Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Milyen házat vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
Aktív témák
-
darkmann
őstag
Sziasztok! Én is feliratkozok, remélhetőleg holnap megjön a Xiaomi.hu-tól a teló. Sajnos kényszerből váltok egy Honor 8-ról, aminek 1 év után az akksija elvesztette a kapacitásának 2/3-át, és bár gyári garanciával volt hirdetve, sajnos a cég és a honlap már nem elérhető, és a Huawei Magyarország meg mossa kezeit. Viszont annyi Xiaomi telefon van a környezetemben, amiknek egy részét én javasoltam, illetve szereztem be, hogy most már tényleg illene nekem is sajátkezűleg megtapasztalni, hogy mennyivel nyújt többet egy adott kategórián belül, mint a konkurensek. De nem most kezdtem a Xiaomival, mint gyártóval, hiszen van már Amazfit Pace-em, villanyborotvám, BT hangszóróm, BT-s szelfibotom, okosotthon rendszerem is tőlük. És remélem, hogy az eddigi tapasztalatokat továbberősítve folytatódik ennél a telefonnál is a kiváló szoftveres támogatás.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest