- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoartus
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszotokat!
Az alapján, amiket írtatok tovább gondolkodtam. Elképzeltem, hogy nálam van mondjuk egy Ipad Air és a Remarkable 2, és hogy az adott szituációkban, amikben nekem szükségem lenne egy készülékre, mi a benefit a az Ipad és a Remarkable esetében.
Először is, nem tudtam elképzelni, hogy egy teljes multifunkcionális eszközt kihasználnék. Nem fogok ledőlni a tablettel filmet nézni, mert kivetítem a TV-re és kész, nem fogok a tablettel böngészgetni az ágyban, mert erre bőven elég a telefon, nem fogom az asztalnál ülve a kisebb méretű tabletemet használni a laptopom vagy a munkahelyi gépem helyett, mert nincs túl sok értelme.
Marad az írás/olvasás funkció, amire nekem kell. Ha egy meetingen vagy egy online órámon szeretnék jegyzeteket írni, tökéletes. Ha találok egy cikket, vagy az egyik oktatóm átdob nekem egyet, hogy olvassam el - ha jól láttam a honlapon a tutorialt -, egy kattintás és a Remarkable-re kerül, már olvashatom is. Gyorsabb, mintha kinyomtatnám.
Egy szituáció jutott az eszembe, amire valahogy eddig nem találtam jó megolást a Remarkable esetén, ezért szeretnélek megkérdezni titeket. Mi is Teams-et használunk a munkahelyemen, ott tároljuk az adatainkat is. Tegyük fel, hogy a főnök bejön az irodánkba, hogy menjek be hozzá prezentálni egy anyagot. Alap esetben 2 kattintás, a nyomtató kinyomtatja a dokumentumot, már mentem is a főnökhöz. Az Ipad esetén megnyitom a Teams alkalmazást, 2 kattintás és már mehetek is az előkészített dokumentummal. Remarkable esetén nem tudom, hogy ez hogyan működne.
Ahogyan én elképzelem: Teams-ből letöltöm az anyagot, átkonvertálom PDF-be (ugye főleg word-del és excel-lel dolgozunk), feltöltöm a Remarkable felhőalapú rendszerébe, onnan átdobom a Remarkable-re. Ezt mire abszolválom, lehet, hogy elment 5-10 perc. Valóban ilyen körülményes a Remarkable használata egy ilyen szituációban, vagy én gondolom túl?Továbbra is köszönöm szépen a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Az ár-érték bajnok nyomában: teszteltük a 8BitDo Ultimate 2C kontrollert
- E-roller topik
- Filmvilág
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest