Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Te, ezen annyira röhögtem, hogy ha azt írom, hogy sírva röhögtem, még az se adja át.
le kellett tennem a telefont, átgondolni, hogy mit válaszoljak.
Hallottam én, hogy a magyar oktatás manapság nagyon a padlón van, de azért ennyire nincs, hogy a magamfajta tanítson.
Egyszerű kézügyesség az írás. A tanáraim is dicsértek miatta. Viszon helyesen írni már annyira nem tudok.
Mondjuk annyira nem vészes a helyzet azért. Rajzolni is jól tudtam egyébként, de rég nem csináltam már. Volt idő amikor a képzőművészetire készültem (a tanárom unszolt afele) . Aztán az az ambícióm elhalt egy idő után.
Egyébként ha ezt a kommentedet olvasta valaki aki jobban ismer itt a fórumon, ne adj isten, személyesen ismer, akkor tuti beszart a röhögéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest