Hirdetés

Aktív témák

• forgonati

őstag

Nem egász 3 hete használom a telefont. Rögtön ahogy megjött, vettem egy üveget is rá Aliról. Tegnap jött meg. Az üveg amúgy kb. rendben van, bár a notch kivágása inkább amolyan csepp formájú (OP6T) de nem nagyon zavaró, 80 centért okés. Viszont. Mikor raktam rá, előtte ugye megtakarítottam a kijelzőt. Aztán ahogy nézegettem hogy nem maradt-e porszem rajta, akkor vettem észre egy szép hosszú kb. 1cm-es karcot a közepén. Szerencsére nem elég mély ahoz hogy zavaró legyen, csak akkor látni ha úgy kapja a fényt, de bizony ott van. Az elejétől a hozzá adott tokban van a telefon és soha nem raktam le sehova kijelzővel lefelé, szóval csakis akkor szedhette össze mikor a zsebemben volt. Alap, hogy soha, semmi mást nem tartok abban a zsebemben a telefonon kívül. Képzelem, ezek után, ha nem lenne a tok rajta, hogy nézne ki a háta...
    Ennyit a Gorilla Glass-ról. Mindig mondom, lehet bármilyen edzett üveg, 5-ös vagy 999-es verzió, karcolódik ez, akárhogy vigyázol rá. Üveget a kijelzőre amilyen gyorsan csak lehet, meg tokot rá, olyat ami körbeveszi a kamerát (a gyári nem ilyen) máskülönben bárhogy vigyáztok rá, karcos lesz, méghozzá hamar...
    Legközelebb ha már csak egy telefon vételének a terve is felmerül, már rendelem is az üveget hetekkel előtte...

Aktív témák