- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matics
csendes tag
Sziasztok, hátha érdekel valakit, tegnap jött meg a reMarkable 2-m. Pár órát használtam és csak megerősíteni tudom az előző kommentekben leírtakat vele kapcsolatban, elképesztő és hihetetlen. Kb tökéletesen vagy jobban adja vissza, vagy inkább jobb érzés vele írni mint tollal, ceruzával papírra.
De, ettől függetlenül mégse tartanám meg, szóval 2 naposan eladó. A hirtelen felindulásból elkövetett vásárlásomból kijózanodtam. Jó, jó, nagyon jó, tökéletes, de 185.000 Ft!! egy jegyzetfüzetért.
Ha valakit érdekelne és ilyet lehet kommentben, akkor a hardveraprós hirdetés linkje:
https://hardverapro.hu/apro/remarkable_2_book_folio_gray_es_marker_plus_elado/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest