Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoartus
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszotokat!
Az alapján, amiket írtatok tovább gondolkodtam. Elképzeltem, hogy nálam van mondjuk egy Ipad Air és a Remarkable 2, és hogy az adott szituációkban, amikben nekem szükségem lenne egy készülékre, mi a benefit a az Ipad és a Remarkable esetében.
Először is, nem tudtam elképzelni, hogy egy teljes multifunkcionális eszközt kihasználnék. Nem fogok ledőlni a tablettel filmet nézni, mert kivetítem a TV-re és kész, nem fogok a tablettel böngészgetni az ágyban, mert erre bőven elég a telefon, nem fogom az asztalnál ülve a kisebb méretű tabletemet használni a laptopom vagy a munkahelyi gépem helyett, mert nincs túl sok értelme.
Marad az írás/olvasás funkció, amire nekem kell. Ha egy meetingen vagy egy online órámon szeretnék jegyzeteket írni, tökéletes. Ha találok egy cikket, vagy az egyik oktatóm átdob nekem egyet, hogy olvassam el - ha jól láttam a honlapon a tutorialt -, egy kattintás és a Remarkable-re kerül, már olvashatom is. Gyorsabb, mintha kinyomtatnám.
Egy szituáció jutott az eszembe, amire valahogy eddig nem találtam jó megolást a Remarkable esetén, ezért szeretnélek megkérdezni titeket. Mi is Teams-et használunk a munkahelyemen, ott tároljuk az adatainkat is. Tegyük fel, hogy a főnök bejön az irodánkba, hogy menjek be hozzá prezentálni egy anyagot. Alap esetben 2 kattintás, a nyomtató kinyomtatja a dokumentumot, már mentem is a főnökhöz. Az Ipad esetén megnyitom a Teams alkalmazást, 2 kattintás és már mehetek is az előkészített dokumentummal. Remarkable esetén nem tudom, hogy ez hogyan működne.
Ahogyan én elképzelem: Teams-ből letöltöm az anyagot, átkonvertálom PDF-be (ugye főleg word-del és excel-lel dolgozunk), feltöltöm a Remarkable felhőalapú rendszerébe, onnan átdobom a Remarkable-re. Ezt mire abszolválom, lehet, hogy elment 5-10 perc. Valóban ilyen körülményes a Remarkable használata egy ilyen szituációban, vagy én gondolom túl?Továbbra is köszönöm szépen a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- SzoftverPremium.hu
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest