Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
válasz
hapci007
üzenetére
Most jutott eszembe nekem is ,hogy ha nem oao, akkor Super Galeblehetet kint, de ezek szerint mindkettő kint volt!

Egyik szentkirályi nyílt napon a PC-6-os pilóta bemutatta a részeg repülést (talaj felett 3 méteren), az se volt gyenge!
Volt azért reklámja a rádióban/tv-ben (Ságer r.+ tv2)!
Persze én se azért mentem volna ki, hogy ezt a versengést nézzem meg hanem a repcsik miatt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jut eszembe! Bessenyei Peti és Veres Zoli milyen repült?
Na ezek ketten még tudnak valamit a műrepülésről!

Nagy kedvencem mindkettő! -
mityku
aktív tag
Nem volt Tornado?????

a sugárfékes megállás nagyon látványos!! Emlékszem volt régen egy sorozat valamelyik kereskedelmi adón, ami német Tornado pilótákról szólt (pazar volt nagyon)!!! Ha jól emlékszem JETS, Acélsólymok volt a címe!!!
A jugó gép nem Orao volt?? Egy az egybe hasonlít az angol Jaguárra (arról koppintották a jugók). -
mityku
aktív tag
válasz
hapci007
üzenetére
Nem vagyok én pesszimista, csak ez a palik-bocskor bohóckodást nem kellett volna erőltetni (ennyire)! Ez emelte meg a jegyek árát! Nekem úgy jött le szinte, hogy ők ketten amolyan hétvégi programnak kitalálták, és jót szórakoztak, nekik még ez is összejön alapon!
Biztos látványos lehetett, csak kicsit az arcból kellett volna visszavenni egy csöppet!
Köszi a Bo-nak a típusszámát!
A bukfenc eszméletlen, kár hogy nem csinálták meg!
-
mityku
aktív tag
Reggel hallgattam a Sláger R.-t és mondja a bocsi, hogy a svédek felkérték, hogy a továbbiakban ő prezentálja a gripent itthon!
(azt hittem először, hogy rosszúl hallok)
Topi repülésére kiváncsi leszek remélem a dvd-n jól meglesz csinálva! (nem voltam kint sajna)
Emlékszem a 97-es repnapon (vasárnap) a Mig-21-es repülése felejthetetlen volt számomra!! Különösen a földi hajtóművezés felszállás előtt!
Kiállt a kifutó elejére, forszázs bekapcsol (mondta a kommentátor, hogy a szerelők egy kicsit megpiszkálták), tőlünk vagy 25 méterre volt, de nem lehetett hallani mit mond a melletted lévő(üvöltözve-ordítva), olyan hangja volt a gépnek!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mig-21
Tornado volt/repült??
Az is egy kissé zajos (bár két hajtóműves)!!
-
mityku
aktív tag
Gyanítom, hogy ez a két s*ggfej, már nem tudja mit csináljon unalmában!!! Ezért kitalálták ezt a baromságot!!!! Remélem ezért nekik kellett fizetni és nem ők kaptak lóvét ezért!

Emlékszem, hogy szentkirályon is volt gyorsulás, de ott egy Mi-8-as állóhelyzetből versenyzett valami mercivel, másodszorra egy másik autóval! Mindkét esetben a minyó nyert, DE harmadjára a startvonalhoz egy gyorsasági motor állt (köbcentit már nem tudok mondani), a táv utolsó harmadánál megverte a minyót!!!
Állat volt!! Gyerek a táv végén csinált a mocival egy nem gyenge gumifüstölést!!! 
-
mityku
aktív tag
Látom már tényleg nem baj. hogy kihagytam a rep.napot!
Emlékszem, hogy Szentkirályon a nyílt napon (valamikor 2000-2002 körül, pontosan már nem emlékszem), volt egy holland Apache, de csak kiállítva!
Volt még amcsi hummer (belehetett mászni, motortető nyitva volt)! B-25 Mitchell bombázó (Red Bull-os)!
Ha jól tudom a ruszkik azért nem mennek külföldi repnapokra, mert valami tartozásuk van és amíg nem fizetnek addíg a kiállított gépeiket egyszerűen lefoglalhatja az adott ország hatósága! (valamikori Aranysasban írták ezt)
Én már ilyen F-16-os repülésére nem is vagyok kiváncsi! A németek gépeit mindíg megnézem + fotózom!!!
Van nekik egy kis páncélvadász helijük (Bo-2?
), az milyen manővereket csinál!!!

Tavalyelőtt meg az F-15-ös volt nagyon király!!!!
Láttam az idei Zeltwegi repnap összefoglalóját kb 3-4 hete, nagyságrendekkel jobb lehetett mint az itthoni!
jester: persze beszámolok majd dvd ügyben, de gyanítom, hogy kell majd neki min. 2 hónap (3) mire megkapom!
-
mityku
aktív tag
Hali!
Úgy volt, hogy megyek én is a rep.napra, de sajna egyéb kötelező dolog és a 4000 Ft-os belépő visszatartott!
Két embernek elég költséges lett volna (220 km-re lakom Kecskemétről)!
Gondolom ez a palik-bochkor bohockodás nyomta meg a belépő árát! De ennek is mi értelme volt??? Őszintén! Semmi!! + Gyaníthatóan a Red Bull csapat sem ingyen dekolt itt pár napot! (nem az ő versenyzőik törték össze az autóikat a hungaroringen?
Meg a program se volt olyan hű de nagy eresztés! Hallom a Harrier se repült??? Pedíg egyedűl talán azért érdemes elmenni (+ helikopterek + magyar mig + német Tornado
)! ++ a kötelékek!!!!
De végül is nem maradok le semmiről, megrendelem dvd-n és kész!! (5000 Ft) Persze élőben jobb az ilyet nézni, de ilyen árak mellett ezt nem mindenki engedheti meg magának!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), az milyen manővereket csinál!!!