Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GtTdiPower
csendes tag
Hello.
Mivel a raid vezérlő kártyáknak külön biosa van, ezért fogja látni. valószínűleg.
Nekem a régi socket A-s lapomban volt PCI Sata raid vezérlő, és hibátlanul működött rajta a 2x500gb-os rendszer. A lap saját biosában meg csak annyit fog megjelníteni pl, hogy egy silicon image vezérlő is adagol "valamit", minden más műveletet maga a kártya külön végez. -
Lenry
félisten
-
raky
csendes tag
Hello !
Van egy régi alaplapom egy MS-6147 BX7 és ezzel lenne problémám. Ezt a gépet amibe ez a lap van ezelőtt 10 évvel vettem s hánykolódott a szekrényben. Gondoltam berakom egy lan FTP és SSH szervernek legalább az asztali gépemnek nem kell éjjel nappal menni ha letöltök ez arra jó FTP-n meg mentem a cuccoka át ami kell. Van 4 db PATA winyóm majd azt beleteszem. Meg is van a debian meg az ftp csak a lap 40 GB-nál nagyobb vinyón a legújabb 1.8-as biosszal sem ismer fel. Kérdés: Ha beleteszek egy pci-s ATA raid kártyát akkor látni fogja a vinyókat vagy a bios miatt akkor sem.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv istván.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- JÉG! 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest