a legújabbakhoz. ahogy nézem amik mostanában jönnek ki azok is csak 4magos 2,4egekt igényelnek. Nos?
Mr. Hóember
-
kjani18
őstag
válasz ::Trunks:: #6671 üzenetére
Dr. Debug benne van az alaplap leírásában.
[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
::Trunks::
senior tag
Koszi sracok!
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
CoolMan
MODERÁTOR
Ő foglalkozik proci lábakkal is, keresd meg.
-
Thrawn
félisten
Keresd meg Helkis-t, ha jól emlékszem ő foglalkozott ilyesmikkel.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
senior tag
A labakat kene katonas sorba allitani rajta,mert elferdult nehany,visszaalutottam,de minimalis csale van meg benne.Az meg pont eleg ahoz ha pl bedugok egy pen drive-ot beadja a kulcsot,es csak proci ki-be rakasaval lesz jo...
Nincs valami leiras,hogy az alaplapon a szamok amik vilagitanak mit jelentenek? Mert most epp 00-at mutat ilyenkor az van,hogy mielott bejonne a win,lekapcsolja a monitort.
[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Thrawn
félisten
válasz ::Trunks:: #6669 üzenetére
Procit javítani nemigen lehet, persze attól függ mi baja van. Mi baja van?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
senior tag
sziasztok! tudtok valakit innen a phrol aki megbizhatoan javit cpu-t?
-
Viktor77
titán
válasz KáZsé Mestör #6664 üzenetére
800-on hajtja őket. De nézd meg a lapodat, mert ha vissza tudja osztani a ramokat, akkor mehetnek jóval kisebb frekin is.
Nekem is az E3300-an mellett perpill 667-es ramok vannak. Így a 2.5-ös procit 3 gigára tudom húzni, ha még jobban visszavenném az órajelét (mondjuk alapra) akkor valszeg az 533 is meglenne. Más kérdés, hogy a lapom nem tud 667-nél kisebb ramokat kezelni (de a 667-eseket vissza tudja osztani 667 alá).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
peti_s
addikt
Hali
Mivel tuningolsz, változtattad a feszültséget, és a szorzót is. Mivel ezeket fix értékekre állítottad be, akkor mégis hogy gondoltad hogy menni fog az energiatakarékosság? Amennyiben szeretnéd, hogy legalább a szorzót visszavegye, akkor fixáld a lehető legalacsonyabb stabil feszültségre a CPU-t, állíts 266-s FSB-t, a szorzót hagyd AUTO-n, és így talán a másik problémád is megoldódik. -
peti_s
addikt
válasz KáZsé Mestör #6664 üzenetére
Hello!
A legkisebb beállítható memória sebesség általában az FSB 2x-se, jelen esetben 400 MHz, de mivel az DDR1 szabvány, úgy gondolom hogy 533 MHz-re be fogod tudni állítani. -
KáZsé Mestör
tag
Sziasztok!
E4400-as proci milyen frekvencián hajtja a memóriákat?
Azokat is 800-on,mint a saját FSB-je,vagy 667?
A gépben 667-es és 533-as ramok is vannak,533-on mennek,de ez a proci miatt is van,mert 1 cerka van benne.Kérdés,hogy ha berakom az E4400-at,mennyire húzza fel a ramokat?Az 533-asok szétsülnek...Köszi
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Szerintetek az mitől lehet, hogy mikor betöltődik a Win7, akkor az default fsb értékkel indul el, de az általam beállított szorzóval? A POST screen helyesen írja az órajelet. (11x333 => 3666MHz) Win alatt 11x200 => 2200MHz Ezután egy restart, bios-ba belépek nem változtatok semmit és elmentem. Valamikor ezután hosszan elkezd sípolni a lap (ez általában táphibát jelezne ha jól tévedek). Ezután reset és minden ok. Windowsban is jó az órajel.
Valakinek valami ötlet?A legújabb BIOS van telepítve.
Az alábbi konfignál jelentkezik a tünet:
Abit IP35
Intel Pentium Dual Core e5200
2x1gb 1066 Kingmax RAM (visszaosztva 814MHz-re)
nVidia Gigabyte 9600 GT
FSP BlueStorm II 400-as táp.A fenti eset nem minden indításnál áll fent, de sajnos elég sűrűn. Tehát van hogy minden gond nélkül az általam beállított értékekkel indul.
Ezenfelül nem működik az energiagazdálkodás, ha tuningolva van a CPU, pedig be van kapcsolva az EIST és a C1E is.
Elképzelhető hogy a két probléma összefügg?
Üdv
-
félisten
-
artiny
őstag
Nálatok is nagyon magas a cpu, vga, hdd Celzius értéke (52,60,50)?
Nálam ennyi:
cpu 48-52 amd athlon II x4 620 2,6GHZ
VGA 55-60 asus gts250 1gb (Glaciatoros huto)
HDD 42-52 WD green,WD blueA proci miatt aggodok,mivel az elott 30 C szokott lenni az ujra pasztazas utan,de meg nincs fel eve hogy csináltam.´de mar nincs pasztam´ most sima netezes,filmezesnel felmegy 52 ig...jatek alatt 60ig.
A proci be van kapcsolva a cool n queit szoval vissza veszi a Hz ket,ha nem kell a tobb. -
Sereida
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy összeraktam egy konfigot, van benne egy ASUS P8H61-MLX alaplap és a proci slotján van néhány kis tüske ami elhajlott, egy szakit keresnék itt PH-n, aki esetleg holnap rá tudna nézni és visszatudná hajlítgatni őket ha lehet (egy sincs letörve!).
A Margit-híd budai hídfőjénél lakok, elég mobilis vagyok pest belső kerületeibe
[ Szerkesztve ]
" Sajnálom, srácok. Apu szeret titeket, de apu a tévét is szereti, és a tévé volt itt előbb."
-
félisten
-
utgyuru
aktív tag
válasz Plazmacucci #6654 üzenetére
Egy gombostűfejnyinél kicsit többet. Ha rányomom a hűtőt, kb elfedi az egészet vékonyan.
-
félisten
-
utgyuru
aktív tag
Leszedtem a hűtőt, letöröltem a régi pasztát, aztán nyomtam rá, ráraktam a hűtőt, mind a 4 zár bekattant, direkt leszedtem a ház másik oldalát, hogy lássam. A hűtő bordái közül amennyire tudtam porszívóval a port kikaptam. BIOS-ban ami beállítást találtam a ventillátorral kapcsolatban, azt átállítottam Full on-ra. Mennyire számít maga a gép elhelyezése? Asztal alatt van, sarokban, eléggé zárt helyen. Másra nem tudok gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
hi szeretném megkérdezni hogy az mennyire normális hogy egy i3 540-nél egy sima másolás ~ 500gb mind két magot ~45 %-ra terheli le, kicsit javul ha a HT be van kapcsolva.
Ezt mind egy Gnome 3-as Fedora 17-n teszi. ( ha valami számít hogy a saját igp-jéz használom ).
üdv
-
oncsi
őstag
válasz _csocso_ #6615 üzenetére
Ma belepróbáltam több procit is.
Sajnos a T7700-al (2x2.4GHz-4MB)nem ment rendesen. Proci elég hamar 90C fölé ment.
A T7500-at (2X2.2GHz-4M)B végül is jól kezelte, de ott is sokat ment a venti, és már síma böngészés közben is néha felpörgette. Ennek ellenére nem tűnt melegnek a gép.(azért még ezt lehet megtartom további teszt-re
A T7300-ast (2X2GH-4MB pont nem tudtam szerezni :-(
A T7250 (2X2GHz de csak 2MB) tökéletesen megy benne. Érzete semmivel nem melegszik jobban. és kb.mindenben hozza a +10%-ot a T7100 képest, (2X1800MHz-2MB)
A kérdés, hogy a T7300 a T7250-hez képest csak a 4MB Cache-ben különbözik. Miben (milyen programokkal) lehet ezt a Cache többletet érezni?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
félisten
-
aszti93
aktív tag
válasz Plazmacucci #6646 üzenetére
egy q8300-as 32fokon nem rossz teljesítmény és nem akarnék kiadni 10 rongyot egy hűtőért. egyébként teljesen igazad van.
am. egem leginkább az érdekelne hogy nem fog e tönkremenni ez miatt a procim.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Aszti
-
félisten
-
tajcsi
őstag
Ebbe a lapba belemegy egy 2500k vagy pl egy 2700k? Vagy ezek csak a Z77-es lapokkal kompatibilisak?
[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
aszti93
aktív tag
sziasztok.
Van egy q8200-as procim. kipróbáltam máshol is másik hűtővel és az én hűtőmet másik procival. Arra jutottam, hogy a procinak vmi baja van. 67 fokon üzemel, a hűtős topicban is érdeklődtem, ott mondtak pár dolgot hogy hogyan is tudom tesztelni a hűtőt. és mondtak vmi olyat hogy a hőszenzor ment tönkre a procimban. ezt hogy lehetne megjavíttatni? vagy lehet használni így is?
Egyébként egy CM hyper 212 hűtőm van és egy q8300-at 32fokon tartott.
Üdv.: Aszti
-
cashback
őstag
válasz Buster17 #6634 üzenetére
Minimális a különbség...
Ha ezek közül egyiket sem használod akkor mindegy melyik:
Intel® vPro Technology
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Intel® Trusted Execution Technology
Embedded Options AvailableEzekkel tud többet a 2400 a 2320-hoz képest.
Gyártó oldalon tudsz hasonlítani: [link]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Buster17
addikt
Hali!
Egy i5 2400 és 2320 között mi különbség az a 100mhz-en kívül?
-
Vídar
csendes tag
2 hete raktam friss pasztát a procira, van két ventilátor a gépben, és nem tudok 20 percet játszani mert kikapcsol a gép úgy túlmelegszik...
Mit csináljak vele, vegyek újat mert ennek már annyi?Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more... and I know I shouldn't.
-
XP NINJA
őstag
a 0 % kondiciós HDD-k vagy nem 100%asok adattárolónak hibátlanul működnek? megbizható? nem tűnik el adat?
-
cashback
őstag
válasz $p@rr0w #6627 üzenetére
Most az elmúlt pár évben évente előhoztak valamit... megeshet hogy jövőre is lesz hasonló, de 2éven belül biztos.
Sajnos csak pletykák vannak... hivatalos infó ilyenkor még azért korai lenne.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
$p@rr0w
őstag
Intel következő generációs asztali processzorai mikor jönnek nagyjából, és milyen néven keressek róluk?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Lmh
őstag
válasz utgyuru #6622 üzenetére
Valamit nagyon nem jól csinálsz. Gyári hűtőnek biztos mind a 4 sarkát jól bekattintottad? Ha van egyáltalán luk a házadon, már akkor kevesebbnek kéne lennie a hőmérsékletnek.
A gyári hűtőnek is elég kell lennie rá. Ne vegyél új hűtőt rá, amig gyárival nem normalizálod szerintem[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
utgyuru
aktív tag
válasz csucsbicep #6621 üzenetére
Újrapasztáztam, most játék közben max 75°C-ig ment, ez már rendben van ?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Plazmacucci #6620 üzenetére
De gyárilag is kb. ennek a felét kéne produkálnia hőfokban.
-
félisten
válasz utgyuru #6619 üzenetére
i3 nak nem kéne ennyire melegednie. Esetlrg túl sok alatta a paszta, vagy nem jól van bepattintva az egyik lába a hűtőnek. Egyébként egy jó hűtő sosem árt. Coolermasterek ajánlottak, az olcsóbb megoldásaik is sokszorta jobbak a gyári hűtőknél (tx3).
-
utgyuru
aktív tag
Helló!
Egy i3 processzort használok a gyári hűtővel, és eléggé melegszik. Win 7-ben alapjáraton 60°C körül mozog ehhez van ~1700 rpm, de fél óra Call of Duty-zás alatt elment 105°C-ig is. Ide felraktam amit Core Temp-pel mértem. Rossz a hűtőm, vagy állítással ez orvosolható? Vagy kéne inkább vennem egy másik hűtőt rá ?
-
félisten
-
Kephamos
addikt
Phenom 2 965-öst gyári hűtővel 1,4V-on egészséges 3600MHz-re húzni?
-
oncsi
őstag
Üdv!
Intel T7100 a notim procija.
Szeretném nagyobbra cserélni.
Ami szóba jöhet:
T7250 (2GHz-800MHz-2MB)
T7300 (2GHz-800MHz-4MB)
T7500 (2.2GHz-800MHz-4MB)
T7700 (2.4 GHz-800MHz-4MB) De ez már szerintem a hűtés hozzányúlását is megkövetelné)Sterintetel mi az ami még reállis a gyárí (új hűtővel, vagy van e hűtő update)
Van e ezeknek a pociknak kisebb VC-vel bíró változatuk?
Van és beépihető e magasabb proci magot tartalmazó változatuk?Köszi
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Lmh
őstag
válasz Alister71 #6611 üzenetére
De jó hűvös van nálad!
Nálam alapjáraton, minden program nélkül:
Ez nem sok amúgy, csak a tiedhez képest. Én ezzel totálisan elégedett lennék, csak
mint látható így is 1100 fölött teker most, hogy biosban megadtam vmit manuálisan Ez már elfogadható, de lehetne még lejjebb állítani szerintem.
Biosban az alsó értéket vettem 20fokról 50-re. Vehetném 60-ram mondjuk, azzal lehet még lejjebb menne, de jobb lenne olyan kis grafikonon húzogatni és pontokat berakni.sos456: Leszedtem az asus honlapjáról ezt a programcsomagot, de elég érdekes dolgokat művel. Lefut villámgyorsan egy rövid setup, aztán azonnal eltűnik és sehol semmi
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz csucsbicep #6608 üzenetére
Mondom, Fan Xpert setup 23%-ánál kidobja, hogy error, does not support this model -.-
-
Lmh
őstag
válasz csucsbicep #6606 üzenetére
Azon van, azzal kezdtem és mégis
Kéne vmi másik progi, csak asus xpert vagy micsoda errort tolt setup közben, h nem kompatibilis az alaplapommal érdekes...[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Na közben nagy kutatómunkával kiderítettem, hogy easytune 6, de sajnos nem működik most :S Vagy azért mert már nem giga az alaplapom vagy mert nem 32bites a win7-em, vagy nem egyéb gond miatt :S
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Mi annak a cpu venti állító programnak a neve, ami nem a speedfan, hanem egyszerűbb és ilyen kormányszerű vmi az ikonja?
Előre is köszönöm!ui: most szereltem be amd 965BE-t és alapból 1600fölött teker a TX3. Előző procimnál bőven elég volt alapon a 900-1000 közötti érték, azt hiszem 50fokig arra állítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Troll56
tag
[ Szerkesztve ]
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Troll56
tag
Hello !
Azt szeretném megtudakolni hogy ez áll egy phenom ii x2 555
HDZ550WFK2DGI
CACYC AC 0925APMW
9035917F90163akkor most ez 4magositható ?
Válaszotokat előre is köszönöm
Ha lehet akkor Üzibe kérném a választTroll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest