Hirdetés
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matics
csendes tag
Sziasztok, hátha érdekel valakit, tegnap jött meg a reMarkable 2-m. Pár órát használtam és csak megerősíteni tudom az előző kommentekben leírtakat vele kapcsolatban, elképesztő és hihetetlen. Kb tökéletesen vagy jobban adja vissza, vagy inkább jobb érzés vele írni mint tollal, ceruzával papírra.
De, ettől függetlenül mégse tartanám meg, szóval 2 naposan eladó. A hirtelen felindulásból elkövetett vásárlásomból kijózanodtam. Jó, jó, nagyon jó, tökéletes, de 185.000 Ft!! egy jegyzetfüzetért.
Ha valakit érdekelne és ilyet lehet kommentben, akkor a hardveraprós hirdetés linkje:
https://hardverapro.hu/apro/remarkable_2_book_folio_gray_es_marker_plus_elado/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Microsoft Outlook topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest