- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nekem most már kb 2 hete van meg, imádom is, azóta nem írtam papírra, DE azért nem túloznék ennyire. Egy jó tollal papírra azért még jobb érzés írni, kérdés hogy ki próbált már jobb tollat...
És azért van utánhúzása, plusz nem tökéletes a lekövetése szerintem (sokszor csúnyább a végeredmény, mint papíron töltőtollal), viszont valóban, ha magát a technikát nézzük, baromi jó, és vissza nem adnám. A tokot erős túlzásnak éreztem, bármelyiket bármennyiért, nem azért, mert nem tudnám kifizetni, hanem mert na. Most bedugós tokot fogok szerezni hozzá, toll tartóval, mert így natúrban mozgatva azért az leesik néha.
Nekem egyszer fagyott már le, pedig semmi különöset nem csináltam.
Amit észrevettem, hogy a szürke írás átghostingol másik oldalakra, de lapfrissítés (másik fájl pl) után eltűnik, nem a kijelző, sokkal inkább a szoftver hibája, de nem vészes.
A tolltól tartottam, mivel nem fém, de érdekesmód brutál minőségi tényleg a fogása is. Kényelmes. De ha szépen szeretnék írni, akkor muszáj lesz ezentúl is egy kicsit minőségi tollal, minőségi tintával, papírra. Viszont amire való, arra nagyon jó. PDF-eken dolgozom, jegyzetelek rájuk, már ezzel sokat nyertem, hogy nem kell kinyomtatnom egy csomó mindent. Újságot is rajta olvasok, valamint felmásoltam már rá a könyveimet is, egyelőre csak olvasni nem nagyon tudtam még nekiállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest