Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matics
csendes tag
Sziasztok, hátha érdekel valakit, tegnap jött meg a reMarkable 2-m. Pár órát használtam és csak megerősíteni tudom az előző kommentekben leírtakat vele kapcsolatban, elképesztő és hihetetlen. Kb tökéletesen vagy jobban adja vissza, vagy inkább jobb érzés vele írni mint tollal, ceruzával papírra.
De, ettől függetlenül mégse tartanám meg, szóval 2 naposan eladó. A hirtelen felindulásból elkövetett vásárlásomból kijózanodtam. Jó, jó, nagyon jó, tökéletes, de 185.000 Ft!! egy jegyzetfüzetért.
Ha valakit érdekelne és ilyet lehet kommentben, akkor a hardveraprós hirdetés linkje:
https://hardverapro.hu/apro/remarkable_2_book_folio_gray_es_marker_plus_elado/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest