Új hozzászólás Aktív témák
-
stracker06
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával talákoztam, hogy a laptop nem ismeri fel a hozzá 3,5mm-es jack aljzaton csatlakoztatott mikrofont, vagy headset-et. (Egy Win10-et futtató Sony Vaio SVT 1312V1es típusú gépről van szó).
Minden tökéletesen működik, a gép beépített mikrofonja is, külső mikrofon csatlakoztatása után viszont nem történik semmi, tovább használja a saját, beépített mikrofonját.
Visszaolvastam itt a fórumon és minden korábbi javaslatot végigpróbáltam, ami a Realtek HD Audio illesztőprogramokkal volt kapcsolatos. Sajnos nem jártam sikerrel.A Realtek Audio Control szoftver el sem indul. Több illesztőprogramot (régi, újabb, annál is újabb) is próbáltam, de semmi sem segített, az sem, ha a Windows alkalmazás áruházából próbáltam letölteni a szoftvert, ugyanis a letöltés hibára hivatkozva el sem kezdődik.
Van esetleg valakinek tapasztalata, vagy ötlete erre?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest