Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Te, ezen annyira röhögtem, hogy ha azt írom, hogy sírva röhögtem, még az se adja át.
le kellett tennem a telefont, átgondolni, hogy mit válaszoljak.
Hallottam én, hogy a magyar oktatás manapság nagyon a padlón van, de azért ennyire nincs, hogy a magamfajta tanítson.
Egyszerű kézügyesség az írás. A tanáraim is dicsértek miatta. Viszon helyesen írni már annyira nem tudok.
Mondjuk annyira nem vészes a helyzet azért. Rajzolni is jól tudtam egyébként, de rég nem csináltam már. Volt idő amikor a képzőművészetire készültem (a tanárom unszolt afele) . Aztán az az ambícióm elhalt egy idő után.
Egyébként ha ezt a kommentedet olvasta valaki aki jobban ismer itt a fórumon, ne adj isten, személyesen ismer, akkor tuti beszart a röhögéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest