Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmelon94
tag
Sziasztok!
Realtek vs. Asio problémám van.
Eddig Win7-em volt, de most feltettem az XP-t a gyorsaság érdekében. Windows 7-nél nem kellett az integrtál hangkártyámhoz semmi drivert feltenni, tökéletesen működött ASIO-val is. Reaper alatt használtam ASIO-t, el is látta a feladatát, még 64 samples-ös beállításnál se recsegett.
Na most, hogy feltettem az XP-t, ehhez akárhogy próbáltam csak drivert feltenni, sehogy se sikerült, így feltette azzal a rakás sza... khm, szemét programot is hozzá (tudjátok az realtek manager amibe mindenféle baromságot lehet állítani). Ennélfogva, így ASIO-nál nincs külön mikrofon, line-in stb., hanem van Realtek Audio Input, meg Output. Az egy dolog hogy mindig ki kell választanom a line-in-t mikrofon helyett ha gitározni akarok, de a rossz az egészbe, hogy az ASIO mintha nem is működne. Hiába fut a Reaper az ASIO-val, a többi alkalmazásnak ugyanúgy van hangja, ellenben 7 alatt nem volt. Hacsak nem állítom a latency-t legalább 1024 samples-re akkor recseg, zúg minden baja van. Akárhogy állítgatom a dolgokat, az ASIO ugyanúgy nem működik, pedig ugyanazok a beállítások mint Windows 7 alatt.
Remélem tudtok megoldást rá, én sajnos már kifogytam az ötletekből, csak emiatt meg nem akarok ismét Windows 7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest