- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmelon94
tag
Sziasztok!
Realtek vs. Asio problémám van.
Eddig Win7-em volt, de most feltettem az XP-t a gyorsaság érdekében. Windows 7-nél nem kellett az integrtál hangkártyámhoz semmi drivert feltenni, tökéletesen működött ASIO-val is. Reaper alatt használtam ASIO-t, el is látta a feladatát, még 64 samples-ös beállításnál se recsegett.
Na most, hogy feltettem az XP-t, ehhez akárhogy próbáltam csak drivert feltenni, sehogy se sikerült, így feltette azzal a rakás sza... khm, szemét programot is hozzá (tudjátok az realtek manager amibe mindenféle baromságot lehet állítani). Ennélfogva, így ASIO-nál nincs külön mikrofon, line-in stb., hanem van Realtek Audio Input, meg Output. Az egy dolog hogy mindig ki kell választanom a line-in-t mikrofon helyett ha gitározni akarok, de a rossz az egészbe, hogy az ASIO mintha nem is működne. Hiába fut a Reaper az ASIO-val, a többi alkalmazásnak ugyanúgy van hangja, ellenben 7 alatt nem volt. Hacsak nem állítom a latency-t legalább 1024 samples-re akkor recseg, zúg minden baja van. Akárhogy állítgatom a dolgokat, az ASIO ugyanúgy nem működik, pedig ugyanazok a beállítások mint Windows 7 alatt.
Remélem tudtok megoldást rá, én sajnos már kifogytam az ötletekből, csak emiatt meg nem akarok ismét Windows 7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Hardcore café
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest