- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Warbeast
tag
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051004/PICT5733.JPG
Itt van az én gyűjteményem, soksok régi kinccsel, vannak köztük ritkaságok is
A topicom: ---Warbeast topicja---
ide kérek választ -
Sir John
tag
Ezek vannak:
Intel P1 100Mhz sspec: SY007
Intel P1 120Mhz sspec: SL22M
Intel P1 166Mhz sspec: SY016
Intel P1 MMX 166Mhz sspec: SL27K
Intel Celeron 366/128/66/ sspec: SL36C ez valszeg elkelt
Intel Celeron 900/128/100 sspec: SL5LX
KERESEK 2db P1 200MMX - et!
Adok procit cserébe, vagy megveszem. -
cherockee
aktív tag
feljebb olvashatod a kinálatom, de azé megismétlem:
azóta megtaláltam egy Zilog Z084C0008PSC Z80 sprectum procit, 8mhz, szép kis darab...
lista:
- Intel i486 DX - 33 Mhz - 1989
(számozott szériás, DX 33akat csak
rövid ideig gyártottak, gyorsan
váltottak 66osokra, aztán DX2-re..)
- Intel i486 DX - 33 Mhz - 1989
(Malaysiai ez is, az előző amerikai,
ez meg ugye távolkeleti...állitólag a
cache más volt bennük. A festett
felirat ugyanolyan, de a beleégetett
adatok másképp néznek ki. Annak idején
ugy irták, hogy a Malayziai egy SX
tuningolt változata volt, és az amcsi
volt a TRUE DX, tehát a ténylegesen új
proci. Malay szintén ritkább, gyüjtői
darab de nagyon.)
- AMD Am486 DX2 - 80 Mhz (Malay
modell, Windows kompatibilitás felirat
rajta, amugy teljesen kommersz,
magyarországi gépek 90%ában iylen volt
a 80as proci.)
- Texas Instuments 486 DX2 - 80 Mhz (
amerikai gyártótól, az akkor még
nagynevű Texas Instrumentstől, ami
azóta teljesen leszokott a pc proc
gyártásról...kanadai ismerősöm küldte,
magyarországi gépekbe nem hoztak
szerintem. Amugy az első OEM jelölésű,
és az első olyan proci amin szines
Windows logo volt. Amugy ez már
tuningolható proci volt, bár nekem
ment a gépemben annak idején bazinagy
hütőbordával venti nélkül, ezek már
papiron is birták a 3.45 Voltot, és
tool lehetett kb 96Mhz-ig
hajtani...meg is érte, látszott még a
sebességkülönbség)
- AMD Am486 DX4 - 100Mhz ( szintén
kommersz, europai AMD DX4esekből ha
jool tom az első...rá van irva hogy 3
voltos, ezé olyan fontos a
TExasos...amugy ezekre már rávésték
hogy wazz rakjá rá hűtést....)
Intel Celeron 400MHz PGA (Mendocino)
ennyi, ha kell valami irj:
cherockee kukac freemail.hu - és egy árat is irj, meg hogy hova kéne vinnem.... -
wilby
csendes tag
Szia! Nekem van 1 6x86 150+-os procim ha érdekel.
-
sasa311
veterán
Bővebben: link
Ajánlom magamat -
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Visszajöttem a szabiról. Most már elérhető leszek!
A netes múzeum nem rossz ötlet. A képeket meg kellene frankón csinálni. Kidolgozok valami jó hátteret neki.
Később egy fali keretben lesznek a procik ezért kellene kettő mindegyikből. -
cherockee
aktív tag
igazábol nincs rá más vevőm, ugyhogy megvárlak..ide irok, mailozni most lusta vagyok....
szóval annak idején énis gyüjteményt akartam csinálni, csak aztán inkább zenélésbe öltem az időm-pénzem-agysejtjeim...de kifogástalan állapotu 6 proci, és mint látod nem átlagosak. mondjuk 6e? felviszem pestre, jool olvastam előző hsz.-ekben, pesti vagy ugye?
tudom, pofátlanul drága vagyok, de ismerd el, 25Mhz-es proci nem sok forog közkézen...kanadaiak se nagyon.
amugy a gyüjteményedről nem akarsz egy honlapot csinálni? ingyé elvállalom ha kapok képeket a procikról felnyomom egy gusztusos kis muzeumként....na?...ok ezt is számold bele az árba. igy már nem is olyan sok az a 6e nem? -
Totis
aktív tag
Közérdekű közlemény!
--------------------------------------
Jövő hét szerdáig nyaralok. Ha valakinek van olcsó és jó minőségű 486-Pentium1-PentiumMMX procija az írjon ide vagy levélbe vagy SMS-t illetve telefonálhat is.
Elérhetőségeim az adataimnál!
Köszönöm!
Üdv:
Totis
[Szerkesztve] -
cherockee
aktív tag
van egy 400as cerkám is, igazábol egy kipurcant alaplap van alatta, eladó...érdekel?
-
cherockee
aktív tag
a lista mind6ójukról:
- Intel i486 SX - 25 Mhz - 1989 (Malaysiai, ezt becsüld meg, nem szar minőségű)
(i azt jelenti hogy eredeti, komplett gépben volt, festése más a processor felületének, nem csak egy felirat van rajta, hanem szép windows kép néhol, korrekt DX SX ...stb... feliratok, az i nélküliekre csak ráégették az adatait)
- Intel i486 DX - 33 Mhz - 1989 (számozott szériás, DX 33akat csak rövid ideig gyártottak, gyorsan váltottak 66osokra, aztán DX2-re..)
- Intel i486 DX - 33 Mhz - 1989 (Malaysiai ez is, az előző amerikai, ez meg ugye távolkeleti...állitólag a cache más volt bennük. A festett felirat ugyanolyan, de a beleégetett adatok másképp néznek ki. Annak idején ugy irták, hogy a Malayziai egy SX tuningolt változata volt, és az amcsi volt a TRUE DX, tehát a ténylegesen új proci. Malay szintén ritkább, gyüjtői darab de nagyon.)
- AMD Am486 DX2 - 80 Mhz (Malay modell, Windows kompatibilitás felirat rajta, amugy teljesen kommersz, magyarországi gépek 90%ában iylen volt a 80as proci.)
- Texas Instuments 486 DX2 - 80 Mhz ( amerikai gyártótól, az akkor még nagynevű Texas Instrumentstől, ami azóta teljesen leszokott a pc proc gyártásról...kanadai ismerősöm küldte, magyarországi gépekbe nem hoztak szerintem. Amugy az első OEM jelölésű, és az első olyan proci amin szines Windows logo volt. Amugy ez már tuningolható proci volt, bár nekem ment a gépemben annak idején bazinagy hütőbordával venti nélkül, ezek már papiron is birták a 3.45 Voltot, és tool lehetett kb 96Mhz-ig hajtani...meg is érte, látszott még a sebességkülönbség)
- AMD Am486 DX4 - 100Mhz ( szintén kommersz, europai AMD DX4esekből ha jool tom az első...rá van irva hogy 3 voltos, ezé olyan fontos a TExasos...amugy ezekre már rávésték hogy wazz rakjá rá hűtést....)
van még egy Z80 Sprectum processorom, és volt egy 386os 12 Mhz-s teszter procim...ez a 2 valahol megvan, de nem találom...ha kell megkeresem.
amugy mindegyik hibátlan állapotú, bár msot nézem hogy tárolás közben egy-2 láb elgörbült picit...10 fokokat max, azt meg visszahajlítod lazán...tokom csak 1 van, msot irj egy listát hogy melyik érdekelne, remélem mind, és mint mondtam, nem átlag darabok....ugy mondj árat. -
cherockee
aktív tag
én nem nyaralok...van 6 db, 486os intel procim....mind 100mhz alatti, legkisebb egy asszem SX 33as, de lehet van 25ösöm is....ezek manapság ilyen gyüjtöknél elég húzos tárgyak, tom, sulimból loptam, mert ajánlottak a 25ösért 3e-t
....na megkeresem pontosan miylenek vannak, kép nem lesz, de leirom pontosan mindahányat találok, és majd modod az árakat...csak kp érdekel, TaZZ nem szeret sör....
Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- GIGABYTE AORUS GAMER LAPTOP /// i7 13700H /// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 12 GB /// 1TB NVME
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest