- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Adott egy alaplapi Realtek hangkártya. Az alaplap Gigabyte GA-970A-UD3P. Két nappal ezelőtt kikapcsoltam a számítógépet akkor még minden rendben volt a hanggal, majd mikor pár óra múlva visszakapcsoltam nincs hang. Azóta sem. Már elég sok mindent megpróbáltam, de semmi. Cseréltem drivert többször is, töröltem az eszközkezelőből illesztőprogrammal együtt, letiltottam majd újra indítottam az audiószolgáltatást. A hibaelhárító azt írja: "a hangszolgáltatások nem válaszolnak. Mind a Windows audió, mind a windows - hangvégpontépítő szolgáltatásnak működnie kell. Legalább az egyik nem válaszol" Ezeket is újraindítottam, majd kikapcsoltam és visszakapcsoltam. Valaki tud segíteni? Mi Lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest