- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Hirdetés
Aktív témák
-
Воланд
titán
Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) vagy Azonnali alaplapos kérdések órája (kiemelt téma)
Legközelebb topiknyitás előtt használd a keresőt!
-
Nkrissz
csendes tag
Na sziasztok!
A minap vettem egy procit és resetelni kellett a cmos-t ,de a reset után a Realtek High Definition Audio Manager nem észlel semmilyen eszközt amit a géphez csatlakoztatok.
Már próbáltam mindent ,újratelepíteni a driver ,kissebb drivert fölrakni ,a windowst is újratelepítettem ,de semmi nem működött.
A biosban elvileg engedélyezve van a hang ,tehát a tálcán ott van az a kis hangfal ,de ez a szar driver egyszerűen nem észlel semmit.Amúgy megnéztem win7-en is és xp-n is és egyiken sem talál semmit.
(amúgy amikor bedugsz valamit a gépbe akkor egy ablaknak kéne feljönnie hogy csatlakoztattál valamilyen eszközt)
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest