Aktív témák
-
Воланд
titán
Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) vagy Azonnali alaplapos kérdések órája (kiemelt téma)
Legközelebb topiknyitás előtt használd a keresőt!
-
Nkrissz
csendes tag
Na sziasztok!
A minap vettem egy procit és resetelni kellett a cmos-t ,de a reset után a Realtek High Definition Audio Manager nem észlel semmilyen eszközt amit a géphez csatlakoztatok.
Már próbáltam mindent ,újratelepíteni a driver ,kissebb drivert fölrakni ,a windowst is újratelepítettem ,de semmi nem működött.
A biosban elvileg engedélyezve van a hang ,tehát a tálcán ott van az a kis hangfal ,de ez a szar driver egyszerűen nem észlel semmit.Amúgy megnéztem win7-en is és xp-n is és egyiken sem talál semmit.
(amúgy amikor bedugsz valamit a gépbe akkor egy ablaknak kéne feljönnie hogy csatlakoztattál valamilyen eszközt)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest