Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- E-book olvasók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
Aktív témák
-
KillerBlue
csendes tag
válasz
SzikraHuszár
üzenetére
8X-nél mindenképp jobb vétel a note 7. A40nél ott az amoled kijelző és az NFC ha vkinek ez fontos de gyengébb hardver és kisebb akksi. Akkor már inkább A50 érné meg. A reklámokat egyébként pár perc alatt ki lehet lőni. Google-ben találsz hozzá leírást. Nem kell hozzá semmi mókolás. Több mint egy hónapja megvan nekem de még egyetlen reklám nem volt a kijelzőn.
A fejhallgató részt passzolom. Csak JBL agyba dugós fülest használtam vele. Több féle hangzás séma közül lehet választani a beállításokban. Ha megtalálod a fejhallgatódnak/ízlésednek megfelelőt akkor jó minőségű hangot ad bár sztem a hangerő lehetne magasabb mert a korábbi Honorom azért tudott olyan hangerőt ami már "fájt".
Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest