Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
Köszi a gyors választ!
3. Nekem az már elég, ha valahogy át lehet tenni szöveget, vagy grafikát másik jegyzetbe. Nem lesz rá sokszor szükségem, csak a lehetőség legyen meg.
4. Végül is az sem gond, ha az RM2-n nem tudom szerkeszteni, mert igazán csak a szövegtörzs a lényeg, szerkesztésre jó az asztali gép, vagy a laptop is. Nekem kézi jegyzetként is tökéletesen megfelel, csak ne kelljen keresgélnem a papírjaim között, egy helyen megtaláljam, amire szükségem van.
5. Ha jobban belegondolok, most is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, csak a papíron nem tudok belenagyítani, ha egy kisebb részletet jobban ki akarok rajzolni.
Én nagyon sokat ülök asztali gép előtt, ritkábban laptop előtt és már a szemem is egyre jobban romlik. Ezért kifejezetten szemkímélő e-papír technológiás kütyüt keresek. Az sem baj, ha sötétben nem tudom használni, legalább nem rontja a szemem és néha rákényszerülök a pihenésre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest