Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frrost
csendes tag
Azlenne ezzel a gondom, hogy a mikrofon nemakar rendesen működni....
Már rájöttem hogy a driverrel lehet a gond, mert hiába rakom fel az alaplap cd-röl a hangkártya driverét, az nem olyan amilyen nekem kéne, és ebbe az egészbe a videókártya zavar be...(hd2600xt)
Ezen a képen lehet is látni hogy van egy új menü, ami nekem régen nemis volt
(Realtek HD Digital Output)
Ezen a képen meg egyértelmű hogy semmit nemlehet állítani, csak a Felvétel hangerőt, meg elnémítani a dolgokat...Régebben amíg nemvoltmeg a videókari, addig nem elnémítás volt írva, hanem kiválasztás....Persze ha kiveszem a videókártyát akkor minden jólesz, és olyan mint volt, szóval rendesen működik....
Ha valakinek volna ötlete hogy hogylehetne megcsinálni, annak örülnék...
Előre is köszönök minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest