Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wizard!
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küszködöm már napok óta, hogy hang csak a HDMI-n keresztül jön! HMDI-vel van összekötve a videókártya a TV-re és csak a TV hangszórójából kapok hangot!
Alaplap: ASRock 970 Extreme4
Videókártya: ASUS RX470 STRIX OC 4GBFeltelepítettem a napokban a legújabb videókártya driver-t és azóta jelentkezett ez a probléma, azelőtt semmi ilyesmi nem volt, tökéletesen működött minden!
Azóta szinte már minden lehetőséget kipróbáltam, de semmi nem vált be:
1. Újratelepítettem a rendszert (Windows 10 64bit)
- Már rögtön az újratelepítés után sem volt hang, pedig a Windows 10 idáig illesztőprogramok nélkül is egyből adott hangot.
- Ezen csodálkoztam is, mert úgy gondoltam hogy a VGA driver kavart valamit be, de akkor újratelepítés után jónak kellett volna lennie!2. Ezután feltelepítettem az alaplapi hangkártyához tartozó legfrissebb REALTEK illesztőprogramot, de ez sem hozott várt eredményt sajnos.
3. Feltelepítettem a legfrissebb VGA illesztőprogramot, ekkor már jött is a hang a TV-ből!
4. Frissítettem a BIOS-t majd visszaállítottam az alapértékekre, és bekapcsoltam az alaplapi hangkártyát, de ezek után is csak a HDMI-n keresztül jött a hang a TV-ből!
5. A lejátszóeszközöknél a Hangszórókat beállítottam alapértelmezett eszközökre, és újraindítottam a gépet, de így sem hozott változást, továbbra is a TV-ből jött a hang!
6. Számítógép indításkor kihúztam a HDMI-t, majd miután betöltött a rendszer akkor dugtam be, hátha így a gép az alaplapi hangkártyát veszi előbbre, de nem, ezek után is csak a TV-ből jött a hang!
Próbáltam több hangszóróval, de nem a hangszórókkal van a probléma, sőt ha Fejhallghatót dugok be, azon se jön hang! Próbáltam az előlapi bemeneten is, ott sem jön hang.
A Windows érzékeli, hogyha eszközt csatlakoztatok, és azt is érzékeli hogyha kihúzom, de hangot nem ad.
Lefuttattam a hibaelhárítási varázslót is, ez annyit csinált, hogy több illesztőprogramot tesztelt, hogy hátha valamelyikkel jó lesz, kipróbált vagy 3mat de egyikkel sem lett jó, így visszaállította az alapértelmezettre.
Van esetleg valami amit még nem próbáltam? Valami ötlet esetleg? Én ilyennel még nem találkoztam..
Köszönöm szépen is előre a segítséget, ha rossz topikba írtam akkor elnézést kérek, nem vagyok jártas az itteni fórumozásban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest