- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Igen olyat már én is láttam, hogy vki nem értette miért remeg a kép a monitor jobb alsó sarkában, aztán kiderült, hogy átrendezte a szobát és a hangszórók oda kerültek közvetlenül a monitor sarkához, és ugya amágnes csodákat tesz a képpel. De ha csak bizonyos alkalmazásoknál van akkor nem ez lehet a baj. Azt viszont én is el tudom képzelni, hogy a hiba állandó, de csak világod háttérnél vehető észre. Nekem is word-ben szokott feltűnni ha villog a kép, meg olyankor néha szokott magas sípoló hangot adni a monitor, de ha átváltok olyan ablakora ahol sötétebb a háttér, akkor megszűnik.
-
bud
csendes tag
thx,
de nincsen semmilyen ilyen dolog a monitor közelében,
csak a gép, esetleg néha mobiltelefon, de nem ez a gond, mert ha nincs ott, akkor is csinálja, hangfal sincs, csak két db ősrégi kb 2*1 wattos aktív ''hangot kibocsátó vmi'', nem hiszem hogy ez lenne, TV, telefon nincs a közelben...
Egyetlen dolog van, mégpedig a szobatársam gépe+monitora kb fél méterre...
De ennyi, és szerintem annak nem kéne bezavarnia...
(csak zárójelben: itthon kb közvetlen egymás mellett van a monitor,a gép, az erősítő, két elég vad, igaz leárnyékolt hangfal, tv, telefon, mobil és minden tökéletesen működik)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN880-B használt monitor
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest