Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• [Kovi]

tag

válasz Szuri #7 üzenetére

Igen olyat már én is láttam, hogy vki nem értette miért remeg a kép a monitor jobb alsó sarkában, aztán kiderült, hogy átrendezte a szobát és a hangszórók oda kerültek közvetlenül a monitor sarkához, és ugya amágnes csodákat tesz a képpel. De ha csak bizonyos alkalmazásoknál van akkor nem ez lehet a baj. Azt viszont én is el tudom képzelni, hogy a hiba állandó, de csak világod háttérnél vehető észre. Nekem is word-ben szokott feltűnni ha villog a kép, meg olyankor néha szokott magas sípoló hangot adni a monitor, de ha átváltok olyan ablakora ahol sötétebb a háttér, akkor megszűnik.

• bud

csendes tag

válasz Szuri #7 üzenetére

thx,
    de nincsen semmilyen ilyen dolog a monitor közelében,
    csak a gép, esetleg néha mobiltelefon, de nem ez a gond, mert ha nincs ott, akkor is csinálja, hangfal sincs, csak két db ősrégi kb 2*1 wattos aktív ''hangot kibocsátó vmi'', nem hiszem hogy ez lenne, TV, telefon nincs a közelben...
    Egyetlen dolog van, mégpedig a szobatársam gépe+monitora kb fél méterre...
    De ennyi, és szerintem annak nem kéne bezavarnia...

(csak zárójelben: itthon kb közvetlen egymás mellett van a monitor,a gép, az erősítő, két elég vad, igaz leárnyékolt hangfal, tv, telefon, mobil és minden tökéletesen működik)

Aktív témák