Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
"rohadt sok baromi jó indie játék van"
Meg sajnos nagyon sok a szemét is köztük. Általában ott is azok a valamit érők, amiknek a csapatában olyan dolgozik, aki már dolgozott komoly studiónál, ami bezárt. Hatalmas különbség van indie és indie között.
Az Acclaim mögött azért voltak játékok (és ezek csak kis szeltei a teljes portfóliónak) -
Bad Pritt
félisten
Asszem erre lehet mondani, hogy a suszter maradjon a kaptafánál.
Szerintem soha senki nem várta volna el az Arkane-től, hogy egy rendes open world-öt rakjanak össze, mert nem ezért szeretik a játékaikat. Cserébe most sikerült két szék közt a pad alá zuhanni, mert ebben a játékban az open world is ergya és az sincs meg, amihez amúgy értenének: egy rendesen kidolgozott, kreativitást díjazó sandbox.
Adott fejlesztő ilyen szintű visszafejlődését játékmenetben az előző játékukhoz képest én szerintem még nem igazán láttam. Minden téren kevesebb és rosszabb, mint a Prey, ráadásul nem is kicsit. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ok ez jogos, Void erre nem biztos, hogy alkalmas, CryEngine-nek meg vannak egyéb gondjai ez tény. (Mondjuk tegyük hozzá, hogy amúgy a Redfall open world két pályarésze szerintem annyira nem is nagy)
Talán valahol itt kellett volna akkor elgondolkozniuk azon, hogy nem kötelező open world játékot csinálniuk akkor főleg az előző játékaikat látva. A lényeg, hogy nagyon nem ezt a végeredményt kellett volna kapnunk.
-
Szabi®
veterán
Igen csak azokban az időkben nem vallotta minden második ember szoftverfejlesztőnek magát, és nem jelent meg minden guánó mindenre. Jól mutatja hogy nívós csapatok is tönkre mentek (Acclaim,Neversoft, Vivendi Universal Games,Virgin Interactive) jobb játékaik ellenére is. Az indy műfaj akkroiban nem létezett*, mindenki babérokra akart törni, mára meg nyíltan vállalják studiok, hogy csak szerény játékokat raknak le, kis árazással. és ezekből lett több.
Akkoriban minden műfajt lefedtek, mára meg erőltetnek pár klisét. Cserébe a játékok egykaptafán készülnék, üresek, lelkük sincs, nem szívvel-lélekkel készültek, hanem csak 1-5 ember megélhetése miatt. Ezért tudunk mára 2023-ban 3-4 jó játékot kiemelni, amik tényleg adnak valamit is. -
Szabi®
veterán
Elég szomorú mi lett a gamer érából mára. A konzolok közti adok kapok szült egy zabi gyereket "sz@r játék" néven.
A ps1-ps2 idejében még a legrosszabb játékok is nívósabbak voltak, mint a mai jónak hazudott játékok. A gaming silány netflix-je lett a felhozatal. Sony még tud6akar alkotni. Micro kakkant bele, Nintendo meg tarol egy 40 éves címmel .. . . Ez ma a gaming. -
joysefke
veterán
és mivel magyarázod, hogy a sony kékhajuak jót csinálnak, az ms kékhajuak meg rosszat?
(és egyébként a "kékhajuak" általában kreativok, müvészek, nem megmondóemberek
)ezt jó tudni, mert eddig a mentális instabilitás első jelének tünt a természetellenes színre festett harsány rikító haj.

-
nubreed
veterán
Az Elden Ring indulásokor voltak némi bugok, igen, de koránt sem akkorák mint a Redfallnál, idegesítő totál hülye AI meg pláne nem volt. És a From Software hamar javította is a bugokat és a kezdeti performance issuekat. 200 órát tettem bele elsőre abba a játékba és már alig várom a DLC -jét, akkor azzal együtt újra végig játszás, pontosabban NG+ lesz.
-
Felesbandi
senior tag
Felfogni nem tudom, hogy az elmult evek katasztrofalis megjelenesei utan hogy volt kepes valaki ranezni pont erre a jatekra es azt mondani, hogy o nem kepes varni par napot az elso tesztekig, neki ez azonnal kell, de inkabb 70 euroert, mert GP-ben nem lehet veglegesen az ove ez a mestermu...
Max azoknal ertem meg ezt, akik abbol elnek, hogy Twitch/Youtube videokat csinalnak az uj megjelenesekrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem soha senki nem várta volna el az Arkane-től, hogy egy rendes open world-öt rakjanak össze, mert nem ezért szeretik a játékaikat. Cserébe most sikerült két szék közt a pad alá zuhanni, mert ebben a játékban az open world is ergya és az sincs meg, amihez amúgy értenének: egy rendesen kidolgozott, kreativitást díjazó sandbox.

)