Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
GtTdiPower
csendes tag
Hello.
Mivel a raid vezérlő kártyáknak külön biosa van, ezért fogja látni. valószínűleg.
Nekem a régi socket A-s lapomban volt PCI Sata raid vezérlő, és hibátlanul működött rajta a 2x500gb-os rendszer. A lap saját biosában meg csak annyit fog megjelníteni pl, hogy egy silicon image vezérlő is adagol "valamit", minden más műveletet maga a kártya külön végez. -
Lenry
félisten
-
raky
csendes tag
Hello !
Van egy régi alaplapom egy MS-6147 BX7 és ezzel lenne problémám. Ezt a gépet amibe ez a lap van ezelőtt 10 évvel vettem s hánykolódott a szekrényben. Gondoltam berakom egy lan FTP és SSH szervernek legalább az asztali gépemnek nem kell éjjel nappal menni ha letöltök ez arra jó FTP-n meg mentem a cuccoka át ami kell. Van 4 db PATA winyóm majd azt beleteszem. Meg is van a debian meg az ftp csak a lap 40 GB-nál nagyobb vinyón a legújabb 1.8-as biosszal sem ismer fel. Kérdés: Ha beleteszek egy pci-s ATA raid kártyát akkor látni fogja a vinyókat vagy a bios miatt akkor sem.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv istván.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest