Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FastFox66
csendes tag
válasz
batyuska100
üzenetére
Ja lehet
-
FastFox66
csendes tag
aha
-
batyuska100
senior tag
#15-nek válaszoltál?
-
FastFox66
csendes tag
Na ez jó hír annak aki nem igazán tud angolul

-
Thexus
újonc
Az 1.3.6-os verzió lassan kijön, és az izgatott várakozás közben összegyűltünk egy Discord-szerveren, hogy együtt legyen a magyar közösség, és együtt is tudjunk játszani: https://discord.gg/8d42nnF
-
Kman681
újonc
Sziasztok!
Akinek kell segítség boss ölésben az írjon! Bármilyen bossban segítek
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Szobatársammal szeretnénk egy "szerveren" játszani.
El is indítottam a szervert a jól megszokott TerrariaServer.exe-vel (régen is így csináltam tökéletesen működött)
Portforwardingot engedélyezve a terraria portjára. Routerben nyitva van a port / forwarding pipa.
Maga a terraria játék át engedve a windows / comodo tűzfalainkon + a port is.
De sajnos nem tud rám csatlakozni. Ami azért is érdekes külön mivel egy routeren vagyunk (localhost?).. Tehát még az nem is lehetne probléma , hogy más honnan akarna rám csatizni.
Valaki esetleg nem tudja mi lehetne a megoldás ? :\ -
qisqaqas
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
dehogynincs!

-
nepszter1
addikt
kijött az 1.3

-
Aldi
tag
válasz
Avicularia
üzenetére
De van ! Ha akarsz csatizhatsz hozzánk ( 2-en haverral vagyunk ).
Nem tud valaki esetleg egy olyan rendszer megoldást , mely az egyből ki dobott cuccot a MOBból egy ládába juttatja ? (a goldfish farmhoz kéne )!
-
Avicularia
veterán
Sziasztok. Valakinek nincs kedve multizni?
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Öcsém nagy Terraria fan.
mondta hogy kérdezzem meg hogy; hogy lehet lézerkardot csinálni?
tudtok neki segíteni? -
szabacsik
őstag
Sziasztok. Most kezdtem neki a játéknak. Ha full új karakterrel full új pályán kezdek neki akkor kéne lennie egy kezdő csákánynak nem? legalábbis azt olvastam, de nincs. Van nálam 4 darab répa. Mi a teendő?
-
Darahian
tag
Basszus...
Elég régóta megvan a játék, de eddig nem voltam ilyen fakezű: odalent kotlottam az alvilágban, elkezdtek támadni a démonok. Semmi baj, molten armorba öltözve nem volt nagy probléma, azért ~10 percenként a bénázásnak köszönhetően mégiscsak fel kellett jönni a felszínre. Egészen addig nagyjából minden rendben volt, amíg egy vudu démon bele nem ejtette a vudubabát a lávába....a hatás nem maradt el...
Semmi baj, felszerelkeztem, és harmadnapra ismét megpróbáltam - immár szándékosan - előcsalni a wall of flesh-t. A változások miatt azért néha egy kicsit elgondolkodom: akartam én ezt a hard mode-ot...?
-
nepszter1
addikt
Sziasztok esetleg van magyar Terraria szerver ?
-
X3B6O0X
aktív tag
Hmm, eltelt 1 hét, és a játékban OP lettem
Spectre Armor + Magnet Sphere = apokalipszis a világban. A bossok nem tudnak 400 HP alá bevinni... -
X3B6O0X
aktív tag
Lefrissítettem a Terrariat, első tapasztalatok:
-vagy én vagyok tehetségtelen, vagy buffolták a pre-hardmode ellenségeket, de jó nehéz lett a játék
-rengeteg az új item, kb. 3 nap telt el az első új mapomon, de már vagy 50 új dolgot találtam
-a zenék nagyon jók lettek, feldobja nagyon a játék hangulatát
-PÓKOK! ezek a rohadék mocsok pókok egyrészt rohadt ijesztőre sikeredtek, másrészt arachnofóbiás vagyok valamennyire, úgyhogy amikor ezek a dögök rámrontottak a sötétből, olyan gyorsan ragequitelem, mint még soha
-
7
addikt
Terraria 1.2 trailer: [link]
Október elsején várható.

-
zenwalk
senior tag
sziasztok
Tudnátok segíteni? Ha meghalok minden cuccom kiesik
haverokkal játszok nekik nem esik ki semmi. Mi lehet a gond? -
The Game
csendes tag
http://m.youtube.com/watch?v=jo3fs4KL4rM&client=mv-google&hl=hu&gl=HU&guid= terraria gameplay
-
sithzero
csendes tag
Sajnos eléggé kihalt a topic, de azért leírom, hogy steamen -75% kedvezmény van a játékra.
És akkor már megkérdem, tud valaki egy normális, nem modolt szervert?

-
whabaky
tag
Tegnap este átléptem hard mode-ba. Kicsit könnyebb volt, hogy átgondoltam a támadási stratégiám

Viszont jól megszivattam magam, mert nem szedtem korábban elég obsidian-t a házamba, így most esek kelek, obsidian szerzés közben a bányák mélyében. Szerintem viszek le jó néhány vödröt, aztán hozok a felszínre lávát, meg majd szedek vizet, aztán úgy kicsit egyszerűbb és gyorsabb lesz.(#19) Delta×: Próbáltam keresni neked valami segítséget, de normális leírást nem találtam. Azért, ha mégis beleakadnék, mindenféleképpen közzéteszem

A játék igaz, hogy megvan már kb 1-másfél éve, de most, hogy utoljára elkezdtem vele játszani, belevittem 30-40 órát, így tegnap elértem a 110 órát. Nálam best buy termékké nőtte ki magát már elég korán az ár-érték aránya miatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Delta×
senior tag
Dedicated server + pálya modolásban ha valaki tud segítnei nagyon örülnénk
nem ismerjük a parancsokat nem tudjuk hogy lehetne adminnak adni magunkat stb :S aki segít feltudok ajánlani ajándék TF2 itemeket !!! -
whabaky
tag
Pont tegnap kerestem utána neten, meg jobban átkutattam terraria wiki-t, aztán végül megtaláltam én is, de azért köszönöm az infót

Most, hogy megvan az alap fénykardom , csinálok valami jó kis vértezetet, aztán megyek is hardmode-ba

Más... Eddig mindig vártam, hogy jöjjenek a köcsög kis goblinok, de ma reggel pont amikor nem kellett volna (meteor bányászat közben) megjöttek... Még fénykard nélkül eléggé nehezen ment (5-6x haltam)
de végül sikerült. -
whabaky
tag
Jó lenne kicsit felpörgetni a topic-ot. Mondjuk én régebben vettem (kb 1 éve), de pár napja újra elővettem. Eddig steam szerint 72 órát játszottam vele, ha jól emlékszem.
Mondjuk jó kis tippek-trükkök-tanácsok gyűjteménye is bekerülhetne
Első kérdésem meg is lenne, hátha valaki tud segíteni

Szeretnék egy újfajta fénykardot , de eddig nem találtam hozzá való alapanyagot . Hol tudnék ilyent szerezni? Miként tudok hozzájutni? -
Sonja
nagyúr
-
BMWFan
senior tag
-
Pepsikutya
csendes tag
Helló!
Full HD Gameplay! -
mlpmeli
csendes tag
Sziasztok
A napokban indult az új Magyar Terraria szerverünk ami 1.1.2 verziójú
Jelenleg 20 slot-os, de ha szükséges emelhetjük mégA szerverhez NEM kell hamachi
Vannak telkek, telek védelem, láda védelem, regisztrálni kell, ami csak egy /register jelszavad
Rendes normális játékostársakat gyűjtünk, a rongáló, nem normális emberek ki esnek...Ha szeretnél játszani velünk, keress meg skypen:melilinda5
A szerver adatokat és a Teamspeak adatokat skype-n adom oda, nem szeretnék kitenni ide ilyesmit.
Ha nincs skyped, ide is írhatsz üzenetet de ezt nem biztos hogy rögtön észreveszem.Várunk mindenkit

-
lostprophet
aktív tag
Én is ma szereztem be, jó lenne multiban tolni

-
X3B6O0X
aktív tag
Tényleg nagyon kicsi az érdeklődés, pedig remek kis játék ez. Tegnap kezdtem el játszani, és már van szép NPC falvam is, meg egy hely, ahol megküzdhetek a bossokkal (szép lapos terület). Csak az a baj, hogy ma megidéztem az Eye of Cthulhu-t (nem tudom, jól írtam-e le a nevét), és hiába estem neki gránáttal, arany karddal meg ezüst íjjal meg nyilakkal, meg potikkal, még a második fázisig sem jutottam el. Van valami fejlesztési vonal, amit követnem kéne? Mondjuk kalandozzak jobb cuccokért?
-
bAtt001
addikt
én csak most szereztem be, gondoltam 500ft-ot akkor is megér ha csak 1 órát játszom vele
eddig nagyon tetszik csak az az új hogy még az irányítást is meg kell tanulni. mennyit szenvedtem míg le tudtam rakni egy ajtót
de úgy látom elég csekély az érdeklődés a játék iránt itt a ph-n. -
kexksz
addikt
Tényleg senki se játszik ezzel?

-
kexksz
addikt
Ennyire népszerűtlen ez a játék? Én nem rég vettem meg Steamen 5 euróért akcióban, simán megért annyit. Minecrafttal összehasonlítva: Itt nagyon kevés hangsúly van az építkezésen, viszont a harcon sokkal nagyobb. Nekem bejövős, bár még csak 5-6 órát játszottam vele.

-
Poultier
tag
Látom eléggé kihalt lett a topic. Tegnap játszottam LAN-ban haverommal pár órát, így tudok segíteni sok dologban.
Néhány tipp: -Ha nem indul el a játék miután telepítettétek, tegyétek fel először ezt, majd ezt. Ezek után futnia kell, ha megvan a minimum.

- Ha rám hallgattok föld alatt építkeztek, ez persze szubjektív vélemény.
- A játékban található különböző páncélzatok nem érnek túl sokat a védelem szempontjából.
- Nem próbáljátok a Minecraft-os tapasztalatokat hasznosítani.
-
Nova96
őstag
Üdv amikor telepíttetem kiírja hogy:
No suitable graphics card found. Unable to create graphics device.
Valaki?
-
LinogeOW
aktív tag

Ragadd meg az eszközöket és nyomás! Temérdek dolgot csinálhatsz Terraria-ban: fegyvereket gyárthatsz és különféle ellenségekkel kelhetsz harcra számos életközösségben, áss a föld mélyére alkatrészekért, pénzért és egyéb hasznos cuccokért, gyűjts fát, követ, ércet és más javakat, hogy előállíthasd mindazt, ami szükségeltetik számodra a világ leigázásához. Építs házat, erődöt, vagy akár kastélyt, és az emberek beköltöznek, hogy ott éljenek, s talán még különböző árukat is eladnak neked, hogy támogassák utazásodat. Ámde légy résen, még ennél is nagyobb kihívások várnak rád... Kész vagy a feladatra?
Első ránézésre én is azt hittem, hogy a "2D-s Minecraft" teljesen találó erre a játékra, ahogy a legtöbb helyen emlegetik. Nagyot tévedtem. Terraria személy szerint engem sokkal jobban le tud kötni, mint anno a minecraft tette. Sok boss, sok gear, sok item sok varázslat, temérdek lehetőség. A cselekedeteinknek mindig van értelme, az updatek pedig folyamatosan érkeznek a játékhoz, így az élmény folyamatosan fokozódik.
Hozzá kell tennem, hogy a Terraria 1 hónapos sincs, mégis a Steamen már hatalmas népszerűségnek örvend. Megjegyezném, hogy a játék Multiplayerre van kiélezve, de ezt nem fejteném ki jobban, annyira magától értetődő.
Akinek bármi kérdése van a játékkal kapcsolatban, nyugodtan kérdezzen, illetve a tanácsokat & tapasztalatokat is szívesen várjuk.

Terraria: 9,99€
4es Pack: 29,99€
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elég régóta megvan a játék, de eddig nem voltam ilyen fakezű: odalent kotlottam az alvilágban, elkezdtek támadni a démonok. Semmi baj, molten armorba öltözve nem volt nagy probléma, azért ~10 percenként a bénázásnak köszönhetően mégiscsak fel kellett jönni a felszínre. Egészen addig nagyjából minden rendben volt, amíg egy vudu démon bele nem ejtette a vudubabát a lávába.

haverokkal játszok nekik nem esik ki semmi. Mi lehet a gond?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)