Hirdetés
- OLED TV topic
- Videószerkesztés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
darkmann
őstag
Pár régebbi hozzászóláson felbuzdulva kipróbáltam a Gcam portot. Nekem nem jött be. Lehet, hogy én vagyok láma, de a beltérben, lámpafénynél a mozgó gyerekeimről készített fotók sokkal gyengébbek lettek, mint a gyári app-pal fotózottak.
-
darkmann
őstag
Azt hittem végre a Redmi Note 7 teszt jön ki, erre itt egy Doogee teszt!
-
darkmann
őstag
Van itt valakinek 7-es sorozatú Samsung QHD smart Tv-je? Sajnos nem tudtam összelőni WifiDirect-tel a telefont és a TV-t, pedig Honor 8-cal ez pikk-pakk ment. Itt is azt írja, hogy csatlakozott, de nem jelenik meg a telefon képernyőtartalma a tv-n.
-
darkmann
őstag
Telenor VoLTE műxik!
-
darkmann
őstag
Sziasztok! Én is feliratkozok, remélhetőleg holnap megjön a Xiaomi.hu-tól a teló. Sajnos kényszerből váltok egy Honor 8-ról, aminek 1 év után az akksija elvesztette a kapacitásának 2/3-át, és bár gyári garanciával volt hirdetve, sajnos a cég és a honlap már nem elérhető, és a Huawei Magyarország meg mossa kezeit. Viszont annyi Xiaomi telefon van a környezetemben, amiknek egy részét én javasoltam, illetve szereztem be, hogy most már tényleg illene nekem is sajátkezűleg megtapasztalni, hogy mennyivel nyújt többet egy adott kategórián belül, mint a konkurensek. De nem most kezdtem a Xiaomival, mint gyártóval, hiszen van már Amazfit Pace-em, villanyborotvám, BT hangszóróm, BT-s szelfibotom, okosotthon rendszerem is tőlük. És remélem, hogy az eddigi tapasztalatokat továbberősítve folytatódik ennél a telefonnál is a kiváló szoftveres támogatás.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest