Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
Ez nekem nem jó kérdés, én eddig a Note Air-t választottam. RM2 mellett szokott szólni, hogy kicsit jobb a kijelző/karakterfelismerés/"röcögésmentesség", de ezekkel nekem nem volt gondom az Onxy-nál sem eddig, cserébe örülök az előfizetésmentességnek, meg a sokkal nagyobb szabadságnak.
Ami nekem még nagy megoldandó problémám Onyx-on (és ennek bevallom őszintén nem néztem utána, nem tudom RM2-n milyen), az a kézírás struktúrált (!) szöveggé alakítása. A karaktereket szépen felismeri, de eddig vagy okádék kinézetű, szerkeszthetetlen PDF-et tudtam belőle generálni, vagy plaintext TXT-t. Nem várom, hogy kiadványszerkesztőket megszégyenítő, tördelt szöveges fájl adjon vissza, de mondjuk egy word, amiben legalább a különböző bulletpointok, meg behúzások megvannak, nem volna rossz. -
rolandg
tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
A családban van mindkettő. Az Air2-t én nem szeretem. Talán azért, mert nagyon megszoktam a RM2 letisztult, egyszerű, kézre illő dolgait. Most, a legutóbbi frissítésnél ezt kicsit árnyalták
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"
. Ha jegyzetelésre kell, én a RM2-t választanám, ha jó lenne egy monokróm tablet is, akkor az Air2-t. -
kisskd
tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
Szerintem "legjobb" nincs, vannak alternatívák, van felhasználás, amire az RM2 jobb, van amire más. Én Onyx Note Air 2 Plus-t vettem, a tervezett felhasználásra jobbnak tűnt, egyelőre bevállt mindkét Onyx a végfelhasználóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"