Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz Dr. Akula #4 üzenetére

Azt, aki a modern hardveréhez modern házat vesz, nem egy 25 éves, minden ízében elavult konstrukciót, ami csak a helyet foglalja. Amúgy az alkatrészeket érdekli, hogy rendesen vannak hűtve, és nem eszi meg őket a por. Meg engem is. Téged nem?

Ja, de. A te akváriumod egyébiránt hogy van? Mi tart vissza, hogy 5000 forintért vegyél egy 1 méteres tornyot? Vagy hogy rackmount rendszert építs, kellő U magasságban? Nyilván nem az anyagiak.

Ez a Lian Li mindenben is megfelel a céljának, de a leadáskor már tudtam, hogy jössz majd méltatlankodni a nem létező problémán. ;]

-----------------------------------------------------------------------------------

(#3) Pikari: Bizony. Jó is, amikor a ház 2/3-a kong az ürességtől, de a helyet azért foglalja, tele van olyan beépítőkeretekkel, amikre száz emberből egynek van szüksége (de annak sem ennyire), nulla flexibilitás, nulla kábelrendezés, nulla porszűrő, a szellőzést inkább hagyjuk, mindenesetre vizes rendszert is élmény lehet benne szerelni, már ha az embernek van hozzá műhelye és skillje, de ahogy nézem, még frontális I/O-t is önerőből kell venni bele. Fejfogós történet. Mondom ezt úgy, hogy szeretem a régi cuccokat.

Attól nagytorony ("full tower"), mert belemegy egy rakás böszme hardver, beleértve az E-ATX-es lapot, és en bloc nagyon nem kicsi. Nem csak attól, hogy 1 méter magas és 86 darab 5,25 hüvelykes keret van benne.

-----------------------------------------------------------------------------------

(#5) Balu77: A szöveget olvasni is lehet, nem csak helykitöltő a képek között, de még az egyik képen is szerepel...

Új hozzászólás Aktív témák